Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το εξής πρόβλημα.Οταν βαζω το φίλτρο το τηλεφωνο δεν εχει θόρυβο αλλα το ρουτερ δεν συγχρονίζεται και δεν εχω συνδεση στο ιντερνετ.Οταν βγάζω το φίλτρο εχω ιντερνετ αλλα το τηλέφωνο εχει θόρυβο.Η σύνδεση μου είναι connx adsl+2 (2 mbps).Το snR ειναι 12.4 και το line Attenuation 27.9dB.Μήπως γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να ρυθμίσω??

Δημοσ.

αν εχεις και τηλεφωνο πανω στην γραμμη τοτε αφησε μονο το splitter γιατι κανει και την δουλεια και του φιλτρου.... το φιλτρο βγαλτο εντελως! αν σου κανει θορυβο το τηλεφωνο βαλε το φιλτρο μετα το splitter πανω στην γραμμη του τηλεφωνου!!!

Δημοσ.

αν βαλεις το φιλτρο στην αρχη της γραμμης πριν οτιδηποτε αλλο τοτε κοβεις και το ιντερνετ μαζι.οποτε 2 λυσεις υπαρχουν

η μια ειναι βαζεις splitter.στο Line βαζεις το καλωδιο απο τον τοιχο στο Phone το τηλεφωνο και στο adsl το ρουτερ σου.

αλλιως θες τηλεφωνικο διακλαδωτη απο ενα σε 2.στην μια υποδοχη χυμα το ρουτερ στην αλλη το φιλτρο και μετα το τηλεφωνο.επισης αν υπαρχει συναγερμος στο σπιτι θελει φιλτρο και αυτος.

αν τωρα εχεις παλι θορυβο τοτε ενα απο τα 3.

η το φιλτρο/splitter εχουν προβλημα αναλογα ποια λυση εκανες ή η συσκευη ειναι για πεταμα που εχεις η εχει καποιο προβλημα η γραμμη που το θεωρω δυσκολο η εχεις μεσα στο σπιτι καποια αλλη συσκευη η συναγερμο που δεν εχει φιλτρο.

Δημοσ.

δοκιμασα την τριτη λυση αλλα εχω παλι προβλημα με θορυβο στο τηλεφωνο.στο σπιτι συναγερμο δεν εχω.νομιζω πως πρεπει να εχει προβλημα η γραμμη γιατι οταν κανω βιντεοκληση ακουγεται εντονα ωρες ωρες θορυβος..."σαν κυμα" :blink:

Δημοσ.

δυο λυσεις εγραψα ποια τριτη εκανες?κανε μου copy paste τι εκανες.επισης να ακουγεται εντονα ωρες ωρες θορυβος οταν κανεις videoΚληση δεν νομιζω οτι φταιει η γραμμη.κανα μικροφονο η κατι αλλο ναι .γιατι οτι και προβλημα να εχει το adsl δεν ακουγεται.τωρα οτι συνεχιζει ο θορυβος αν μπορεις δοκιμασε αλλο splitter αλλιως δεν ξερω κατα ποσο πιανουν τα χερια σου ειτε να κανεις δοκιμη στον κατανεμητη/χωνευτη ειτε να ανοιξεις το κεντρικο πριζακι να αποσυνδεσεις τα παντα να κρατησεις το καλωδιο που ερχεται απο τον οτε μονο να το συνδεσεις μονο αυτο στο πριζακι και να κανεις εκει δοκιμες με το splitter κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...