MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Ειλικρινά τώρα, εσείς οι γαύροι χαίρεστε μετά τα χθεσινά η ντρέπεστε?Δεν υπαρχει λογος να ντρεπονται αφου το πορισμα που βγηκε απο ορισμενους γαυρους παραπανω ειναι οτι ο ΟΣΦΠ δεν φταιει σε τιποτα και αποτελει θυμα αυτης της καταστασης! Νομιζω πρεπει να χειροκροτησουμε τον ΟΣΦΠ που βγηκε ζωντανος απο αυτην την δυσκολη κατασταση χθες! Απλα ηταν μια κακη διαιτησια σε ματς τιτλου που ευνοησε τον Ολυμπιακο. Πρωτη φορα συνεβη, πρωτη φορα που δινονται δικαιωματα απο τον ΟΣΦΠ για να λετε τετοιες κακοηθειες. Προπαγανδιστες. Ειδικα εσεις οι ΠΑΟΚτσηδες βρε αδερφακια μου, με τις τοσες παραγκες σας, να μην πιανετε στο στομα σας το διαμαντι που λεγεται ΟΣΦΠ! ΥΓ. Η τιμωρια του καθε στρουθοκαμηλιστη φιλαθλου γαυρου που ξερει τι παιζεται αλλα δε θελει να το παραδεχτει σε συζητησεις με φιλαθλους αλλων ομαδων για να μην του πεσει η μυτη, ειναι οι φαπες που ερχονται καθε χρονο στην Ευρωπη σε συνδυασμο με μια διαλυμενη Σουπερλιγκα ανευ ανταγωνισμου και ενδιαφεροντος που παρακολουθουν μονοι τους πλεον, ψυχαναγκαστικα. ΥΓ2. Εχει κι αλλη τιμωρια. Αυτος που δουλευε και εκνευριζε ολο τον φιλαθλο κοσμο μεχρι περυσι και τον ειχανε σημαια/ειδωλο/αφισα ορισμενοι εδω μεσα τωρα τρολλαρει τους ιδιους για τη γκρινια και με αφορμη τη χθεσινη κατακτηση του κυπελλου: «Δεν θέλω να ακούσω ξανά ούτε κιχ από τους φιλάθλους μας για τον προεδρο". ΥΓ3. Παει ενας τυπος στην μπουτικ του ΟΣΦΠ: -Καλημερα σας , μια εμφανιση του Ολυμπιακου θα ηθελα. -Παιχτη ή διαιτητη? 4
kirileman Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δεν υπαρχει λογος να ντρεπονται αφου το πορισμα που βγηκε απο ορισμενους γαυρους παραπανω ειναι οτι ο ΟΣΦΠ δεν φταιει σε τιποτα και αποτελει θυμα αυτης της καταστασης! Νομιζω πρεπει να χειροκροτησουμε τον ΟΣΦΠ που βγηκε ζωντανος απο αυτην την δυσκολη κατασταση χθες! Απλα ηταν μια κακη διαιτησια σε ματς τιτλου που ευνοησε τον Ολυμπιακο. Πρωτη φορα συνεβη, πρωτη φορα που δινονται δικαιωματα απο τον ΟΣΦΠ για να λετε τετοιες κακοηθειες. Προπαγανδιστες. Ειδικα εσεις οι ΠΑΟΚτσηδες βρε αδερφακια μου, με τις τοσες παραγκες σας, να μην πιανετε στο στομα σας το διαμαντι που λεγεται ΟΣΦΠ! ΥΓ. Η τιμωρια του καθε στρουθοκαμηλιστη φιλαθλου γαυρου που ξερει τι παιζεται αλλα δε θελει να το παραδεχτει σε συζητησεις με φιλαθλους αλλων ομαδων για να μην του πεσει η μυτη, ειναι οι φαπες που ερχονται καθε χρονο στην Ευρωπη σε συνδυασμο με μια διαλυμενη Σουπερλιγκα ανευ ανταγωνισμου και ενδιαφεροντος που παρακολουθουν μονοι τους πλεον, ψυχαναγκαστικα. ΥΓ2. Εχει κι αλλη τιμωρια. Αυτος που δουλευε και εκνευριζε ολο τον φιλαθλο κοσμο μεχρι περυσι και τον ειχανε σημαια/ειδωλο/αφισα ορισμενοι εδω μεσα τωρα τρολλαρει τους ιδιους για τη γκρινια και με αφορμη τη χθεσινη κατακτηση του κυπελλου: «Δεν θέλω να ακούσω ξανά ούτε κιχ από τους φιλάθλους μας για τον προεδρο". ΥΓ3. Παει ενας τυπος στην μπουτικ του ΟΣΦΠ: -Καλημερα σας , μια εμφανιση του Ολυμπιακου θα ηθελα. -Παιχτη ή διαιτητη? Να πω ότι συμφωνώ σε όλα, αλλά φάπες στην Ευρώπη; Σε γενικές γραμμές, μια χαρά τα πάει στην Ευρώπη εδώ και πολλά χρόνια, δεν περιμένουμε να κατακτήσει και κούπα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Να πω ότι συμφωνώ σε όλα, αλλά φάπες στην Ευρώπη; Σε γενικές γραμμές, μια χαρά τα πάει στην Ευρώπη εδώ και πολλά χρόνια, δεν περιμένουμε να κατακτήσει και κούπα.Ξερω γω? To να εισαι καθε χρονο ομιλους Τσου Λου και απο το 99 μεχρι σημερα να τους εχεις περασει 2 φορες ολες κι ολες δεν ειναι και αξιο αναφορας. Δεν ειπαμε για τιτλους, ουτε καν πορειες, αλλα το να εισαι κολλημενος στις τριτοτεταρτες θεσεις των ομιλων μονιμως χτυπαει καπως (οχι σε εμενα, αλλα στον φιλαθλο του ΟΣΦΠ που εχει πιστεψει οτι εχει μεγαλη και τρανη ομαδα κρινοντας εκ των εντος συνορων δικαιων καταστασεων).
kirileman Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δεν καταλαβαίνω τι λες. Κάθε 2η χρονιά είναι στους 16 είτε του ch. l. είτε του europa/ουέφα (το 98-99 έφτασε στους 8, μετά ήρθε μια περίοδος άσχημων αποτελεσμάτων ως συνέπεια της διάλυσης της ομάδας του Μπάγεβιτς και από το 2004 έχει αξιοπρεπείς εμφανίσεις). Δε βλέπω πώς αυτό δικαιολογεί ισχυρισμούς τύπου "οι φαπες που ερχονται καθε χρονο στην Ευρωπη".
LRoi Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Αν είσαι αποκλεισμένος από Ευρώπη από Μάη μήνα, φάπες σου φαίνονται όλα. Να μπει σε επανάληψη το ΑΕΚ-Ατρόμητος άμεσα.
souz Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Οση προπαγανδα και να κανετε δε προκειται να περασει χωνεψτε το. Αν ο αστερας αδικηθηκε χτες, ο οσφπ δε φταιει σε τιποτα. ο οσφπ δεν φταίει; μήπως τότε δεν φταίει ούτε ο μαρινάκης; που γινόμαστε ρεντίκολο παντού με αυτά που κάνει; ποδόσφαιρο είναι αυτό μωρε; άσε τον αστέρα να παίξει και αμα παίξει καλά να το πάρει το κυπελλάκι, γιατί τόσο σπρώξιμο δλδ; θα μου πεις αμα ήταν μάγκας ο αστέρας ας κέρδιζε και με την διαιτησία αλλά δεν ήταν γιατί του στέρησες και τόσα γκολ, δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό τι μου λες τώρα μια ζωη τα ίδια θα κάνετε, για αυτό δεν πρέπει να ασχολούμαστε με το ελληνικό ποδόσφαιρο δυστυχώς
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δεν καταλαβαίνω τι λες. Κάθε 2η χρονιά είναι στους 16 είτε του ch. l. είτε του europa/ουέφα. Δε βλέπω πως αυτό δικαιολογεί ισχυρισμούς τύπου "οι φαπες που ερχονται καθε χρονο στην Ευρωπη"Στο ch.l. 2 φορες εχεις περασει στους 16 μετα το 99. Και στο uefa αλλες 2 παλι απο το 99. Δηλαδη αντι να βγεις 4ος στους ομιλους, η επιτυχια ηταν οτι 2 φορες βγηκες 3ος και πλασαριστηκες ΟΥΕΦΑ για να αποκλειστεις κι εκει απευθειας. Δεν με απασχολει καν αν τρωμε εμεις παραπανω φαπες απο σας η οχι, oπως λεει ο LRoi. Μπορει να τρωμε, τουλαχιστον εγω παραδεχομαι την καταντια του ΠΑΟ. Το μονο που με απασχολει ειναι οτι το ελληνικο ποδοσφαιρο με γεγονοτα σαν τα χθεσινα καταστρεφεται συνολικα και επιμενουν καποιοι κοντοφθαλμοι οχι απλα να μην κατακρινουν την κατασταση αλλα να βρισκουν και αλλοθι για τους βασικους υπευθυνους. Οι ιδιοι τυποι που του χρονου θα γκρινιαζουν που ο χοντρος δεν φερνει τον Καβανι και τον Φαλκαο στο λιμανι για να νικησει το αντιπαλο δεος, τον ΠΑΟ του Μπαρμπαρουση και τον Αστερα του Τσιωλη. Οι ιδιοι που επειδη τρωνε το αγγουρι στην καθημερινοτητα τους απτα μνημονια, μιλουν για κλεφτες, λωποδυτες, παρασκηνια και διαφθορες.
Kostasd_G21 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μην βγει κανένας ολυμπιακός να παραπονιέται για το μπουρδέλο κράτος , το σάπιο σύστημα κτλ... Τον ολυμπιακό τον παρομοιάζω σαν ένα βουλευτή που κλέβει εδώ και 15 χρόνια τον έχουνε πάρει χαμπάρι οτι κλέβει αλλά αυτός συνεχίζει ακάθεκτος το κλεψιμο λόγω έλλειψης δικαιοσύνης και ζει εις βάρος των υπόλοιπων δίχως να τους αφήνει να σηκώσουνε κεφάλι. Φτάνει πια μ' αυτή τη σιχαμερή ομάδα...Όσο υπάρχουν άτομα που πανηγυρίζουν κύπελλα σαν το χθεσινό το ελληνικό κράτος(γιατι αυτά τα άτομα έχουνε δικαίωμα ψήφου) και το ελληνικό ποδόσφαιρο θα βυθίζεται ακόμα περισσότερο!
kirileman Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Στο ch.l. 2 φορες εχεις περασει στους 16 μετα το 99. Και στο uefa αλλες 2 παλι απο το 99. Δηλαδη αντι να βγεις 4ος στους ομιλους, η επιτυχια ηταν οτι 2 φορες βγηκες 3ος. Απλά μιλάμε για διαφορετικές περιόδους. Εγώ μιλάω από το 2004 και μετά, νωρίτερα όντως υπήρξαν πολλές κακές στιγμές οι οποίες οφείλονταν σε μια εντελώς λανθασμένη νοοτροπία που αντικατοπτριζόταν στο υπεροπτικό στήσιμο της ομάδας στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Αλλά τα τελευταία 10 χρόνια δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Οι οπαδοί του ΠΑΟ επιμένετε να διατηρείτε και να παπαγαλίζετε έναν μύθο. Και σε ξαναρωτάω: Είμαστε στο 2013. Ποιές "φάπες κάθε χρόνο"; 1
margaritagr Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 ο οσφπ δεν φταίει; μήπως τότε δεν φταίει ούτε ο μαρινάκης; που γινόμαστε ρεντίκολο παντού με αυτά που κάνει; ποδόσφαιρο είναι αυτό μωρε; άσε τον αστέρα να παίξει και αμα παίξει καλά να το πάρει το κυπελλάκι, γιατί τόσο σπρώξιμο δλδ; θα μου πεις αμα ήταν μάγκας ο αστέρας ας κέρδιζε και με την διαιτησία αλλά δεν ήταν γιατί του στέρησες και τόσα γκολ, δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό τι μου λες τώρα μια ζωη τα ίδια θα κάνετε, για αυτό δεν πρέπει να ασχολούμαστε με το ελληνικό ποδόσφαιρο δυστυχώς Ε μην ασχολειστε τοσο μας εχετε πρηξει πια δεν ασχολουμαστε και δεν ασχολουμαστε, κι ολο εδω ειστε. Οι μονοι που φταινε ειναι οι διαιτητες, αυτοι οριζουν την τυχη του αγωνα. Και χτες αυτο που εγινε πιο πολυ τον ολυμπιακο εβλαψε.
LRoi Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μην βγει κανένας ολυμπιακός να παραπονιέται για το μπουρδέλο κράτος , το σάπιο σύστημα κτλ... Τον ολυμπιακό τον παρομοιάζω σαν ένα βουλευτή που κλέβει εδώ και 15 χρόνια τον έχουνε πάρει χαμπάρι οτι κλέβει αλλά αυτός συνεχίζει ακάθεκτος το κλεψιμο λόγω έλλειψης δικαιοσύνης και ζει εις βάρος των υπόλοιπων δίχως να τους αφήνει να σηκώσουνε κεφάλι. Φτάνει πια μ' αυτή τη σιχαμερή ομάδα...Όσο υπάρχουν άτομα που πανηγυρίζουν κύπελλα σαν το χθεσινό το ελληνικό κράτος(γιατι αυτά τα άτομα έχουνε δικαίωμα ψήφου) και το ελληνικό ποδόσφαιρο θα βυθίζεται ακόμα περισσότερο! Ρε Αεκτζή που έκλεψες το κύπελο από τον Ατρόμητο και το πανηγύρισες κιόλας, που σου έχουν χαρίσει εκατό φορές τα χρέη, τολμάς και μιλάς για τη σαπίλα του κράτους; Τουλάχιστον εδώ μέσα δεν πανηγύρισε σχεδόν κανείς το κύπελο με τον τρόπο που ήρθε, εν αντιθέσει με εσάς που πουλούσατε και πνεύμα από πάνω. Τσου ρε που μου το παίζετε και ηθικοί, οπαδοί της ομάδας του Αγαπούλα, του Ψωμιάδη και των σβησμένων φώτων στη Φιλαδέλφεια.
Superpie Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Στο ch.l. 2 φορες εχεις περασει στους 16 μετα το 99. Και στο uefa αλλες 2 παλι απο το 99. Δηλαδη αντι να βγεις 4ος στους ομιλους, η επιτυχια ηταν οτι 2 φορες βγηκες 3ος και πλασαριστηκες ΟΥΕΦΑ για να αποκλειστεις κι εκει απευθειας. Δεν με απασχολει καν αν τρωμε εμεις παραπανω φαπες απο σας η οχι, oπως λεει ο LRoi. Μπορει να τρωμε, τουλαχιστον εγω παραδεχομαι την καταντια του ΠΑΟ. Το μονο που με απασχολει ειναι οτι το ελληνικο ποδοσφαιρο με γεγονοτα σαν τα χθεσινα καταστρεφεται συνολικα και επιμενουν καποιοι κοντοφθαλμοι οχι απλα να μην κατακρινουν την κατασταση αλλα να βρισκουν και αλλοθι για τους βασικους υπευθυνους. Οι ιδιοι τυποι που του χρονου θα γκρινιαζουν που ο χοντρος δεν φερνει τον Καβανι και τον Φαλκαο στο λιμανι για να νικησει το αντιπαλο δεος, τον ΠΑΟ του Μπαρμπαρουση και τον Αστερα του Τσιωλη. Οι ιδιοι που επειδη τρωνε το αγγουρι στην καθημερινοτητα τους απτα μνημονια, μιλουν για κλεφτες, λωποδυτες, παρασκηνια και διαφθορες. Δηλαδη φαπα ειναι ο αποκλεισμος απο τους 16 του cl ετσι? Αν δεις,ο ολυμπιακος καθε χρονο μαζευει απο 7-10-11 βαθμους..Αν εσυ θεωρεις φαπα να μαζευεις αυτους τους βαθμους στην Ευρωπη οκ,αλλα δν ειναι ετσι.Εχω μαζεψει 10 βαθμους και αποκλειωμαι απο το cl,παιζουν ρολο και τα αλλα αποτελεσματα και γενικα η βαθμολογια.Μην ξεχνας οτι τα τελευταια χρονια εχω κανει καλη πορεια στο cl και περυσι δεν περασα παλι στην ισοβαθμια.. 1
leepap Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Φιλοι αντι-ολυμπιακοί , για λύστε μου μια απορία. Για τους -37 του βάζελου φταίει ο Μαρινάκης ? Για τους -50 της Κούλας και τη Γ'εθνική φταίει ο Μαρινάκης ? Εεεεεεεε ?
Kostasd_G21 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δες λίγο τι έκανε ο Ντέμης... Όταν το κάνει αυτό ποτέ παίκτης του ολυμπιακού έλα ξαναμίλησέ με...Ο Μανιάτης αλήθεια γιατί έτρεξε να παραπονεθεί για το εξώφθαλμο χέρι που έκανε; Όσο θα συνεχίσουν να υπάρχουνε παίχτες σαν τον Μανιατάκο θα έχουμε το ποδόσφαιρο που μας αξίζει. Δεν το παίζουμε ηθικοί , είμαστε ηθικοί... Και εσύ είσαι η ομάδα του Κοσκωτά..
LRoi Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Και ένα βίντεο για τους φίλους τους βάζελους με την ασθενή μνήμη:
Προτεινόμενες αναρτήσεις