Προς το περιεχόμενο

The Fall (BBC2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο John Lynch, είναι.

Παράπλευρη πληροφορία: Δεύτερη συνεργασία με Anderson. Βέβαια στην πρώτη (Bleak House) είχε πολύ μικρό ρόλο, αν και σημαντικότατο για την πλοκή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

in other news 

επαιξε το the fall?

Έπαιξε χθες Ιρλανδία (με trending και απείρως θετικά -για να μην πω διθυραμβικά/είπαμε, μικρό καλάθι- σχόλια από θεατές στο twitter και κόσμο να δηλώνει ότι θα κλειδώσει τις πόρτες του το βράδυ LOL) αλλά ο θείος ακόμη τίποτα, εκτός αν έχω στραβωθεί. Υποτίθεται όμως ότι θα μας το πασάρει κάποιο άτομο το απόγευμα, θα σφυρίξω κλέφτικα αν το τηρήσει.

Σήμερα το βράδυ παίζει σε UK όπως και να 'χει.

edit: OH WAIT, μόλις είδα φως στο θείο, hopefully legit, γιατί είχε κάτι μούφες χθες.

edit2: legit

Επεξ/σία από scullyist
  • Like 1
Δημοσ.

Έπαιξε χθες Ιρλανδία (με trending και απείρως θετικά -για να μην πω διθυραμβικά/είπαμε, μικρό καλάθι- σχόλια από θεατές στο twitter και κόσμο να δηλώνει ότι θα κλειδώσει τις πόρτες του το βράδυ LOL) αλλά ο θείος ακόμη τίποτα, εκτός αν έχω στραβωθεί. Υποτίθεται όμως ότι θα μας το πασάρει κάποιο άτομο το απόγευμα, θα σφυρίξω κλέφτικα αν το τηρήσει.

Σήμερα το βράδυ παίζει σε UK όπως και να 'χει.

edit: OH WAIT, μόλις είδα φως στο θείο, hopefully legit, γιατί είχε κάτι μούφες χθες.

edit2: legit

Και τα "χθεσινά" (WS.PDTV.XviD) και τα "σημερινά" (HDTV & 720P) legit. Απλά τα "σημερινά" σε καλύτερη ποιότητα.

Η σειρά ξεκινάει πολύ καλά πάντως.

High hopes κι έτσι για τη συνέχεια

• Like 1
Δημοσ.

Μακάρι όλες οι γυναίκες να γερνούσαν σα τη Scully.

Btw, πολύ καλό το πρώτο. Δεν είναι Killing, άλλη φάση (me thinks) αλλά μου άρεσε πολύ και σε επίπεδο σύλληψης και σε επίπεδο εκτέλεσης

Δημοσ.

Άλλη φάση indeed. Θετικότατες οι εντυπώσεις από το πρώτο. Είναι όντως "slow burner" όπως αναφέρανε πολλά σχόλια, στοιχείο που τουλάχιστον για την εισαγωγή/παρουσίαση των χαρακτήρων/main πλοκής, θεωρώ ότι προσθέτει και ενισχύει το όλο creepy κλίμα/θέμα. Λογικά από το 2ο θα ανέβουν οι ρυθμοί. Αξιόλογη αρχή και αγωνία για τη συνέχεια...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξαναείδα το ep πριν λίγο σε 720 (885mb είναι, μικρό θεωρείται?) και αναρωτιόμουν τι παραπάνω θα είχε το 1080 (σε 23'' που είμαι τουλάχιστον), σούπερ είναι.

ΥΓ. προς ΤPTB: μήπως τα τελευταία μηνύματα να μεταφερθούν στο αντίστοιχο θρεντ?

.... thank you sir :-)

Επεξ/σία από scullyist
Δημοσ.

Πολύ καλό.

Στον αρχιφύλακα γιατί έδωσε τον αριθμό του δωματίου της;

Της γυάλισε;

Χεχεχεχε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...