Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι 68ΧΧ θα έχουν (μάλλον) μεγαλύτερη εγγύηση, θα είναι λιγότερο ενεργοβόρες και θα αποδίσουν καλύτερα στα καινούρια dx11 παιχνίδια.

ΝΑΙ (είναι πολύ λογικό), ΝΑΙ (μην νομίζεις και κάτι τρομερό) και ΟΧΙ (γιατί ρε Σαύρα? παντού καλύτερη είναι η 58xx εκτός από το scaling του CF) :)

@kouliz83, Αγοράζοντας την 7750 αγοράζεις την πρώτη εν τάξει gaming κάρτα. Όπερ και σημαίνει απλά μετρια, μην έχεις τρελές απαιτήσεις. Αν θες να πάρεις κάτι πραγματικά καλό, να υπολογίσεις τα διπλά.

Δημοσ.

ΝΑΙ (είναι πολύ λογικό), ΝΑΙ (μην νομίζεις και κάτι τρομερό) και ΟΧΙ (γιατί ρε Σαύρα? παντού καλύτερη είναι η 58xx εκτός από το scaling του CF) :)

Κι έλεγα τι ξέχασα! :P

Όταν ενεργοποποιηθεί το tesselation, ποιές είναι πιο γρήγορες?

Δημοσ.

Πάλι σε μονή κάρτα, οι 58xx είναι καλύτερες. Απλά μικραίνει η διαφορά. Στο CF αμβλύνεται κι άλλο. Αν και με τους latest drivers έχει βελτιωθεί αρκετά.

Δημοσ.

Αυτή είναι καλύτερη:http://www.skroutz.gr/s/328725/Asus-GeForce-GTX-550-DC-Ti-1024MB.html

Ή αυτή:http://www.skroutz.gr/s/1711614/Asus-HD7750-1GD5-V2.html

Ποια από τις δύο μου προτείνεται να πάρω?

Οποια και να παρεις χαηρι δεν θα δεις με αυτες τις καρτες που εχεις βαλει....παρε απο ατι 7770 και πανω και παλη θα λες οταν θα πας να βαλεις καποιο καινουριο παιχνιδι αχ τι εκανα και πεταξα 100+ τσαμπα για να παρω κατι σε καινουριο..κρατα τα λεφτα σου και διπλασιασε τα και παρε καμια 7850 γιατι θα το μετανιωσεις αργοτερα...

Δημοσ.

Καλά τα λες φίλε μου george,συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αλλά πρέπει να πάρω άμεσα κάρτα γιατί η δικιά μου έχει καεί και δεν έχω PC,διαθέτω μέχρι το πολύ 110ευρώ και δεν μπορώ να τα αυξήσω ούτε τώρα αλλά ούτε και στο μέλλον.Άρα πρέπει να επιλέξω κάτι με αυτά τα δεδομένα.Τρελές απαιτήσεις από games δεν έχω,μόνο κάνα call of duty,καμιά formula1 και κάνα pro παίζω.

Δημοσ.

Τι αναλυση εχει η οθονη σου γτ αν εχει 1920χ1080 θα τα βρουν μπαστουνια οι καρτες που εχεις διαλεξει.Οτι νομιζεις κανεις ...εμεις ειπαμε την γνωμη μας ...

Δημοσ.

Απο αυτές τις δυο, η asus 550ti, στα 115ε, αλλά δεν νομίζω να μπορείς να την πάρεις άμεσα.

Η 7750 είναι μισό σκαλί πιο κάτω σαν απόδοση, αλλά υπάρχει άμεσα.

Και οι δυο πάντως, τα παιχνιδια που παίζεις, τα τρέχουν σχετικά άνετα.

Η καρτούλα που σου πρότεινε βέβαια ο george888 (5850 oc), είναι ανώτερη κατηγορία (αρκετά πιο δυνατή), αλλά όπως είπε και ο ίδιος

"οτι νομίζεις.. κάνεις".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...