konpat Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 SSD για λειτουργικό? Για να έχεις λίγο πιο γρήγορο boot? Που σε αυτήν την περίπτωση είναι καλύτερο να μην κλείνεις ποτέ το pc σου, αλλά να το βάζεις σε sleep mode. Τέσπα άμα είναι λεφτά για πέταμα, ας πάρει... Με το σύστημα που έχει δε θα τον συμβούλευα να πάρει ssd, δε θα τον χαρεί. Καλύτερα να είχε επενδύσει αυτά τα χρήματα σε επεξεργαστή. Πέρα από το σκεπτικό, έχω 140E, πείτε μου πως να τα χαλάσω. Εφόσον δεν χρειάζεσαι κάτι λόγο δουλειάς ή άλλων απαιτήσεων(πχ σε κάποιες εφαρμογές) είναι κρίμα να πάρεις κάτι απλά για να το πάρεις. Σίγουρα θα μπορείς να ξοδέψεις κάπου καλύτερα αυτά τα χρήματα. Ένα ebook reader πχ. Κι εγώ φίλε μου αυτό πίστευα για τους ssd και κατέληξα να πάρω δύο (για το σταθερό και το φορητο ).Πραγματικά είναι η καλύτερη αναβάθμιση που μπορει να κάνει Ειδικά στο φορητό μου που έχω βίστα η διαφορά είναι τεράστια σε σχέση με πριν και δε μιλάω μόνο για το χρόνο εκκίνησης.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Σε Thermatake TR2 RX αναφέρεσαι. Μια κακή παρένθεση της TT να βγάλει φθηνά τροφοδοτικά με την HEC (όχι ότι δεν βγάζει καλά η HEC, απλά οι προδιαγραφές για τα εν λόγω ήταν κακές). Ναι, σ' αυτήν την αηδία http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700414 . 2 χρόνια έβγαλε και ψόφος, κι αυτά με αρκετό θόρυβο, ο ανεμιστήρας του χάρχαλο (τι λέξη) εντελώς, και φαινόταν η φτηνή ποιότητα κατασκευής - συγκριτικά με το CX500. Σκουπίδι γενικά, πολύ κακή επιλογή. Δεν ήξερα όμως ότι ήταν η φθηνή σειρά και τα υπόλοιπα που είπες, οπότε οκ, δικό μου λάθος.
javavall Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Κι εγώ φίλε μου αυτό πίστευα για τους ssd και κατέληξα να πάρω δύο (για το σταθερό και το φορητο ).Πραγματικά είναι η καλύτερη αναβάθμιση που μπορει να κάνει Ειδικά στο φορητό μου που έχω βίστα η διαφορά είναι τεράστια σε σχέση με πριν και δε μιλάω μόνο για το χρόνο εκκίνησης. Δεν διαφωνώ για την ταχύτητα των ssd και την ανωτερότητα τους. Ειδικά για laptop όπως είπες θα δεις μεγάλη διαφορά, άμα είχες και έναν 5400rpm ακόμα μεγαλύτερη. Απλώς δίνω μια διαφορετική γνώμη για το θέμα, καθώς όταν γενικά αγοράζεις κάτι δεν λες "Έχω τόσα τι παίρνω με αυτά". Συνήθως παίρνεις το οτιδήποτε για κάποιο λόγο(ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε). Επιπλέον δε ρώτησε κανείς το παιδί για τι χρήση είναι το pc. Τι εφαρμογές χρησιμοποιεί κλτ. Έχεις ssd? Έχω, υπάρχει πρόβλημα?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Έχω, υπάρχει πρόβλημα? Και το συμπέρασμα που έβγαλες από την χρήση του είναι ότι βοηθάει μόνο στο γρηγορότερο μπουτάρισμα?
sobi1984 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν διαφωνώ για την ταχύτητα των ssd και την ανωτερότητα τους. Ειδικά για laptop όπως είπες θα δεις μεγάλη διαφορά, άμα είχες και έναν 5400rpm ακόμα μεγαλύτερη. Απλώς δίνω μια διαφορετική γνώμη για το θέμα, καθώς όταν γενικά αγοράζεις κάτι δεν λες "Έχω τόσα τι παίρνω με αυτά". Συνήθως παίρνεις το οτιδήποτε για κάποιο λόγο(ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε). Επιπλέον δε ρώτησε κανείς το παιδί για τι χρήση είναι το pc. Τι εφαρμογές χρησιμοποιεί κλτ. Έχω, υπάρχει πρόβλημα? εσυ τον SSD σου γιατι τον εβαλες ?που σου χρησιμευει ?το παιδι σου λεει θελει να δωσει λεφτα σον υπολογιστη..το μονο που του λειπει ειναι ενα τετοιο μαραφετι...τι σχεση εχουν τα εβοοκ reader?να παει να παρει ενα ipod nano τοτε...
javavall Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 εσυ τον SSD σου γιατι τον εβαλες ?που σου χρησιμευει ?το παιδι σου λεει θελει να δωσει λεφτα σον υπολογιστη..το μονο που του λειπει ειναι ενα τετοιο μαραφετι...τι σχεση εχουν τα εβοοκ reader?να παει να παρει ενα ipod nano τοτε... Δεν τον έχω στο pc του σπιτιού μου, δεν μου χρειάζεται εκεί. Τι σχέση έχουν τα ebook reader? Ένα τυχαιο παράδειγμα είπα, βάλε ότι άλλο θες και τρολλαρε. Πιστεύω ήμουνα σαφής πριν. Έχει καύλα για το Pc και θέλει ssd, ας πάρει. Δεν ξέρει τι θέλει, καλύτερα να το σκεφτεί λίγο παραπάνω.
sobi1984 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 φιλε μου δεν τρολλαρω .... αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι σε κανει να αποθαρρυνεις ετσι τον κοσμο...θελει απλα να δωσει καποια λεφτα..αυτο κ μονο...το γεγονος οτι δεν ξερει τι θελει καλως ...σε γενικες γραμμες ομως οι ssd εχουν ψιλογινει must για την συνθεση νεου μηχανηματος και απλα βλεπεις και αλλα πραγματα αλλεσ υνατοτητες του μηχανηματος που παιρνεις... και καλο ειναι να εισαι λιγο χαλαρος να μην ψαχνεσαι να αρπαχτεις...
mikegad Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Ελατε τωρα ρε παιδια,κουβεντα κανουμε. Αποψεις θελει το παιδι για το τι θα προτιμουσαμε αν ημασταν στην θεση του.Αυτος θα παρει γνωμες και θα αποφασισει στο τελος. Για εμενα π.χ. προεχει η ασφαλεια και του εγραψα τροφοδοτικο και ups. Μην αρπαζεστε χωρις λογο
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Κι εγώ φίλε μου αυτό πίστευα για τους ssd και κατέληξα να πάρω δύο (για το σταθερό και το φορητο ).Πραγματικά είναι η καλύτερη αναβάθμιση που μπορει να κάνει Ειδικά στο φορητό μου που έχω βίστα η διαφορά είναι τεράστια σε σχέση με πριν και δε μιλάω μόνο για το χρόνο εκκίνησης. καλο θα ηταν να σουταρεις και τα vista για να δεις το φορητο να παιζει 2 φορες καλυτερα.αν δεν το κανεις για θεμα drivers αμα ψαξεις θα βρεις σιγουρα ακομα και να μην εχει η official εταιρεια. Ελατε τωρα ρε παιδια,κουβεντα κανουμε. Αποψεις θελει το παιδι για το τι θα προτιμουσαμε αν ημασταν στην θεση του.Αυτος θα παρει γνωμες και θα αποφασισει στο τελος. Για εμενα π.χ. προεχει η ασφαλεια και του εγραψα τροφοδοτικο και ups. Μην αρπαζεστε χωρις λογο +1 και εγω θα προτιμουσα καλο τροφοδοτικο και Ups απο εναν ssd αφοθ το να περιμενω λιγο παραπανω δεν με πειραζει.οπως ειπαν εξαρτατε τι χρηση το θελει.αν δνε τον νοιαζει το Loading γενικοτερα No reason gia ssd.μπορει να θελει μεγαλα capacity πχ ο φιλος μας.
konpat Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 καλο θα ηταν να σουταρεις και τα vista για να δεις το φορητο να παιζει 2 φορες καλυτερα.αν δεν το κανεις για θεμα drivers αμα ψαξεις θα βρεις σιγουρα ακομα και να μην εχει η official εταιρεια. +1 και εγω θα προτιμουσα καλο τροφοδοτικο και Ups απο εναν ssd αφοθ το να περιμενω λιγο παραπανω δεν με πειραζει.οπως ειπαν εξαρτατε τι χρηση το θελει.αν δνε τον νοιαζει το Loading γενικοτερα No reason gia ssd.μπορει να θελει μεγαλα capacity πχ ο φιλος μας. Θα τα είχα σουτάρει από καιρό αλλά είναι γνήσια και το κυριότερο θα πρέπει να ξανακάνω φορματ.
javavall Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Θα τα είχα σουτάρει από καιρό αλλά είναι γνήσια και το κυριότερο θα πρέπει να ξανακάνω φορματ. upgrade? Μπορείς να βάλεις τα win7 και χωρίς format ή upgrade. Έχει μια επιλογή που αφήνει όλα τα αρχεία ανέπαφα.
konpat Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 upgrade? Μπορείς να βάλεις τα win7 και χωρίς format ή upgrade. Έχει μια επιλογή που αφήνει όλα τα αρχεία ανέπαφα. Αν γίνεται χρησιμοποιώντας w7 από το "θείο" γιατί όχι? Γίνεται ?
poulinos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Θα τα είχα σουτάρει από καιρό αλλά είναι γνήσια και το κυριότερο θα πρέπει να ξανακάνω φορματ. ενα format ποτε δεν εκανε κακο ειδικα το Format για να βγουν τα vista. upgrade? Μπορείς να βάλεις τα win7 και χωρίς format ή upgrade. Έχει μια επιλογή που αφήνει όλα τα αρχεία ανέπαφα. μην κανει upgrade δεν υπαρχει λογος.ειναι ευκολια αλλα πολλες φορες γινονται πολλα παραξενα συν 50000 αρχεια που μαζευονται απο ολα τα λειτουργικα.καλυτερα clean install να ειναι σιγουρος Αν γίνεται χρησιμοποιώντας w7 από το "θείο" γιατί όχι? Γίνεται ? ολα γινονται θεληση να υπαρχει.
konpat Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 ενα format ποτε δεν εκανε κακο ειδικα το Format για να βγουν τα vista. μην κανει upgrade δεν υπαρχει λογος.ειναι ευκολια αλλα πολλες φορες γινονται πολλα παραξενα συν 50000 αρχεια που μαζευονται απο ολα τα λειτουργικα.καλυτερα clean install να ειναι σιγουρος ολα γινονται θεληση να υπαρχει. Οκ ,ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 οτι χρειαστεις να σε βοηθησουμε αν αποφασισεις να βαλεις 7 αρια εδω ειμαστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα