egw_eimai_re Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Αρκετά παχύ θα έλεγα και το πληκτρολόγιο κινεζιά μεγάλη χειρότερο απο τα turbo x ειλικρινά. Ήταν να αγόραζα απο πλαίσιο λάπτοπ και εκανα έρευνα αγοράς, με το που το ειδα έφυγα μακριά. Γιάννη εννοείτε οτι θα το τσεκάρεις και απο κοντά όπως και οποιοδήποτε λάπτοπ.
liakjim Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Αρκετά παχύ θα έλεγα και το πληκτρολόγιο κινεζιά μεγάλη χειρότερο απο τα turbo x ειλικρινά.Ήταν να αγόραζα απο πλαίσιο λάπτοπ και εκανα έρευνα αγοράς' date=' με το που το ειδα έφυγα μακριά. Γιάννη εννοείτε οτι θα το τσεκάρεις και απο κοντά όπως και οποιοδήποτε λάπτοπ.[/quote'] Ποιο σου φάνηκε κινεζιά κ παχύ ; Sent from my iPod touch using Insomnia
giannisv6 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Αρκετά παχύ θα έλεγα και το πληκτρολόγιο κινεζιά μεγάλη χειρότερο απο τα turbo x ειλικρινά. Ήταν να αγόραζα απο πλαίσιο λάπτοπ και εκανα έρευνα αγοράς, με το που το ειδα έφυγα μακριά. Γιάννη εννοείτε οτι θα το τσεκάρεις και απο κοντά όπως και οποιοδήποτε λάπτοπ. Ναι θα πάω να το δω και απο κοντά,έχουνε περάσει από τα χέρια μου 2 λαπτοπ τέτοιας σειράς περίπου,λιγο πιο παλια, αρκετά πιο ακριβα ε δεν ειδα τίποτα αρνητικό που να μου κανει εντύπωση. Επίσης τα Reviews δεν λένε κάτι ιδιαίτερο για το πληκτρολόγιο. Σίγουρα θα το δω και από κοντά,αλλά αυτό που με καίει πραγματικά είναι να βρεθεί σε μαύρο Διότι πόσο εύκολα ξεβάφει το λευκό χρώμα με την σωστή χρήση και με χρήση βαλίτσας...?
liakjim Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Διότι πόσο εύκολα ξεβάφει το λευκό χρώμα με την σωστή χρήση και με χρήση βαλίτσας...? Δεν ξεβαφει. Ειχα εναν τιποτενιο Acer 5920 σε ασπρο-μαυρο χρωμα. Το ασπρο δεν ειχε ξεβαψει μετα απο 2 χρονια (κ μετα απο 6 χρονια που τον εχει ο πατριος μου , ασπρος ειναι ακομα)
nellos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Το ασπρο μονο μαυριζει συνηθως :-P Sent from my iPhone using Insomnia
giannisv6 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Προεκυψαν διαφορα και ακομα να το παρω ... Αυτο το καινουργιο πως σας φαινεται ??? Σιγουρα πολυ καλυτερος ο i5 αλλά η GT 610M ειναι καλυτερη της 7610Μ ?
giannisv6 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Οχι ειναι 50% κάτω!! Πλακα μου κανεις ?! Τωρα το παρήγγειλα το Samsung Βρε παιδιά πείτε μου πιο θα επιλέγατε και γιατί ? Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2012 από giannisv6
giannisv6 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) ΟΚ!!! Πηρα μολις εχτες το εν λογο Samsung και ειμαι αρκετά ευχαριστημένος με την αγορα μου,και συμφωνα με το can you run it εχει πολυ καλες δυνατοτητες στον τομεα gaming κατι που μενει να επαληθευσω καποια στιγμή,πολυ καλυτερα πλαστικα απο τα Toshiba μπορω να πω επίσης . Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2012 από giannisv6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα