zxcv Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 φιλοι μου καλησπερα. εχω ενα macbook pro 13,3 i5 2,5ghz, 4gb ram, 500bg hdd , hd4000 vga. ειναι απο την καινουργια σειρα του 2012 με κωδικο MD101. θελω να του αλλαξω τον σκληρο με εναν ssd vertex 3 60gb που εχω, και να βαλω τον δικο του τον 500gb στη θεση του superdrive. εχω βρει οδηγιες για να το κανω αλλα δυσκολευομαι στο να βρω το σωστο kitακι και φοβαμαι να παρω κατι που οχι απλα να μην κανει, αλλα να κανω και καμια ζημια στον υπολογιστη. Θα ηθελα λοιπον απο οποιον μπορει να μου δωσει καποιο λινκ για το συγκεκριμενο εξαρτημα που χρειαζομαι ειτε απο ebay ειτε απο μαγαζι στο εξωτερικο 'η ακομα καλυτερα και αγορα απο ελλαδα για αμεση αγορα. Στα παιδια του φορουμ εχω απολυτη εμπιστοσυνη και οτι μου στειλεται θα το αγορασω χωρις ψαξιμο, οποτε αν καποιος δεν ειναι σιγουρος ας μην ποσταρει. ευχαριστω για το χρονο σας.
xtraktor Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 φιλοι μου καλησπερα. εχω ενα macbook pro 13,3 i5 2,5ghz, 4gb ram, 500bg hdd , hd4000 vga. ειναι απο την καινουργια σειρα του 2012 με κωδικο MD101. θελω να του αλλαξω τον σκληρο με εναν ssd vertex 3 60gb που εχω, και να βαλω τον δικο του τον 500gb στη θεση του superdrive. εχω βρει οδηγιες για να το κανω αλλα δυσκολευομαι στο να βρω το σωστο kitακι και φοβαμαι να παρω κατι που οχι απλα να μην κανει, αλλα να κανω και καμια ζημια στον υπολογιστη. Θα ηθελα λοιπον απο οποιον μπορει να μου δωσει καποιο λινκ για το συγκεκριμενο εξαρτημα που χρειαζομαι ειτε απο ebay ειτε απο μαγαζι στο εξωτερικο 'η ακομα καλυτερα και αγορα απο ελλαδα για αμεση αγορα. Στα παιδια του φορουμ εχω απολυτη εμπιστοσυνη και οτι μου στειλεται θα το αγορασω χωρις ψαξιμο, οποτε αν καποιος δεν ειναι σιγουρος ας μην ποσταρει. ευχαριστω για το χρονο σας. με μια γρηγορη αναζητηση ριξε μια ματια εδώ http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=optibay+&_sacat=0&_odkw=optibay+for+macbook&_osacat=0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα