Προς το περιεχόμενο

The Fall (BBC2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ευχάριστη έκπληξη (λογικά θα είχε ανακοινωθεί, αλλά δεν το είχα πάρει χαμπάρι...) η συμμετοχή του Ηenriksson στο 3ο ep, η 3η σεζόν -που συνεχίζει μια χαρά imo- απέκτησε ένα έξτρα plus και μόνο από αυτό.

Ελπίζω μόνο -σε όποια έκταση έχει ο ρόλος του- η ερμηνεία του να μην περιοριστεί λόγω της αγγλικής (όπως θεωρώ πως συμβαίνει με αρκετούς μη αγγλόφωνους ηθοποιούς), γιατί είναι πραγματικά αξιόλογος.

• Like 1
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψιλο απογοητευση/κουραστικο πια για μενα και εχει ξεκινησει απο το τελος της 2ης. Ιδιαιτερα το πρωτο επεισοδιο αυτης της σεζον λες και εβλεπα hospital drama.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Series finale χθες/προχθες. Το TV calendar που ακολουθω ειχε χασει το μπουσουλα λιγο με αυτη τη σειρα στα τελευταια επεισοδια.

Καλα, μια καταληξη θα υπηρχε για τον Σπεκτορ, η οποια ηρθε. Η σκηνη οπου επιτεθηκε στη Τζιλιαν  :shock: Χαμενο κορμι!!!!!

Δεν απεφυγε τα καποια τραβηγμενα/κουραστικα στοιχεια του βεβαια. Κραταω την πρωτη σεζον περισσοτερο απο καθε αλλη του.

Δημοσ.

Η τελευταία σεζόν έχει φάει αρκετό κράξιμο. Εμένα -αν και έχω για τοπ τη 2η- μου άρεσε και πιστεύω πως κράτησε το επίπεδο της σειράς. Είχε καλό σενάριο, δεν ήταν προχειρογραμμένο, και έδειξε ότι δεν έγινε μόνο για τα νούμερα. Θα προτιμούσα να είχε λιγότερους νέους χαρακτήρες και να επικεντρωνόταν πιο πολύ σε κάποιους από τους παλιούς (π.χ. Φάρινγκτον, Ίστγουντ, τα πιτσιρίκια) αλλά οι νέοι είχαν ουσιαστικούς ρόλους, οπότε κλάιν.

Το τελευταίο επεισόδιο το βρήκα εξαιρετικό. Πήγα να πάθω καρδιακό 2-3 φορές και όταν ο Spector χτύπησε την Gibson κυριολεκτικά έβριζα την οθόνη  :mad: .

Είχα της αμφιβολίες μου για το αν θα ζήσει για να φτάσει στη φυλακή, εκείνη τη στιγμή βεβαιώθηκα πως δεν. Κρίμα, γιατί πολύ το ήθελα. Anyway, το φινάλε ήταν το καλύτερο επεισόδιο της σεζόν, η οποία btw είχε τρομερή κλιμάκωση της έντασης από το ένα επεισόδιο στο άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...