koslibpro Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα σας, εχω το εξης script > <?php function ping($host, $port, $timeout) { $tB = microtime(true); $fP = fSockOpen($host, $port, $errno, $errstr, $timeout); if (!$fP) { return "down"; } $tA = microtime(true); return round((($tA - $tB) * 1000), 0)." ms"; } echo "Website status: ". ping("www.example.net", 80, 10); if ( !$fP ) { $to = "[email protected]"; $subject = "subject"; $body = "body"; if (mail($to, $subject, $body)) { echo("<p>A message to the administrator of the website has been successfully sent!</p>"); } else { echo("<p>The message delivery to the administrator failed...</p>"); } } ?> προκειμενου να ελεγχω αν το site μου ειναι online.αν δεν ειναι,στελνει μειλ στον διαχειριστη(εμενα στην προκυμενη περιπτωση). γιατι ομως ειτε μου δειχνει κανονικα το ping του website μου,ειτε μου λεει οτι ειναι down ,στελνει μειλ στον διαχειριστη(εμφανιζντας και την σχετικη ενδειξη με το echo)..?? μπορει να με βοηθισει καποιος σε αυτο?? ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
Sudavar Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 κάνε το $fP global, τώρα είναι διαθέσιμο μόνο μέσα στην εμβέλεια της συνάρτησης.
koslibpro Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 αυτο γινεται απλα δηλωνοντας μια αρχικη τιμη για την $fP εξω απο την function?
Sudavar Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 είπα να το δοκιμάσω και έτσι δουλεύει (σε μένα) > <?php global $fP; function ping($host, $port, $timeout) { global $fP; $tB = microtime(true); $fP = fsockopen($host, $port, $errno, $errstr, $timeout); if(isset($errno)) echo $errstr."<br />"; if ($fP == false) { return "down"; } $tA = microtime(true); return round((($tA - $tB) * 1000), 0)." ms"; } echo "Website status: ". ping("www.example.gr", 80, 10); if ( !$fP ) { $to = "[email protected]"; $subject = "status"; $body = "kou kou kou"; if (mail($to, $subject, $body)) { echo("<p>A message to the administrator of the website has been successfully sent!</p>"); } else { echo("<p>The message delivery to the administrator failed...</p>"); } } ?>
koslibpro Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 οντως τωρα μου λειτουργει κι εμενα! θα κοιταξω πιο αναλυτικα τον κωδικα σου αυριο το πρωι φιλε μου γιατι τωρα δεν εχω δυναμεις,και θα ποσταρω αν εχω καποια απορια. σε ευχαριστω πολυ
Sudavar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Καλά δεν έκανα τίποτα περίεργο, απλά πρόσθεσα το αρχικό global $fP που νομίζω θα μπορούσε να αντικατασταθεί με μια αρχικοποίηση. μετά ξανά μέσα στην συνάρτηση για να μην φτιάξει δική της μεταβλητή αλλά να χρησιμοποιήσει την καθολική. Α και στην συνάρτηση έβαλα τον έλεγχο (αν η $errno πάρει κάποια τιμή) να δούμε το μήνυμα σφάλματος $errstr
koslibpro Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Οντως,το προσεξα σημερα οτι δεν ηταν μεγαλες αλλαγες,οποτε και δεν ποσταρα. Σε ευχαριστω παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα