ennia Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδες μετα απο φορματ εχασα 120gb απο το σκληρο μου. εχω ενα 250αρη και τωρα μου δειχνει οτι εχω ελευθερα 112. το περιεργο ειναι οτι ολα τα δεδομενα στο σκληρο δεν ειναι 30gb. τα αλλα τι εγιναν?
kostask91 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 αν καταλαβα καλα εκανες φορματ , και εχεις μολις 112 ελευθερα μετα το φορματ? χωρις να βαλεις τιποτα εσυ μεσα?
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 μηπως τα παλια windows εμιναν γιατι και σε εμενα μετα το φορματ εμειναν σε ενα φακελο windows.old μαζι με ολα τα παλια αρχεια προγραματα κλπ ομως δεν μπορω να τα χρησημοποιησω
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 μαλλον αυτο εκανε ο φιλος μας..εκανε εγκατασταση πανω στα αλλα windows και οχι clean install
kostask91 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 αμα εκανε αυτο , εκει που σε ρωταει πριν το φορματ που θες να κανεις εγκατασταση τα windows πατας πρωτα , format η το αντιστοιχο στα ελληνικα , και μετα οκ για να συνεχισεις στην εγκατασταση. αλλιως θα εχεις εναν φακελο windows old οπως ο φιλος παραπανω
ninos30 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.sevenforums.com/tutorials/19151-windows-old-folder-delete.html
ennia Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 αν καταλαβα καλα εκανες φορματ , και εχεις μολις 112 ελευθερα μετα το φορματ? χωρις να βαλεις τιποτα εσυ μεσα? αυτο ακριβως εγινε ..... μηπως τα παλια windows εμιναν γιατι και σε εμενα μετα το φορματ εμειναν σε ενα φακελο windows.old μαζι με ολα τα παλια αρχεια προγραματα κλπ ομως δεν μπορω να τα χρησημοποιησω μαλλον αυτο εκανε ο φιλος μας..εκανε εγκατασταση πανω στα αλλα windows και οχι clean install οχι παιδια εκανα καθαρη εγκατασταση. δεν υπαρχει φακελος με το ονομα windows.old
kostask91 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 τοτε ψαξε στο δισκο C εναν εναν τους φακελους δεξι κλικ ιδιοτητες να δεις που ειναι αυτα τα 120 gb
GPOWERR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 κατεβασε αυτο το δωρεαν προγραμμα και τσεκαρε τι σου καταλαμβανει χωρο https://www.jam-soft...ivbh9p2f0pufso1
ennia Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 τοτε ψαξε στο δισκο C εναν εναν τους φακελους δεξι κλικ ιδιοτητες να δεις που ειναι αυτα τα 120 gb ολοι οι φακελοι μαζι ειναι 14gb. κουφο ε? αυτο λεω και εγω. κατεβασε αυτο το δωρεαν προγραμμα και τσεκαρε τι σου καταλαμβανει χωρο https://www.jam-soft...ivbh9p2f0pufso1 αυτο μου βγαζει....
GPOWERR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Κανε ενα scan disk πρωτα να δεις τι θα βγαλει οταν θα κανει ρεσταρτ...απο το tree size δεν φαινεται να σου καταλαμβανει χωρο κατι αλλο.
antonl Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Κάνε προβολή κρυφών αρχείων και αρχείων συστήματος στα windows και τρέξε το treesize σαν administrator.
TheELF Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Απλά ενεργοποίησε από της ιδιότητες φακέλων να φαίνονται τα κρυφά αρχεία και τα αρχεία συστήματος,φαίνεται από την εικόνα ότι δεν δείχνει ούτε το pagefile....
ennia Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Κανε ενα scan disk πρωτα να δεις τι θα βγαλει οταν θα κανει ρεσταρτ...απο το tree size δεν φαινεται να σου καταλαμβανει χωρο κατι αλλο. εχω κανει scan disk αλλα δεν εβγαλε τιποτα. Κάνε προβολή κρυφών αρχείων και αρχείων συστήματος στα windows και τρέξε το treesize σαν . τα κρυφα αρχεια ειναι ενεργοποιημενα και ετρεξα το πριγραμμα ως administrator και μου εμφανισε παλι τα ιδια αποτελεσματα. Απλά ενεργοποίησε από της ιδιότητες φακέλων να φαίνονται τα κρυφά αρχεία και τα αρχεία συστήματος,φαίνεται από την εικόνα ότι δεν δείχνει ούτε το .... εχω κανει εμφανιση κρυφων αρχειων αλλα δεν ξερω να εμφανιζονται τα pagefile's
GPOWERR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Απλά ενεργοποίησε από της ιδιότητες φακέλων να φαίνονται τα κρυφά αρχεία και τα αρχεία συστήματος,φαίνεται από την εικόνα ότι δεν δείχνει ούτε το pagefile.... το page file το δειχνει στα 7.167,9 mb(9files)...αν πατησει το βελακι....το treesize δειχνει ολα τα αρχεια κρυφα η' φανερα...στα 9 files αυτα ειναι επισης και το hiberfilsys...το προβλημα μαλλον ειναι αλλου μηπως εχεις αποθηκευσει μεσα ολα τα πρωταθληματα του γαυρου? περα απο την πλακα για να γελασουμε λιγο,περιμενε να ποσταρουν κι αλλες γνωμες οι πιο σοφοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα