MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Λοιπον επειδη δεν την παλευω αλλο με την ICS στο galaxy μου, καθως η φιλοσοφια μου στο κινητο ειναι να ειναι καρα-stable και οχι να παιζω με λαβυρινθους απο bugs και restarts και αλλου ειδους θεματακια για να εχω μερικα features και visual effects παραπανω, θελω απο την custom ICS που εχω εγκατεστημενη να γυρισω σε 2.3.3/2.3.4 και official κατα προτιμηση για να εχω το κεφαλι μου ησυχο σε θεματα σταθεροτητας. Διαβασα κατι οδηγους στο internet αλλα μπερδευομαι σχετικα με το ποια official version να βαλω. Ακομα και απο ελληνικες version 2.3.3 βλεπω οτι εχουν βγει 3 διαφορετικες. Τι διαφορες εχουν μεταξυ τους και ποια ειναι αυτη που πρεπει να βαλω? Επισης, επειδη εχω βαρεθει να σημειωνω τις εφαρμογες που χρησιμοποιω για να τις ξανακανω install μετα απο το φλασαρισμα μιας νεας rom υπαρχει μια εφαρμογη που να τις παιρνει απο το ics οπως ειναι και να τις περνα σε καθε νεα rom που εγκαθιστω ΣΩΣΤΑ και χωρις προβληματα? Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2012 από MiDi_MiLiZ
Montezuma Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Το ιδιο εκανα και εγω ,και ειχα ακριβως τα ιδια προβληματα μεχρει που βρηκα ενα σαιντ με FIRMWARE για το κινητο μου ,και ξαναπερασα το παλιο λογισμικο που ειχα, http://www.sammobile.com/firmware/ ρηξε μια ματια μηπος βρεις αυτο που ψαχνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα