MacPhisto Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα.....μια δυσαρεστη "καλησπερα"... ετσι ξαφνικα (ισως το απογευμα να ειχε πεσει λιγο νερο στην πλατη της οθονης) το macbook air μου (μοντελο 1ου εξαμηνου του 2010) δεν ανοιγει , παρα μονο επαναλαμβανει απειρα beep beep και η οθονη ειναι νεκρη.... μια φορα καταφερα να το κανω να bootαρει και με το που μπηκα στον safari , κολλησε και στο επομενο reboot ξανα τα ιδια...beep beep beep beep beep και δεν ανοιγει.... Το κλαιω ρε παιδια;;;; αν ειναι να το στειλω για service , ποια να προτιμησω? document?istorm?infoquest? thanks προκαταβολικα.... ακυρο παιδια... τον ανοιξα και εβγαλα την μπαταρια και εφτιαξε....
MacPhisto Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δυστυχως....παλι τα ιδια.. με το που εβαλα τον φορτιστη (εμεναν 9 λεπτα..) ξανα-μανα τα ιδια.. δοκιμασα να βγαλω παλι την μπαταρια μπας και ξαναδουλεψει...τιποτα...αυτη τη φορα τιποτα.... any ideas??? Καλησπερα.....μια δυσαρεστη "καλησπερα"... ετσι ξαφνικα (ισως το απογευμα να ειχε πεσει λιγο νερο στην πλατη της οθονης) το macbook air μου (μοντελο 1ου εξαμηνου του 2010) δεν ανοιγει , παρα μονο επαναλαμβανει απειρα beep beep και η οθονη ειναι νεκρη.... μια φορα καταφερα να το κανω να bootαρει και με το που μπηκα στον safari , κολλησε και στο επομενο reboot ξανα τα ιδια...beep beep beep beep beep και δεν ανοιγει.... Το κλαιω ρε παιδια;;;; αν ειναι να το στειλω για service , ποια να προτιμησω? document?istorm?infoquest? thanks προκαταβολικα.... ακυρο παιδια... τον ανοιξα και εβγαλα την μπαταρια και εφτιαξε....
fylatos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Memtest? Ram μου φαινεται. Το εχει κανει macbook και σε μενα.
MacPhisto Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 memtest με τι? δεν ανοιγει καν....
orck Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Εχεις προσβαση στις μνημες; Εννοω ευκολη προσβαση με καποιο καπακι απο την κατω μερια. Εαν ναι δοκιμασε μια απλη επανατοποθετηση της μνημης σου.
MacPhisto Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δύσκολα Είναι το air (late 2009 ή early 2010) που η ram είναι θαμμενη δεν ξέρω κι εγω που.... Και χάρηκα για κανά 10λεπτο,,, Sent from my iPad using Insomnia
fylatos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Ειναι Soldered. Δεν χρειαζεται να μπουταρει για να κανεις Memtest, κανεις Bootable Cd. Ποσα μπιπ κανει;
MacPhisto Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Είναι το air και δεν έχει cd drive Ποσά κάνει;άπειρα...μισή ώρα να το αφήσεις,beep θα κάνει... Sent from my iPad using Insomnia
fylatos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Είναι το air και δεν έχει cd driveΠοσά κάνει;άπειρα...μισή ώρα να το αφήσεις' date='beep θα κάνει... Sent from my iPad using Insomnia[/quote'] External drive δεν παιζει εε; Εχουν μοτιβο εννοω; Καθε τρια μικρο κενο και μετα επαναληψη, καθε εννια; Επισης, αναβει καθολου η οθονη λευκο και μετα μαυριζει, μενει λευκη, ειναι μαυρη ολη την ωρα; Παντως εμενα 2 Macbook μου το εχουν κανει στο παρελθον και ηταν Ram. Κανα Kernel panic ειχες τελευταια; Smc reset/ pram reset εκανες;
MacPhisto Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Το ίδιο μοτίβο,,,,τον ίδιο ρυθμό είτε είναι 10 είτε είναι 50... Σταθερό beep με την ίδια διάρκεια και το ίδιο μεσοδιάστημα μεταξύ τους... External drive δεν παίζει δυστυχώς,,,, Επίσης η οθόνη δεν ανοίγει καν.....μαύρη....εντελώς... Το παράξενο είναι ότι οταν έβγαλα την μπαταρία δούλεψε για 10 λεπτά περίπου ,,,ξανασυνδεσα τον φορτιστή και πάλι τα ίδια,,,και αυτη τη φορά δε συνέρχεται κιόλας,,,,, μια χαρα ήταν πάντα..ούτε μου έκανε τίποτα μυστήρια τελευταία..,.. Καμία τελευταία ιδέα πριν το στείλω για service...? Και που να το στείλω? Δεν έχω εμπειρία απο apple service ....info quest?document?istorm Thanks ε.. Sent from my iPad using Insomnia
fylatos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Smc reset και Pram Εκανες; (document) https://discussions.apple.com/docs/DOC-3604
MacPhisto Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Τα δοκίμασα και πάλι τίποτα Sent from my iPad using Insomnia
ozelot Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μάλλον υπάρχει θέμα με την ROM του μηχανήματος, που μόνο το service μπορεί να αντιμετωπίσει. Περισσότερα εδώ.
MacPhisto Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Προς service το βλέπω κι εγω... Που να το στείλω τελικα; Document? Thanks Sent from my iPhone using Insomnia
orck Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν μπορω να πιστεψω οτι χαλανε τα apple. Εαν βαραει συνεχεια μηπως εχει κολλημενο πληκτρο; Δεν ειπες οτι επεσε νερο; Ηταν νερο η καφες/κοκα κολα/πορτοκαλαδα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα