StratosV7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω φιλε μου σου προτεινω να παρεις εναν καλο ssd, με 100euro παιρνεις τουμπανο... μονο και μονο για το λειτουργικο σου... θα πιασεις τρελες ταχυτητες, θα δεις μεγαλη διαφορα... καθαρα value for money... σου προτεινω ocz 120gb ...
MovieMaker2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά το πιο φθηνο καλο τροφοδοτικο (το τονιζω αυτο ΚΑΛΟ) σε τι τιμη κυμαινεται. Υπραχει περιπτωση να βρω με 30-35€?
Thanos1972 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Thermaltake Power Supply 530W ATX 24 pin Hamburg W0392RE ΤΙΜΗ 43.17 € Lepa Power Supply 500W ATX 24 pin N500-SA-EU(NC) ΤΙΜΗ 46.48 € κατι πιο κατω,δεν αξιζει για τις διαφορες που εχουν στην τιμη.τουλαχιστον αυτα θα σου μεινουν. 1
poulinos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 +1 για ενα καλο τροφοδοτικο γιατι ειναι κατι που θα πρεπει να δουλευει συνεχεια σωστα οποτε οι *τσιγκουνιες * εκει δεν προτεινονται.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 thermaltake 500W ειχα, και μου μεινε στο χερι παντως. μπορει και να'τυχε βεβαια, αλλα δεν θα το ξαναρίσκαρα.
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 αν ειναι να παει thermaltake ας παει στην καλη σειρα αλλιως ας παει σε corsair. 2
ninos30 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 thermaltake 500W ειχα, και μου μεινε στο χερι παντως. μπορει και να'τυχε βεβαια, αλλα δεν θα το ξαναρίσκαρα. Σε Thermatake TR2 RX αναφέρεσαι. Μια κακή παρένθεση της TT να βγάλει φθηνά τροφοδοτικά με την HEC (όχι ότι δεν βγάζει καλά η HEC, απλά οι προδιαγραφές για τα εν λόγω ήταν κακές). Πλέον όλα τα PSU της τα φτιάχνει η CWT (όπως και τα Corsair πλην των κορυφαίων ΑΧ που είναι από Seasonic, και τα ΗΧ στην CWT πήγαν) και είναι πάρα πολύ καλά Εξαίρεση είναι η TR-xxxP σειρά, η νέα TR2 δλδ, την οποία την κατασκευάζει η FSP, αλλά είναι και αυτά πολύ καλά με Bronze cert στο 10plus. Αν βρεις αυτό TR-380P είναι τρελό VFM και τέλειο για το σύστημά σου (δίνει 30Α στην +12V, 28A δίνει το CX-430 και 34Α το CX-500). Για κάτι που να το κρατήσεις και σε μια καλή πιθανή μελλοντική αναβάθμιση δες το Hamburg που ειπώθηκε παραπάνω (με 38A). Είναι ίδιο με το αντίστοιχο Smart και θεωρητικά προορίζεται μόνο για την Γερμανική αγορά. Οπότε με τα υπόλοιπα αν είσαι gamer προσπάθησε να χωρέσεις μια 7770, αλλιώς 7750. Αν όχι πάρε έναν SSD όπως ειπώθηκε κατά κόρον
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 και για Ups που αναφερθηκε αυτο αστο για πιο μετα οχι οτι δεν ειναι αναγκαιο αλλα αν ειναι να παρεις κανενα παρε κανα σωστο apc που εχει 100+ και οχι τιποτα των 50 ευρω που θα ειναι αχρηστο.
ninos30 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 και για Ups που αναφερθηκε αυτο αστο για πιο μετα οχι οτι δεν ειναι αναγκαιο αλλα αν ειναι να παρεις κανενα παρε κανα σωστο apc που εχει 100+ και οχι τιποτα των 50 ευρω που θα ειναι αχρηστο. +1 στο πρώτο σκέλος +1000 στο δεύτερο (και λίγα λέω)
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 ε ναι γιατι κατι Ups των 50-60 ευρω τα εχεις δεν τα εχεις ειναι αστα να πανε.καλυτερα τα 60 να τα διναν σε καλυτερο τροφοδοτικο παρα σε τετοιο Ups>πιο πολλα peaks θα γλυτωναν.αν τωρα δεν εχει λεφτα για Ups μπορει να βαλειενα πολυπριζο ασφαλειας της APC κατα προτιμηση να γλυτωσει και κατι απο εκει.
ninos30 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Κι εδώ θα συμφωνήσω πάλι. Ένα καλό πολύμπριζο πάντα απαραίτητο. Βρίσκεις το κλασσικό APC P5B ~12-13 ευρώ.
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 το καλυτερο ειναι το surge to performance αλλα ειναι κοντα στα 25 ευρω.
javavall Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω φιλε μου σου προτεινω να παρεις εναν καλο ssd, με 100euro παιρνεις τουμπανο... μονο και μονο για το λειτουργικο σου... θα πιασεις τρελες ταχυτητες, θα δεις μεγαλη διαφορα... καθαρα value for money... σου προτεινω ocz 120gb ... SSD για λειτουργικό? Για να έχεις λίγο πιο γρήγορο boot? Που σε αυτήν την περίπτωση είναι καλύτερο να μην κλείνεις ποτέ το pc σου, αλλά να το βάζεις σε sleep mode. Τέσπα άμα είναι λεφτά για πέταμα, ας πάρει... Με το σύστημα που έχει δε θα τον συμβούλευα να πάρει ssd, δε θα τον χαρεί. Καλύτερα να είχε επενδύσει αυτά τα χρήματα σε επεξεργαστή. Πέρα από το σκεπτικό, έχω 140E, πείτε μου πως να τα χαλάσω. Εφόσον δεν χρειάζεσαι κάτι λόγο δουλειάς ή άλλων απαιτήσεων(πχ σε κάποιες εφαρμογές) είναι κρίμα να πάρεις κάτι απλά για να το πάρεις. Σίγουρα θα μπορείς να ξοδέψεις κάπου καλύτερα αυτά τα χρήματα. Ένα ebook reader πχ.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 SSD για λειτουργικό? Για να έχεις λίγο πιο γρήγορο boot? Που σε αυτήν την περίπτωση είναι καλύτερο να μην κλείνεις ποτέ το pc σου, αλλά να το βάζεις σε sleep mode. Τέσπα άμα είναι λεφτά για πέταμα, ας πάρει... Έχεις ssd?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα