ktgeorge Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Λοιπόν, διάβασα και εγώ 8 σελίδες post, και θα σας πω την άποψη μου. Είμαι 27 χρονών και ασχολούμε πολύ με το άθλημα. 1) Κατά αρχήν πιστεύω ότι όλοι πρέπει να ξέρουμε που βαδίζουμε, πόσο αξίζουμε και να κινηγάμε κάτι αντίστοιχο. Όταν ξεφύγουμε πολύ παραπάνω, τότε πρέπει να πέσουμε σε περίπτωση. Δηλαδή, να είμαστε το στυλάκι της, να μοίαζουμε με τον πρώτο της ή με τον μπαμπά της και διάφορα άλλα. Άρα να την πέσουμε σε γκόμενα πολύ παραπάνω, είναι μια δύσκολη αποστολή. (Προσωπικά εγώ όπως και να είναι κάποια την επιχειρώ την κίνηση, γιατί όπως σας είπα το βλέπω και σαν hobby ) 2) Προσπαθούμε να γίνουμε όσο καλύτεροι μπορούμε. Από άποψη εμφάνισης, δουλείας, μόρφωσης, χρημάτων και ότι άλλο μπορούμε. Όχι για τις γκόμενες, αλλά γιατί γουστάρουμε να αρέσουμε , έστω και αν τις τραβάει η SLK μας (εγώ Ibiza έχω). Αλλά γιατί να μην προσέξουμε και λίγο τον εαυτό μας και το σώμα μας. Ξέρω γυναίκες που δεν τις κοίταγε κανένας, και όμως αδυνάτισαν και απέκτησαν ωραίο σώμα, φόρεσαν φακούς επαφής, και άλλαξαν το μαλλί και γίναν πολύ πολύ ποθητές. 3) Οι γυναίκες γουστάρουν τους μαλάκες, ίσως τους ωραίους, μαλάκες, πλούσιους. Όσο πιο πολύ τείνεις προς τα εκεί με την σειρά που το έγραψα, τόσο πιο πολλές επιτυχίες έχεις. Αλλά για να τα κάνεις αυτά σε μια, για να έχεις την δυνατότητα να είσαι λίγο μαλάκας μαζί της, πρέπει να είσαι ανώτερος από αυτήν για να κολλήσει. Μπορεί σε εμφάνιση, μπορεί σε προσωπικότητα, σε χρήματα, κάπου. Δεν γίνεται να είσαι κατώτερος παντού και να της το παίζεις και μούρη. Είπαμε υπάρχουν και εξαιρέσεις. Γενικά, έχω καταλήξει ότι οι γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν (μάλλον όλα τα θέλουν αλλά λέμε τώρα), οπότε και εμείς δεν μπαίνουμε σε αυτήν την διαδικασία να το ψάξουμε. Όποια μας γυαλίσει της την πέφτουμε, και αν αποτύχουμε, πάμε για άλλα. Όλα είναι θέμα πιθανοτήτων, το πιάτο του κυνηγού και του ψαρά δεν είναι κάθε μέρα γεμάτο, και κερδίζουμε level εμπειρίας με το practice. Και τέλος όπως λένε, δεν μαμάει ο ωραίος, αλλά ο γενναίος…. Sorry για το μεγάλο post. Καλοκαιριάζει και η κυνεγητική περίοδος φτάνει στο φόρτε τις…
aledjo Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 @ ktgeorge συμφωνω απολυτα μαζι σου! @ MariaTs. τι θες να μας πεις με το post σου? αν θες να πεις οτι εισαι ΚΥΡΙΑ, δε μιλας με αγνωστους και δε δινεις δικαιωματα σε κανεναν, τοτε ολοι οι αντρες θα σε πουμε ΚΑΛΟΓΡΙΑ! αν θες να πεις οτι εχεις ζητηση, οτι σ'αρεσει να στη πεφτουν οι αντρες. τοτε ολοι οι αντρες θα σε πουμε ΠΟΥΤ.....! με λιγα λογια ουτε εμεις οι αντρες ξερουμε τι θελουμε. επισης οι γυναικες για τους αντρες λενε: αν ενας αντρας στο δρομο κοιταζει μια γυναικα τοτε ειναι ΛΙΓΟΥΡΗΣ! αν ενας αντρας στο δρομο ΔΕΝ κοιταζει καμια γυναικα τοτε ειναι ΠΟΥΣΤΗΣ! Αυτο θα πει ισοτητα! αντρες και γυναικες δε ξερουμε τι θελουμε! ταιριαζουμε....
MariaTs. Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 aledjo συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφεις! Απλά με αυτό που έγραψα πιο πίσω, ήθελα να σας δώσω μια τεχνική προσέγγισης που χρησιμοποίησε ένας άγνωστος προς εμένα και που σαν ...χάνος τσίμπησα! Και ήταν η μοναδική φορά... Βέβαια υπάρχει και η τεχνική του κεράσματος, αλλά ποτέ δεν πιάνει και συνήθως αυτός που το κάνει αισθάνεται ολίγον ως πολύ μυαλάκας... Κι όταν γράφω 'αλλά εγώ ...κυρία', εννοώ ότι δεν τσιμπούσα και εύκολα σε πειράγματα και σχόλια. Όντως στην εποχή μας οι γυναίκες και οι άντρες δεν ξέρουν τι θέλουν (δεν βάζω τον εαυτό μου μέσα, γιατί γνωρίζοντας τι ήθελα βρήκα και τον άνθρωπό μου και δεν έχει ούτε αυτοκίνητο κι ούτε πολλά λεφτά). Η πλειοψηφία θέλει να βλέπει όχημα και χρήμα χωρίς κόπο! Σαν απλός παρατηρητής έχω δει καταστάσεις απείρου κάλους! Να μην έχει βρακί να βάλει κάποιος-κάποια, θα προτιμήσει να έχει ένα αυτοκίνητο για να αναδειχθεί και να βγάλει 'γκόμενο'-'γκόμενα'! Που φτάσαμε... Καλά βγαίνει ο άλλος ο μουρλός και λέει: 'Ήρθε το τέλος...'!
HellasVagabond Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Οι νεες γυναικες θελουν το χρημα....Οι μεγαλες γυναικες θελουν το χρημα, την ασφαλεια καποιου μεγαλυτερου απο αυτες...Η νεες γυναικες θελουν μοντελα αντρες που θα μπορουν να επειδυκνυουν στις φιλες τους....Οι μεγαλες γυναικες θελουν πιτσιρικαδες για να επιβεβαιωσουν το οτι μετρανε ακομα...... Η χρυση τομη λοιπον ειναι πως οι νεες κοπελες θελουν ωραιους με χρηματα και οι μεγαλες αντρα με χρημα και γκομενο Τωρα για τεχνικη προσεγγυσης εμενα ο μεγαλυτερος ερωτας της ζωης μου επεσε μπροστα μου κυριολεκτικα την βουτηξα την φιλησα ( σαστισε ) και ολα καλα ΜΗΝ ΚΟΛΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ( Εξαιρουνται οι Immortals )
MariaTs. Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 ΜΗΝ ΚΟΛΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ( Εξαιρουνται οι Immortals ) Άψογος! Ωραίος! Σωστόοοοοοοος!
KaizerSoze Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 και συ που ξερεις τι ΔΕΝ σκεφτονται? γυναικα εισαι? καμια θεωρια δεν ειναι λαθος' date=' αν δεν αποδειχτει το αντιθετο![/quote'] Εγω ποτε δεν ειπα οτι ηξερα τι σκεφτονται και ουτε τι ΔΕΝ σκεφτονται...Και εφοσον εσυ υποστηριξες οτι ξερεις κατι πρεπει να το στηριξεις,οχι εγω να στηριξω το αντιθετο.Η σωστη φραση ειναι "καμια θεωρια δεν ειναι σωστη, αν δεν αποδειχτει" Everyone is innocent until proven guilty: Οταν εσυ με κατηγορησεις,εσυ πρεπει να δειξεις οτι ειμαι ενοχος,οχι εγω οτι ειμαι αθώος
Lomar Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Καλά και ωραία όλα αυτά, αλλά τι γίνεται όταν το αστέρι που είχες στο μάτι στο κλαμπάκι και όλο το βράδυ την περιτρυγυρίζεις όλο άγχος με χαζές (και μερικές καλές) ατάκες, γίνεται ένα κοσμοιστορικό γεγονός (πέφτει μετεωρίτης, τσουνάμι, ο Τσιλιχρήστος κόβει το ντιτζεηλίκη για να σε χαιρετήσει!) και τελικά - at the end of the.. night - καταλήγει μιά και καλή μαζί σου; ΣΧΕΣΗ! Και ώς γνωστόν η κάθε καλη σχέση φθείρεται απο τα ιδρυτικά της μέλη... Σε αυτό -κατα τη γνώμη μου- φταίνε ναι μεν και οι δύο, αλλα κατα κύριο λόγο η αποστασία των αντρών απο τη σχέση οφείλεται κυρίως στο οτι οι γυναίκες μας θεωρούν δεδομένους (όταν συμβαίνει το αντίστροφο η σχέση δεν διαλύεται, μόνο κάτι αψιμαχίες, καθημερινά πράγματα, τίποτα το σπουδαίο... :razz: ).... Οπότε πάντοτε δίνουμε τα πάντα στις γυναίκες, εκτός απο αυτό που θέλουν! Έτσι υπάρχει ισορροπία σε μια σχέση!
aledjo Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 KaizerSoze και αφου δε ξερεις τι σκεφτονται ή οχι, τοτε γιατι διαφωνεις μαζι μου? εγω τη γνωμη μου ειπα και τη θεωρια μου. αυτο που ειπες για τη θεωρια και τη κατηγορια ειναι λαθος! αλλο πραγμα το ενα και αλλο το αλλο. πχ. ο Αινσταιν λεει στη θεωρια του οτι αν μια υλη "πιασει" τη ταχυτητα του φωτος τοτε αυτη εξαφανιζεται! εχει βγει κανεις να πει οτι ειναι λαθος? δε μπορει κανεις να πει οτι ειναι λαθος γιατι δεν εχει αποδειξεις οτι δε γινεται! αν εγω ερχομουν απο μια χωρα που εχει γαιδουρια και εσυ δεν ειχες δει, ακουσει ποτε γι'αυτα, αν εγω σου ελεγα οτι πετανε, τοτε δεν ειχες κανενα λογο να μη το πιστεψεις! Γι'αυτο ηρθε ο ιησους χριστος στη γη! για να αποδειξει οτι ειναι λαθος η θεωρια οτι δεν υπαρχει! (παντα φιλικα)
KaizerSoze Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 KaizerSoze και αφου δε ξερεις τι σκεφτονται ή οχι' date=' τοτε γιατι διαφωνεις μαζι μου? εγω τη γνωμη μου ειπα και τη θεωρια μου. [/quote']Kan you put your money where your mouth is? πχ. ο Αινσταιν λεει στη θεωρια του οτι αν μια υλη "πιασει" τη ταχυτητα του φωτος τοτε αυτη εξαφανιζεται! εχει βγει κανεις να πει οτι ειναι λαθος? δε μπορει κανεις να πει οτι ειναι λαθος γιατι δεν εχει αποδειξεις οτι δε γινεται!Εδω σου κανω την χαρη και το αφηνω ασχολιαστο... αν εγω ερχομουν απο μια χωρα που εχει γαιδουρια και εσυ δεν ειχες δει, ακουσει ποτε γι'αυτα, αν εγω σου ελεγα οτι πετανε, τοτε δεν ειχες κανενα λογο να μη το πιστεψεις!ΑΝ ειχες ερθει...Εδω ομως ΚΑΝΕΝΑΣ απο τους 2 μας δεν ειναι στην χωρα με τα γαιδουρια,και απλα εσυ λες οτι πετανε και εγω σε ρωταω "Που το ξερεις,εχεις παει?" και περιμενεις να δεχτω εως απαντηση οτι "Οχι,αλλα που ξερεις εσυ οτι δεν πετανε,εχεις παει εσυ?"Με την ιδια λογικη ολες οι γυναικες θελουν να τρεφονται με σκατα και μισουνε τουσ Βελγους και τουσ Φινλανδους,ετσι? Γι'αυτο ηρθε ο ιησους χριστος στη γη! για να αποδειξει οτι ειναι λαθος η θεωρια οτι δεν υπαρχει! (παντα φιλικα) Και εγω που νομιζα πως ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι ηρθε για να παρει πανω του τις αμαρτιες μας και να διδαξει τον λογω του...BTW ο Ιησους αποκλειεται να ηρθε για να αποδειξει οτι υπαρχει για τον απλουστατο λογω οτι δεν ειναι ξεχωριστο προσωπο,ΕΙΝΑΙ ο Θεος και αρα υποθετουμε οτι υπηρχε,δεν υπηρχε κανενας "Χρηστος" στις Γραφες πριν εμφανιστει γιατι απλουστατα δεν υπηρχε λογος να υπαρχει
aledjo Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 μπλεξαμε τα μπουτια μας! Ας το αφησουμε καλυτερα KaizerSoze..... btw αυτο με τα γαιδουρια δε το καταλαβες σωστα. οκ δεν εχω παει σε αυτη τη χωρα και απλος σου λεω τη θεωρια μου οτι σε εκεινη τη χωρα τα γαιδουρια πετανε.... παλι ομως καταληγουμε στο ιδιο ερωτημα "Που το ξερεις,εχεις παει?".... στη δικια μας περιπτωση ομως σε αυτο το forum και σε αυτο το θεμα, λεμε σχεδον ολοι οτι σε εκεινη τη χωρα τα γαιδουρια πετανε! εισαι ο μοναδικος που λεει οτι δε πετανε! που το ξερεις? γαιδουρι εισαι? lool
KaizerSoze Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 @aledjo Δεν νομιζω οτι το λένε ολοι και μην τα ισοπεδωνεις ολα. Και για να τελειωνουμε με τα γαιδουρια και το τι κανουν Πιθανως να το εχεις ακουσει απο τους γονεις σου->Αν εγω πω πως εισαι ελεφαντας,εγω πρεπει να αποδειξω οτι εισαι,οχι εσυ να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας Στην περιπτωση μας εχουμε-> Εγω λεω πως ΔΕΝ ειμαι γυναικα ΑΡΑ ΔΕΝ ξερω πως σκεφτεται μια γυναικα Εσυ λες πως ΔΕΝ εισαι γυναικα ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ξερεις πως σκεφτεται μια γυναικα Λοιπον? Και κατι αλλο,ειναι αδικο και ρατσιστικο να εξισωνουμε προσωπα.Ακομα και 2,9 δις γυναικες ξερω γω να ηταν οπως λες(που δεν ειναι) ειναι αδικο για την μια που δεν ειναι...Ολοι οι ανθρωποι ειναι ξεχωριστοι,ειναι ατοπο και αδικο να μπαινουν σε καλουπια. Θα σου αρεσε μια γυναικα να ελεγε(στηριγμενη στις δικες της εμπειριες) οτι ολοι οι αντρες(συμπεριλαμβανομενου του aledjo) ειναι βλακας και υποχειρια και απιστοι και ειναι σκουληκια που φερονται σκαρτα και καλα κανει και τους παταει οπου τους βρει και τι καλα που θα ηταν αν η επιστημη μας απαλλασε απο την υποχρεωση να συμμετασχουμε στην διαιωνιση του ειδους?
aledjo Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 @aledjo Στην περιπτωση μας εχουμε-> Εγω λεω πως ΔΕΝ ειμαι γυναικα ΑΡΑ ΔΕΝ ξερω πως σκεφτεται μια γυναικα Εσυ λες πως ΔΕΝ εισαι γυναικα ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ξερεις πως σκεφτεται μια γυναικα Λοιπον? @KaizerSoze Τοσα χρονια, τοσοι ανθρωποι, τοσοι αντρες και γυναικες λενε οτι οι γυναικες δε ξερουν τι θελουν! οποτε και γυναικες να ειμασταν παλι δε θα ξεραμε τι σκεφτονται! ΑΡΑ λεει οτι καθενας τι γνωμη του απο τις εμπειριες του και τα συμπερασματα του! δεν ειπα οτι ΞΕΡΩ. απλος λεω τη θεωρια μου....
aledjo Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 εγω λεω ας ξεκιησουμε νεο κεφαλαιο με θεμα το ντυσιμο της γυναικας και τι θελει να πει με αυτο.... τι λετε?
paschalia Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Ρε συ Αλεζιο , ΕΣΥ προσωπικα ξερεις τι τρεχει σχετικα με εμας ή στηριζεσαι στις εμπειριες τριτων ? Γιατι απ'αυτα που διαβαζω , βγαζω το συμπερασμα οτι στηριζεις τις θεωριες σου σε ξενες πλατες . Γιατι αν ηξερες δεν θα ελεγες το εξης ''ΑΡΑ λεει οτι καθενας τι γνωμη του απο τις εμπειριες του και τα συμπερασματα του'' + ''δεν ειπα οτι ΞΕΡΩ , απλος λεω τη θεωρια μου''
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.