fylatos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Το ότι δεν το ήξερα είναι το δικό μου μερίδιο στο όλο κακόΔυστυχώς την πατησα..... Και τώρα αρχίζει το ψάξιμο για νεο laptop..... Sent from my iPad using Insomnia Ψαξε για τεχνικο που κανει Reball, εχει το μηχανημα για να σου αλλαξει οτι θες, μεχρι κ τσιπ γραφικων. Ξερω στην θεσσαλονικη. ΜΗΝ το πετας, μην το πουλας.
MacPhisto Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Update Το έστειλα στη Θεσσαλονίκη και επισκευαστηκε με 150 euro Ένα μεγαλο ευχαριστώ σε όλους και ιδιαίτερα στον fylato βία την πολύτιμη βοήθεια του Sent from my iPad using Insomnia Update Το έστειλα στη Θεσσαλονίκη και επισκευαστηκε με 150 euro Ένα μεγαλο ευχαριστώ σε όλους και ιδιαίτερα στον fylato βία την πολύτιμη βοήθεια του Sent from my iPad using Insomnia
pdimitris Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το Mac air μου. Μπορείτε να μου πείτε σε ποιον να το πάω να το διορθωσω? βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη .
fsbmaniac Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Πειτε παιδια που το κανατε ? Μου εφεραν ενα late 2010 και δυστηχως κανει το beep of death πειτε που εγινε και εγω θεσσαλονικη ειμαι. Pls
fylatos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 http://techsys-rework.blogspot.gr/http://www.techsys.g...ntpage&Itemid=1και εγώ και o ts δεν είχαμε πρόβλημα με τη συγκεκριμένη εταιρεία
File Photography Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα στην ομάδα! Έχω το ίδιο πρόβλημα ακριβώς με το mac air της κοπέλας μου! Το χρησιμοποιούσε κανονικά και κάποια στιγμή έκανε κάτι τρελά η οθόνη και έκλεισε και από τότε όποτε πας να το ανοίξεις κάνει το γνωστό beep! Έκανα reset pram και smc αλλά τίποτα. Αν μπορεί κάποιος να μου συστήσει τεχνικό παρόμοιο με αυτόν της Θεσσαλονίκης, αλλά εδώ Αθήνα θα το εκτιμούσα πολύ! Δεν παίζει να δώσει 500e για να το φτιάξει, το είχαμε πάρει μεταχειρισμένο 700e οπότε δεν αξίζει αλλά γύρο στα 200e είναι λογική τιμή. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα