Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν παιδιά επειδή είμαι άσχετος από το άθλημα θέλω να πάρω ένα φτηνό νετμπουκ πιο πολύ για να σινταρω άντε και λίγο σερφ.μέχρι πόσα να δώσω;;; τι να προσέξω, τι μάρκα να είναι

Swyped from my SII using Insomnia App

Δημοσ.

Μέχρι τώρα, σε όσες αγγελίες έχω δει εδώ μέσα, γενικά δεν έχω δει κάποιον να κλέβει κατάφορα, όλοι λίγο-πολύ ζητάνε ποσά ανάλογα της αξίας του μηχανήματος. Υπάρχει κάποια αγγελία για ένα netbook στα 150, τόσο αξίζει. Υπάρχει ένας άλλος που ζητάει 300, πάλι τα αξίζει. Γενικά μία λογική τιμή για κάποιο netbook στις 10.1 ίντσες οθόνη σε πολύ καλή κατάσταση με έναν atom στα 1.6 περίπου, με 1GB RAM και 160άρη σκληρό, θεωρώ ότι είναι τα 140. Από εκεί και πέρα, ανάλογα της κατάστασής του netbook, αν έχει 2GB RAM ή μεγαλύτερο σκληρό, μέχρι και τα 170 είναι οριακά αποδεκτά. Από εκεί και πάνω, πρέπει να έχουν κάτι το εξωτικό, πολλή RAM, μεγάλη οθόνη ή κανέναν SSD.

Γενικά για ένα απλό netbook, ανάλογα της κατάστασης, θα δώσεις γύρω στα 150. Από μάρκες, θα απέφευγα την Acer και θα επέλεγα -με αυτήν την σειρά- Lenovo,Sony,Toshiba,MSI,LG,Asus. Ίσως να αδικώ τα Asus, αλλά το κάνω μόνο και μόνο γιατί δεν μου αρέσει και τόσο πολύ η ποιότητα κατασκευής τους, κατά τα άλλα η Asus είναι η κύρια εταιρία κατασκευής netbooks, που βγάζει πάρα πολλά μοντέλα, για κάθε ανάγκη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...