kafrosF Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Πριν απο λίγες μέρες παρουσιάστικε η αναγκη να επεκτεινω το wifi σε ενάν ακόμα όροφο του σπιτιού μου. Σαν βασικό modem/router έχω το baudtec το ασύρματο που μου έδωσε ο οτε.... Σκεφτηκα να αγορασω το tl -wr340g της tp link και να κανω bridging με wds αλλα δεν δουλεψε γιατι το baudtec δεν υποστηρίζει wds.... Τι χρειάζομαι τελικα για να κάνω την επέκταση που θέλω ασύρματα??? Καποιος φίλος μου είπε για accespoint και βρήρκα κάτι τέτοιο http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Access-Points/TP-Link-Wireless-Access-Point-300-MBps-TL-WA801ND.htm. Θα παιξει η θα ειναι τζαμπα λεφτα???
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 το wds ξεχασε το.ειναι λιγο χαλια .αν ειχες ηδη ρουτερ να παιζουν wds αλλα αφου δεν εχεις δεν εχει νοημα να παρεις repeater με wds.,ναι το 701 και το 801 παιζουν μια χαρα.εχω δοκιμασει το 701nd.σε 10 λεπτα του ειχα κανει port forward και το ειχα σεταρει.στο adsl router δεν αλλαζεις τιποτα εννοειται.στο tp link απλα το βαζεις σαν universal repeater και οχι σαν σκετο repeater μετα σε καλυτερο απο Tp link αλλα πιο δυσευρετο αλλα μπορεις να εχεις πιο δυνατο wi fi με αλλο firmware ειναι τα air live.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα