Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τις σειρές προτιμώ το TNG με διαφορά. Μετά το TOS που παρά την ηλικία του και τα πρωτόγονα οπτικά εφέ ήταν πρωτότυπο. Έπειτα ακολουθεί το Voyager.

Πολύ δυνατές οι μάχες σε αυτός με τους μποργκ και τους υπόλοιπους πολύ εχθρικούς εξωγήινους. Σε πολλά σημεία όμως ήταν υπερβολικό.

Οτι δεν κατάφερε η Federation με πολλαπλάσια διαστημόπλοια στο έδαφος της, τα κατάφερε ένα πλήρωμα, γεμάτο με λιποτάκτες και αντιρρησίες, κατατροπώνοντας και πραγματικά ξεφτιλίζοντας τους πανίσχυρους borg και τους "species 8472".

Εκεί που τους παραδέχομαι είναι ότι εξερεύνησαν αρκετά το σύμπαν των borg και στο ότι συνέχισαν την παράδοση του TNG όσον αφορά τα σενάρια.

Επίσης πολύ καλές όλες σχεδόν οι σχετικές κινηματογραφικές ταινίες, με εξαίρεση μόνο την τελευταία που ήταν κάτω του μετρίου.

Ο .J.J Abrams όχι μόνο είναι ατάλαντος αλλά είναι και τελείως ακατάλληλος για το Star Trek.

Δημοσ.
Ο .J.J Abrams όχι μόνο είναι ατάλαντος αλλά είναι και τελείως ακατάλληλος για το Star Trek.

και οχι μονο.

ο τυπος εχει δηλωσει επανειλημμενα, οτι ποτε δεν ηταν φαν του Star Trek και δεν ενδιαφερεται γιαυτο.

επισης οτι ειναι μεγαλος φαν του Star Wars.

επομενως δεν ειναι τυχαιο που μετετρεψε το ST σε SW, αφου η πρωτη ταινια ειναι στην πραγματικοτητα ενα rip-off του αυθεντικου Star Wars.

οπως και το MI4 ηταν rip-off του True Lies. και ο ανθρωπος εχει το θρασος να νομιζει οτι ειναι ο διαδοχος του Spielberg...

Δημοσ.

από σειρές το the next generation ειναι καταπληκτική , την έχω δεί γύρω στις 9 με 10 φορές. το starship enterprise μόνο η τέταρτη σεζόν μου άρεσε και πολύ λίγα επεισόδια από τις προηγούμενες σεζόν όπως το IN THE MIRROR DARKLY. η ταινία νέμεσις ηταν τραγική και πολλή βαρετή και επίσης από τις σειρές ήταν υπερβολικά αργό το ds9. από όλες τις ταινίες μου άρεσε πολύ περισσότερο του jj γιατί ήταν πραγματική ταινία και όχι κατι σαν επεισόδιο μεγάλης διάρκειας που ήταν οι υπόλοιπες.επίσης μου άρεσε το cast των ηθοποιών εκτός από τον kirk (chris pine).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...