Cristina Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 πλακα πλακα' date='εσυ το πηρες σαν πλακα........η χριστινα παλι με παρεξηγησε............[/quote'] Δεν σε παρεξήγησα... Προσπαθώ να σε κάνω να ασχολείσαι μαζί μου για να δω πόσο με αγαπάς...
Bougas Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 @BOUGA ΗΡΩΑΣ!! ω ρε φιλος!! με εχεις προβληματισει απο τη μια θελω να σου πω ξεκολλα με τη ζωη σου και απο την αλλη μετα απο τοσο καιρο μονο επιτυχια μπορω να ευχηθω! λοιπον να παρεις την ταινια "Κουκλες" του Τακεσι Κιτανο [δεν ειναι τσοντα] να τη καλεσεις να τη δειτε μαζι για να μπειτε σε ατμοσφαιρα. το τι θα πεις ασε... ειμαι σιγουρος πως εχεις παρα μα παρα πολλα. βεβαια αν δε πεις και τιποτα και δουλεψουν ολα μονα τους ακομα καλυτερα! βεβαια και αν δεν δεχτει δες την ταινια υγ φανταζομαι τα μπινελικια τα τρως ακομα απο φιλους και γνωστους οποτε κρατα μονο την ταινια απο μενα! περι τι ταινιας προκειται? αν την βρω θα την παρω. ξερεις παντος τι μου την δινει?ορισμενες γυναικες,προσπαθουν να δουν μεσα απο τα ματια ενος αντρα,το πως σκεφτεται,και αντιδρα.αυτο δεν γινεται.το αντιθετο γινετε.
KaizerSoze Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Mπουγα ασε τις σκεψεις και περιμενε να ερθει το καλοκαιρι Γκομενα μπορει να μην εχεις αλλα αρχιζει το μουντιαλ!!
Cristina Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 αυτο δεν γινεται.το αντιθετο γινετε. Και μετά ξυπνάς.
Bougas Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δεν σε παρεξήγησα... Προσπαθώ να σε κάνω να ασχολείσαι μαζί μου για να δω πόσο με αγαπάς... [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/tongue.gif[/img] Σε Λατρευω μαναρι μου. ειμαι στην διαθεση σου,οποτε με θες.(μην θες καλυτερα)!
Bougas Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Mπουγα ασε τις σκεψεις και περιμενε να ερθει το καλοκαιρι Γκομενα μπορει να μην εχεις αλλα αρχιζει το μουντιαλ!! και ποιος σου ειπε οτι δεν εχω γκομενα?
KaizerSoze Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Κανεις αλλα χανεις το νοημα το καλοκαιρι εχει Μουντιαλ!!!
unre@l Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 πφφφ.. ετοιμαζομουν να μεταφρασω το μηνυμα μου με ελληνικους χαρακτηρες και καποιος το εσβησε. λολ! βαριεμαι να τα ξαναγραφω. Σε περιληψη: Δεν θα έκανα τπτ! ^^
yiah Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 περι τι ταινιας προκειται?αν την βρω θα την παρω. ξερεις παντος τι μου την δινει?ορισμενες γυναικες' date='προσπαθουν να δουν μεσα απο τα ματια ενος αντρα,το πως σκεφτεται,και αντιδρα.αυτο δεν γινεται.το αντιθετο γινετε.[/quote'] η ταινια ειναι λιγο αργη, αρκετα θεατρικη ωρες ωρες και αλληγορικη καποιες στιγμες. οποτε οταν τη δεις να εχεις λιγο ορεξη για ταινια. οπως γραφει και στο imdb ειναι τρεις ιστοριες ατελειωτης αγαπης απο τον Κιτανο που εχει αιμοτοκυλησει τη μιση ιαπωνια στις ταινιες του. εχει και εδω κανα δυο βιαιες σκηνες αλλα σε αλλη φαση! οι γυναικες βλεπουν και μεσα απο τα ματια του αντρα το ποσο δικιο εχουν εστω και αν αυτο ειναι 1%, αυτο θα δουν :idea:(δε μιλαμε για ολες , τα νουμερα ειναι ενδεικτικα και οι καταστασεις που περιγραφονται αναφερονται ως εκπαιδευτικα παραδειγματα που σκοπο εχουν τη καλυτερη δυνατη ψυχολογικη προετοιμασια των δυο φιλων στη προσπαθεια τους για αμοιβαια κατανοηση και δεν εχουν σκοπο να προσβαλουν καποιες ή καποιους απο εσας)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.