Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημέρα σας, Μόλις έγινα μέλος σας διότι χρειάζομαι την βοήθεια σας. Έχω κάνει τις τελευταίες δυο ημέρες μια έρευνα στο google για άρθρα και συζητήσεις που έχουν ως θέμα το ερώτημα "Πρώτη Μηχανή?" αλλά από ότι διαβάζω οι απόψεις διαφέρουν αρκετά, γι'αυτό αποφάσισα να με καλωσορίσετε. Είμαι λάτρης των μηχανών από τότε που με θυμάμαι αλλά δεν είχα την ευκαιρία ποτέ να αποκτήσω μία αλλά ούτε και να οδηγήσω. Τώρα στα 23 μου αποφάσισα να βάλω μπρος για να ξεκινήσω. Το ερώτημα μου είναι το εξής: Για κάποιον που δεν έχει οδηγήσει ποτέ του μηχανάκι/μηχανή παρά μόνο ότι εμπειρία αποκτήσει από τα μαθήματα στην σχολή οδηγών υφίσταται να πάρει για πρώτη του μηχανή μια 600cc όπως π.χ. το ER6n? Εάν όχι τι θα προτείνατε?? Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 διπλο θεμα.κλεινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις