Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

well boys and girls αυτή τη στιγμή έχω το παρακάτω σύστημα:

Coolermaster Silent Pro Gold 800W

Asus P5k SE/EPU

Intel Q9550

4 GB Ram DDR2

EVGA GTX 580 Black Ops Edition

WD Velociraptor 150 GB

Hitachi HDD 250 GB

θέλω να του κάνω ένα μικρό upgrade χωρίς να πειράξω φέτος CPU-GPU (κάνω γενικώς ανά 1/1,5 χρόνο).

Οι σκέψεις μου είναι οι εξής:

ένα καλό κουτί γιατί σε αυτό που έχω τώρα (αγορασμένο το 2005 από Πλαίσιο, moded αργότερα με επιπλέον silent ανεμιστήρες γιατί στο πάνω μέρος τηγάνιζα αυγά στις εποχές 8800 GT) η GPU έχει απόσταση 1 cm από τα HDD και άρα αν πάρω κάποιο μεγαλύτερο πιθανώς να βελτιωθεί το airflow.

ένα SATA 3 Controller και SSD (@ 128/256 GB?) και να γυρίσω τον Velociraptor σε slave

α! το pc χρησιμοποιείται για games (άιντε να δούμε πότε θα βγει το ΗοTS) , internet, μουσικές

Έχει κανείς καμία καλύτερη πρόταση-ιδέα? Συμφωνείτε γενικώς?

1 more thing, θα χρειαστώ και πρόταση για κουτί plz!

ty

Δημοσ.

καληερα φιλε μου...αρχικα να σου πω οτι ο κοντρολλερ για σατα 3 δεν θα σου δωσει αυτα που λεει οτι θα σου δωσει οποτε καλυτερα για μενα να παρεις αυτον εδω http://www.skroutz.g...MZ-7PC128B.html και θα εχεις παλι μια χαρα νουμερα...απο την αλλη για κουτι κοιτας αν σε βολευει το οικονομικο ολα τα corsair και εγω θα σου προτεινα αυτο εδω...

Link.png Site: DEFINE R4

αντιστοιχα αυτο για πιο οικονομικο

Source.png Πηγή: DEFINE R3

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, για κουτί λέω να δώσω μέχρι 200 € . Όσο αφορά τον SSD, δεν θα είναι πιο γρήγορος σε Sata 3 controller από ότι σε Sata 2?

Ωραίο κουτί το R4 αλλά δεν με πείθει ότι θα αερίζεται σωστά.. πιο πολύ design μου φαίνεται ότι βγάζει.

Δημοσ.

ωραια... λοιπον επειδη δινεις μεχρι 200 για κουτι για μενα μονοδρομος τοτε ειναι αυτο εδω

http://www.skroutz.gr/s/337116/Corsair-Obsidian-650D.html

sata3 controller----ειχα τον κοντρολερ της asrock και δεν εμεινα ευχαριστημενος...αστο πανω σε σατα 2..γενικα για τους κοντρολερς δεν ακουγονται τοσο καλα λογια ...

Δημοσ.

στο κουτι θα προτιμούσα να έχει υποδοχή για ανεμιστήρα στο πλάι για να ψύχει την GPU, νομίζω ότι είχα δει και ένα corsair με εναλλασόμενο side panel. καλή πρόταση πάντως και σαν design και από ότι φαίνεται σαν λειτουργικότητα.

Για τον controller να σου πω και μενα με προβληματίζει να μην έχω το boot drive απευθείας πάνω στην μητρική. Εσύ από ποιά άποψη δεν έμεινες ευχαριστημένος?

Δημοσ.

corsair 600t ....τοτε....

δεν εμεινα γιατι πολυ απλα εβλεπα καθυστερηση στο φορτωμα του λογισμικου και σε μεταφορες αρχειων συγκριτικα με οταν το ειχα πανω σε σατα 2....γενικα ομως να ξερεις οσον αφορα τα κουτια αυτα προβλημα με θερμοκρασιες δεν θα δεις γιατι εχουν πολυ καλο airflow...και για μενα προσωπικα πας μονο για το 650 γιατι ειναι ισως το καλυτερο κουτι που εχει βγαλει μεχρι στιγμης αυτη η εταιρεια.....

για αεροψυξη...και λυσεις ετοιμες υδροψυξης...

[

Δημοσ.

από τα δύο κουτιά μου αρέσει πολύ περισσότερο το 650 και νομίζω ότι εκεί 8α κλείσω..

και μια χαζή ερώτηση γιατί δνε έχω ξαναασχοληθεί με κουτιά, τα fans τα αγοράζω extra ή περιλαμβάνονται?

Δημοσ.

σιγουρα εχει μεσα ..δεν θυμαμαι ποσα ......παρτο αρχικα και μετα ψαχνεις και αλλα φανς αν δεν σου κανουν οι θερμοκρασιες ...

εντιτ εχει μεσα 2χ200μμ και εναν 120αρι

Δημοσ.

Γλυκοκοιτάζω εδώ και πολύ καιρό το 650D, αλλά οι οικονομικές προτεραιότητες δεν μου επιτρέπουν να το πάρω.

Αν μπορείς όμως σε παρακαλώ, όταν το πάρεις και το συνδέσεις, γράψε μας ένα μικρό review με τις εντυπώσεις σου. Ιδιαίτερα από άποψη airflow/θερμοκρασίες και θορύβου.

Καλορίζικη η οποιαδήποτε αγορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...