Cromb Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Ύπάρχει μια κατηγορία αντρών που βλέπουν μια ωραία γυναίκα...κολλάνε να της μιλήσουν...την βλέπουν μετά με έναν τύπο, που δεν έχει κάτι παραπάνω από αυτους.... και πετάνε αμέσως την ατάκα "όλες οι γυναίκες είναι που....νες" και "όλες οι γυναίκες κοιτάνε τα λεφτά". Φυσικά και το χρήμα παίζει σημασία αλλά δεν είναι το πάν. Και ότι συμβάινει με μερικές, που όντως βλέπουν μόνο το χρήμα, το ίδιο συμβαίνει και με τους άντρες, που βλέπουν σε μερικές γυναίκες μόνο το χρήμα.To χρήμα έχει ακριβώς το ίδιο αντίκτυπο και στα δυο φύλα. Το θέμα είναι να μή βάζουμε όλες της γυναίκες στην ίδια μοίρα με σκοπό να βρούμε δικαιολογίες για τους δικούς μας φόβους. ΥΓ1: Φιλικά ΥΓ2: Κανένα προσωπικό υπονοούμενο για τα γραφόμενα των bougas,aledjo στα οποία εξέλαβα και μια δόση χιούμορ.
marios1957 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Ρε,σε λάθος εθνότητα σας κόβω,μεμέτια θάπρεπε νάσασταν... "Χτύπα τη γυναίκα σου δυό φορές τη μέρα κι αν δεν ξέρεις το λόγο,δεν πειράζει,τον ξέρει αυτή!".
aledjo Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Cromb εγω δεν ειπα οτι οι γυναικες κοιτανε ΜΟΝΟ το χρημα αλλα πραγματα που εξαρτωνται απο αυτο! για παραδειγμα πιο πριν εγραψα "ο δημητρης εχει αυτοκινητο και παει τη μαρια βολτα, εσυ ποτε θα παρεις αυτοκινητο να με πας και μενα?" δεν λεω πουθενα οτι ζητησε λεφτα η γυναικα, ουτε ζητησε να της αγορασει κανεις αυτοκινητο, απλος ΖΗΤΑΕΙ ΠΑΝΤΑ κατι παραπανω απο αυτο που εχει! με λιγα λογια ειναι αχαριστη! και το πουτ.... που λεω κολαει γιατι παντα οτι ζηταει εχει σχεση με το χρημα, ποτε μα ποτε δεν εχω ακουσει γυναικα να λεει δωσε μου παραπανω ευχαριστιση στο κρεβατι ή δωσε μου παραπανω αγαπη! παντα λενε αποδειξε μου οτι μ'αγαπας κανοντας κατι.... (υλικο) για τους αντρες αυτο δε το πιστευω! οτι κοιτανε τα χρηματα σε μια γυναικα... τοσες ιστοριες που ακουμε τοσα χρονια λενε οτι οι γυναικες κατεστρεψαν περιουσιες αντρων! δηλαδη οι αντρες τα δωσανε ολα για μια γυναικα. απο την αλλη που ακουμε οτι "αυτος" εφαγε τη περιουσια μιας γυναικας, αυτο το ξερει η γυναικα αυτη διοτι ο ΑΝΤΡΑΣ της ζηταει τα λεφτα! αυτη ξερει οτι δινει κατι που ΑΥΤΟΣ ζητησε, με πολλους τροπους. οι αντρες ΔΙΝΟΥΝ απο μονοι τους λεφτα για να ευχαριστισουν τις γυναικες και αυτες το χειριζονται με το δικο τους τροπο! ποτε μα ποτε δε θα πει μια γυναικα στο γκομενο κανε μου δωρα για να σου κατσω! ο αντρας της κανει δωρα για να τη πεισει οτι την αγαπαει κτλ....
Bougas Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 θα απαντησω με στιχακι ΤΑΣΟΥ ΜΠΟΥΓΑ! αισθηματιας,δεν θα επρεπε να ειμαι..... θα'θελα να'μουνα,σατραπης και τρελος.... και να σου λεω,ποτε ελα,ποτε φυγε.... κι'αν μου θολωσουν,τα χαστουκια σου να τρως. εχεις το πιο καλο παιδι....... μα δεν τ'αναγνωριζεις.... οταν τις νυχτες,ασωτη.... σ'αρεσει να γυριζεις. για το χατηρι σου,τα παντα θυσιαζω.... και να σε κανω,ευτυχισμενη προσπαθω... μα εσυ τις τρελες,εχεις παντα στο μυαλο σου.... και σου αρεσει,να με κανεις να πονω! ***************************** και ενα αλλο καλο,το οποιο λεει πολλες αληθειες!δωστε λιγη σημασια παρακαλω!!!!! εισαι γυναικα,που πουλας και τη ζωη σου.... αρκει στο θανατο,λεφτα να'χεις μαζι σου....... ο καλυτερος σου φιλος,ειναι τα λεφτα.... και στα περπατημα σου,βλεπεις μονο αυτα...... ************************* και εγω απαντω μ'αυτο..... οταν τελειωσει,το τσιγαρο,να'χεις φυγει..... η πορτα ειναι διπλα σου,και ξερεις πως ανοιγει.......
Cristina Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Cromb εγω δεν ειπα οτι οι γυναικες κοιτανε ΜΟΝΟ το χρημα αλλα πραγματα που εξαρτωνται απο αυτο! για παραδειγμα πιο πριν εγραψα "ο δημητρης εχει αυτοκινητο και παει τη μαρια βολτα' date=' εσυ ποτε θα παρεις αυτοκινητο να με πας και μενα?" δεν λεω πουθενα οτι ζητησε λεφτα η γυναικα, ουτε ζητησε να της αγορασει κανεις αυτοκινητο, απλος ΖΗΤΑΕΙ ΠΑΝΤΑ κατι παραπανω απο αυτο που εχει! με λιγα λογια ειναι αχαριστη! και το πουτ.... που λεω κολαει γιατι παντα οτι ζηταει εχει σχεση με το χρημα, ποτε μα ποτε δεν εχω ακουσει γυναικα να λεει δωσε μου παραπανω ευχαριστιση στο κρεβατι ή δωσε μου παραπανω αγαπη! παντα λενε αποδειξε μου οτι μ'αγαπας κανοντας κατι.... (υλικο) για τους αντρες αυτο δε το πιστευω! οτι κοιτανε τα χρηματα σε μια γυναικα... τοσες ιστοριες που ακουμε τοσα χρονια λενε οτι οι γυναικες κατεστρεψαν περιουσιες αντρων! δηλαδη οι αντρες τα δωσανε ολα για μια γυναικα. απο την αλλη που ακουμε οτι "αυτος" εφαγε τη περιουσια μιας γυναικας, αυτο το ξερει η γυναικα αυτη διοτι ο ΑΝΤΡΑΣ της ζηταει τα λεφτα! αυτη ξερει οτι δινει κατι που ΑΥΤΟΣ ζητησε, με πολλους τροπους. οι αντρες ΔΙΝΟΥΝ απο μονοι τους λεφτα για να ευχαριστισουν τις γυναικες και αυτες το χειριζονται με το δικο τους τροπο! ποτε μα ποτε δε θα πει μια γυναικα στο γκομενο κανε μου δωρα για να σου κατσω! ο αντρας της κανει δωρα για να τη πεισει οτι την αγαπαει κτλ....[/quote'] Ο καθένας είναι άξιος των επιλογών του.
nmtray2 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Ο καθένας είναι άξιος των επιλογών του. Ο καθενας λειτουργει συμφωνα με τη γνωμη που εχει για το εαυτο του...
Bougas Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Ο καθενας λειτουργει συμφωνα με τη γνωμη που εχει για το εαυτο του... καποτε,σε αυτο το forum,οι χρηστες,θα πρεπει να μαθουνε: 1)ποτε μιλαμε σοβαρα,και ποτε κανουμε πλακα 2)ποτε μιλαμε σοβαρα,και προσθετουμε μια μικρη δοση γελιου,ετσι για να γινεται χαβαλες. .........και μετα να ποσταρουμε :wink:
Bougas Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Γυναικα= 1)ψυχη 2)σωμα 3)μυαλο ..........δυστηχος,και τα 3,ειναι βουτηγμενα στην πουτ....νια! για να λεμε και του στραβου το δικαιο,και οι αντρες δεν ειμαστε καλυτεροι. σπανιο πραμα ο αντρας σημερα. και επισης,θα συμφωνησω στο εξις: κακες,κομπλεξικες,πουτ....νες οι γυναικες. Γιατι ομως οταν γνωριζουμε ενα καλο κοριτσι,δεν το εκτιμαμε?
nmtray2 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 καποτε' date='σε αυτο το forum,οι χρηστες,θα πρεπει να μαθουνε:1)ποτε μιλαμε σοβαρα,και ποτε κανουμε πλακα 2)ποτε μιλαμε σοβαρα,και προσθετουμε μια μικρη δοση γελιου,ετσι για να γινεται χαβαλες. .........και μετα να ποσταρουμε :wink:[/quote'] Σε πειραξε το "ο καθενας λειτουργει συμφωνα με τη γνωμη που εχει για τον εαυτο του"? Ψεμματα ειναι? Το τι προβαλει ο καθενας στις γυναικες ειναι δικο του θεμα. Αλλα οταν θελει να πεισει και τους αλλους ειναι των αλλων.
Bougas Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Σε πειραξε το "ο καθενας λειτουργει συμφωνα με τη γνωμη που εχει για τον εαυτο του"? Ψεμματα ειναι? Το τι προβαλει ο καθενας στις γυναικες ειναι δικο του θεμα. Αλλα οταν θελει να πεισει και τους αλλους ειναι των αλλων. δεν προσπαθησε κανεις να πεισει κανενα. δεν το ειπα με κακια,απλα να μαθουμε λιγο να ξεχωριζουμε,ποια απο τα λεγομενα ενος χρηστη ειναι σοβαρα,και ποια λεγονται ετσι για το χαβαλε.
geisha Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Ε και;Ποτέ δεν είναι αργά!:-P Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά ο μόνος τρόπος για να προσεγγίσεις μία ανάλογη γυναίκα (που θα χρειάζεται περιτύλιγμα προκειμένου να τη δεις) είναι να τη "λαδώσεις". Γιου νόου γουατ άι μιν? =p
Bougas Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 ναι ρε παιδι,δικιο εχεις. αλλα γιατι οταν γνωριζουμε ενα καλο κοριτσι δεν το εκτιμαμε,και τρεχουμε να βρουμε κανα καλο κωλαρακι για καμοια αρπαχτη? ΥΓ.ασε το κερατο που ριχνουν οι γυναικες! θυμαμε το θειο μου που μου ελεγε............παντρεψου να γαμ.....σουμε!
geisha Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 αλλα γιατι οταν γνωριζουμε ενα καλο κοριτσι δεν το εκτιμαμε' date='και τρεχουμε να βρουμε κανα καλο κωλαρακι για καμοια αρπαχτη? [/quote'] Xmou.. Ας πούμε ότι το χετε στο ντι εν έι σας το να 'κοιτάτε" οποιαδήποτε περάσει από μπροστά σας (σαν τον Pepe le Piew ένα πράγμα), και οι "αστιστάσεις" πολλών από εσάς δεν είναι ιδιαίτερα ισχυρές προκειμένου να κάτσετε στ' αυγά σας. Επιπλέον, το καλό κορίτσι είναι δεδομένο. (Oui, ο κλασικός νόμος κυνηγιού..) ||-> στην quotιασμένη πρόταση άνωθεν
Cromb Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Ο καθένας είναι άξιος των επιλογών του. ... και έχει ότι του αξίζει.
MariaTs. Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Κάποτε μου έτυχε και μένα να προσπαθήσει κάποιος να με προσεγγίσει σε ένα καφέ... Καθόταν ακριβώς δίπλα μου (με την φίλη μου καθόμασταν συνήθως στην μπάρα γιατί από μέσα δούλευε ο δικός της) πλάτη με πλάτη. Ως συνήθως δεν έδωσα σημασία ποιος ήταν όπως και γενικώς δεν έδινα. Κάποια στιγμή μένω μόνη και εκείνος βρίσκει την ευκαιρία να μου μιλήσει: ''Μπορείς να μου πεις τι άρωμα φοράς και μου έχεις σπάσει την μύτη;'' με ρώτησε. Εγώ τα έχασα... Θεώρησα ότι μιλούσε αλλού, αλλά ξανάκανε την ερώτηση απευθυνόμενος σε μένα! Γέλασα αμήχανα... Και μου αρχίζει την κουβέντα ότι μερικές γυναίκες αρωματιζόμαστε με πολύ όμορφα αρώματα και δεν γίνεται να μην τις προσέξει ένας άντρας... Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και χωρίς να το καταλάβω είχαμε κανονίσει την επόμενη μέρα να βρεθούμε για καφέ οι 2 μας... Πάντως το άρωμα σε μια γυναίκα, έχω διαπιστώσει ότι μετρά και είναι ένας λόγος για να την προσεγγίσει ένας άντρας. Μου έχει τύχει ακόμη και ταξιτζής, να μου την 'πέσει' με πρόφαση αυτή! Εγώ όμως ...κυρία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.