Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο section για την ερώτησή μου .

Έχω κάνει μια σελίδα στο wamp στην οποία σου ζητάει μια internal ip και σου κάνει rediarect , πχ σε ένα καταγραφικό κάμερας που έχω που βρίσκεται στην 192.168.1.10.

Πώς μπορώ να μπαίνω στην σελίδα αυτήν όταν είμαι έξω από το δίκτυό μου (πχ internet) και να έχω το ίδιο αποτέλεσμα?

Το ζουμί της ερώτησης : πώς μπορώ να μπω σε μια εσωτερική ip (όχι του router μου) του δικτύου μου όταν βρίσκομαι έξω από αυτό?

Δημοσ.

Αν αυτό που ρωτάς είναι το πως θα έχεις πρόσβαση σε μία IP από το σπίτι σου για παράδειγμα στον υπολογιστή στο γραφείο σου τότε για αρχή θα πρέπει στο γραφείο σου να έχεις στατική IP. Την στατική IP θα πρέπει να τη ζητήσεις από τον ISP σου.

Τώρα για περισσότερες λεπτομέρειες για το πως και τη διαδικασία θα πρέπει να ρωτήσεις σε φόρουμ για δίκτυα. Εκεί θα γνωρίζουν καλύτερα.

Δημοσ.

Δεν είναι αναγκαίο να εχει στατική ip. Μπορεί με υπηρεσίες τύπου no-ip να εχει δυναμική ip.

Βασικά sarakine εχεις να εφαρμόσεις δυο πράγματα, τα οποία και τα δυο πρέπει να ρυθμιστούν απο τον router.

1. Να φτιάξεις ενα λογαριασμό σε κάποια υπηρεσία τύπου no-ip την οποία να υποστηρίζει ο router σου. Έτσι οταν γραφεις κατι ΣΑΝ sarakinos.no-ip.com θα σε ρίχνει στη εξωτερική διεύθυνση του router σου
  2. Να κάνεις port forward την θύρα που παίζει η κάμερα. Αν π.χ. ειναι η θύρα 8765 τοτε κάνε port forward την θύρα 8765 στην ip της κάμερας. Προσοχή σε θεματα ασφάλειας. Δεν θες ολοι να βλέπουν την κάμερα σου (εκτός αν εχεις υπηρεσίες "video-chatting" )

Αν όλα παίζουν σωστα τοτε γραφοντας κάτι σαν sarakinos.no-ip.com:8765 θα βλέπεις τι γίνεται ... στο παράθυρο της γειτόνισσας

Δημοσ.

Το port forward πρέπει να γίνει με μια πόρτα στην ip της κάμερας έτσι; θα κάνω πρόγραμμα που θα μου στέλνει την ip με mail. Δεν θα χρησιμοποιεί ddns

Δημοσ.

Το port forward πρέπει να γίνει με μια πόρτα στην ip της κάμερας έτσι;

To port forward πρεπει να γινει σην port Που απαντα η κάμερα. Αν π.χ. για να μπεις στην καμερα εσωτερικά γραφεις 192.168.1.10:6767 τοτε η port που πρεπει να κανεις forward ειναι η 6767. Αν γράφεις σκέτο 192.168.1.10 τοτε η port που χρειαζεσαι ειναι η 80. Στο router ρυθμίζεις οτι για την port 6767 να κάνεις redirect/portforward στην ip 192.168.1.10

Σε ποια port απαντα η κάμερα και επισης πες μας αν εχεις connx

θα κάνω πρόγραμμα που θα μου στέλνει την ip με mail. Δεν θα χρησιμοποιεί ddns

Σωστα. Σε τετοια περιπτωση δεν χρειαζεσαι υπηρεσια τυπου no-ip

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...