kosegdit Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Θα το κοιτάξω μόλις μπορέσω και θα σου πω. Έχει υπόψην οτι αν έχεις ανεβάσει και τις ram θα ζεσταίνεται πιο πολύ. Όχι, όλες οι ρυθμίσεις είναι σε stock.
devill0 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Για να μην ανοιγω αλλο thread μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι αυτη η θερμοκρασια που ειναι τοσο υψηλη..
antonl Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Λαθασμένος/«τυφλός» αισθητήρας. Τον αγνοείς.
Sarandis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορείς να μου πεις μετά από λίγη ώρα idle σε τι θερμοκρασία θα είναι; Ενδιαφέρομαι αργότερα να ανεβάσω λίγο τον 920 και επειδή το κουτί μου όπως προανέφερα έχει κακό airflow, θέλω να ξέρω αν έχω πρόβλημα με τις θερμοκρασίες σε κάποιο component. Το είχα ξεχάσει sorry! Είμαι κοντά στους 50 +-2 Για να μην ανοιγω αλλο thread μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι αυτη η θερμοκρασια που ειναι τοσο υψηλη.. Λάθος μέτρηση, αν κάτι είχε πιάσει τέτοια θερμοκρασία δε θα είχες pc. EDIT: με προλάβανε!
Thanos1972 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Παντως για μπες λιγο bios και ανεβασε τον πολλαπλασιαστη σου κατα 1-2 μοναδες.γιατι τζαμπα δινεις τοσο ρευμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα