Προς το περιεχόμενο

Τεχνικές προσέγγισης(γυναίκας εννοείται)

ata1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μαρακι' date='για να ζηταει καποιος ειλικρινεια,πρεπει πρωτα να ειναι ο ιδιος ειλικρινης.

πραμα που δεν πιστευω οτι το εχει μια γυναικα,καθως ολες το συμφερον τους κοιτανε!

ειναι τυχαιο που τα περισσοτερα ζευγαρια,χωριζουν για οικονομικους λογους?

οχι.

ποιος χωριζει,ο αντρας τη γυναικα,η,η γυναικα τον αντρα?

οταν ο αντρας δεν παει καλα οικονομικα,πεταξε το πουλακι(η αλλιως,εμεινε με το πουλι στο χερι!).[/quote']

Εσύ πρέπει να έχεις και πολλά λεφτά και πολλές ερωτικές αποτυχίες. tongue.gif

Δεν εξηγείται αλλιώς... LMAO.gif

• Απαντ. 264
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπουγα γινεσαι ισοπεδωτικος και αδικος με τις γυναικες

Γυναικες αρνειστε να δεχτειτε την παρακατω ανδρικη αληθεια

Υπαρχουν πολλυ περισσοτερα πραγματα που οι αντρες συμφωνουν οτι τους τις σπανε στις γυναικες αποτι το αντιστροφο.Μεσα στην πολυπλοκοτητα σας εχετε κατι σαν πατερν....

Παντως,μπορει οι γυναικες να διαφωνουν αλλα πολλες φορες εχω σκεφτει,οπως και πολλοι φιλοι μου,οτι ενας κοσμος μονο με αντρες θα ηταν πιο διασκεδαστικος γιαυτους αποτι ενας κοσμος μονο με γυναικες για τις γυναικες

Δημοσ.
Εσύ πρέπει να έχεις και πολλά λεφτά και πολλές ερωτικές αποτυχίες. tongue.gif

Δεν εξηγείται αλλιώς... LMAO.gif

μπα!μας εκανε την τιμη να μας κανει quote το χριστινακι?:-D

κοιτα.εχω γνωρισει πολλες γυναικες(9),και μερικες ηταν και πολυ ομορφες(ολοι οι αντρες ετσι λεμε!).

μια δεν με ηθελε,και εχω φαει τρελο πακετο,8 χρονια τωρα.την αγαπαω πολυ,αλλα δεν με θελει.και ειναι απιστευτη κοπελα.(σοβαρη,μετρημενη,κυρια)

με οποια κοπελα και αν βγω,της λεω για την μαρκελλα(ετσι τι λενε),και αυτες νευριαζουν.:twisted:

ΥΓ.παντος μην κοιτας τα ποστ μου.

κατα βαθος,ειμαι πολυ ευαισθητο και ρομαντικο παιδι:oops:

Δημοσ.
Μπουγα γινεσαι ισοπεδωτικος και αδικος με τις γυναικες

Γυναικες αρνειστε να δεχτειτε την παρακατω ανδρικη αληθεια

Υπαρχουν πολλυ περισσοτερα πραγματα που οι αντρες συμφωνουν οτι τους τις σπανε στις γυναικες αποτι το αντιστροφο.Μεσα στην πολυπλοκοτητα σας εχετε κατι σαν πατερν....

Παντως' date='μπορει οι γυναικες να διαφωνουν αλλα πολλες φορες εχω σκεφτει,οπως και πολλοι φιλοι μου,οτι ενας κοσμος μονο με αντρες θα ηταν πιο διασκεδαστικος γιαυτους αποτι ενας κοσμος μονο με γυναικες για τις γυναικες[/quote']

Δεν θα συμφωνήσω, αλλά δεν θα διαφωνήσω κιόλας.

Αντιλαμβάνομαι πως είναι η ανδρική άποψη μέσα από τα ανδρικά μάτια η οποία βεβαίως και είναι απολύτως σεβαστή.

Όμως, μην είστε τόσο σίγουροι πως κάτι παρόμοιο δεν έχουν σκεφτεί και οι γυναίκες. Δεν μπορείτε να το ξέρετε άλλωστε.

Όπως διαπιστώνω, από αυτό το topic τουλάχιστον, υπάρχει μεγάλη αδυναμία στο να πλησιάσει ένας άνδρας τον ψυχισμό μιας γυναίκας και το αντίθετο φυσικά συμβαίνει αρκετά συχνά, όχι όμως το ίδιο συχνά μιας και η γυναίκα έχει από την φύση της μια δυνατότητα σπουδαία. Το να μπορεί να εισβάλει ευκολότερα στην ανθρώπινη ψυχή.

Από την στιγμή, λοιπόν, που δεν μπορεί ένας άνδρας να πλησιάσει την γυναικεία ψυχή, καλό είναι τουλάχιστον να έχει γνώση της άγνοιάς του και να μην γίνεται γραφικός, με χαρακτηρισμούς του τύπου: «Όλες οι γυναίκες ...» (όπου τελίτσες, βάλτε ό,τι έχει ειπωθεί).

Προσωπική μου άποψη είναι πως κανένας κόσμος (μόνο άνδρες ή μόνο γυναίκες) δεν θα ήταν τόσο ενδιαφέρον όσο ένας κόσμος μεικτός και γεμάτος προκλήσεις και παιχνίδια μεταξύ των δύο φύλων.

Μπορεί για λίγο να ήταν ωραίο σαν απωθημένο, αλλά μετά θα ήταν εξίσου βαρετοί και οι δύο.

Δεν γίνεται να ζούμε χώρια, όσο και αν μερικοί δηλώνουν έμμεσα μισογύνηδες. tongue.gif

μπα!μας εκανε την τιμη να μας κανει quote το χριστινακι?:-D

κοιτα.εχω γνωρισει πολλες γυναικες(9)' date='και μερικες ηταν και πολυ ομορφες(ολοι οι αντρες ετσι λεμε!).

μια δεν με ηθελε,και εχω φαει τρελο πακετο,8 χρονια τωρα.την αγαπαω πολυ,αλλα δεν με θελει.και ειναι απιστευτη κοπελα.(σοβαρη,μετρημενη,κυρια)

με οποια κοπελα και αν βγω,της λεω για την μαρκελλα(ετσι τι λενε),και αυτες νευριαζουν.:twisted:

ΥΓ.παντος μην κοιτας τα ποστ μου.

κατα βαθος,ειμαι πολυ ευαισθητο και ρομαντικο παιδι:oops:[/quote']

hahaha tongue.gif

Αμάν πια! tongue.gif

Και τώρα πες μου...

Φταίει αυτή που δεν σε θέλει ή εσύ που τόσα χρόνια δεν έχεις προσπαθήσει Ή να την ξεπεράσεις Ή να τη γοητεύσεις τόσο που να την κατακτήσεις;

Βγάλε και προς τα έξω τότε και αυτό το στοιχείο σου. blink.gif

Δεν κινδυνεύεις όσο πιστεύεις. giggle.gif

Δημοσ.

Δεν δηλωσα μισογυνης και ΔΕΝ θελω ενα κοσμο μονο με αντρες.Ειπα στο συγκριτικο του θεματος μας τι πιστευω,δεν ειπα οτι ειναι το ιδανικο

Παντως ξερεις τι παιζει και ας πουμε σας εχουμε αχτι?Επειδη ακριβως ειμαστε αρκετα πιο απλα και ενστικτωδη οντα,βλεπουμε οτι οι γυναικες μπορουν να προσαρμοστουν πιο ευκολα αλλα δεν το κανουν.Θες προσωπικο παραδειγμα?

Ενω η κοπελα μου βλεπει οτι ως φιλαθλος,ε του πουστη,οταν παιζει η Παναθα Τσ.Λιγκ θα παω στους φιλους να δω μπαλα αδυνατει να καταλαβει γιατι δεν θελω να ερθει μαζι.Αντιστροφα εγω δεν εχω κανενα προβλημα να παει οπου θελει με τις φιλες της ακομα και Σαββατο βραδυ και αυτο τα κανει χειροτερα!!! Γιατι δεν ζηλευω ο αλητης?Ε?

Δημοσ.
Και τώρα πες μου...

Φταίει αυτή που δεν σε θέλει ή εσύ που τόσα χρόνια δεν έχεις προσπαθήσει Ή να την ξεπεράσεις Ή να τη γοητεύσεις τόσο που να την κατακτήσεις;

Βγάλε και προς τα έξω τότε και αυτό το στοιχείο σου.Δεν κινδυνεύεις όσο πιστεύεις.

Σεβομαι την αποφαση της,να μεινει μακρια μου,και χαιρομαι να την βλεπω να χαμογελαει,εστω και με αλλον.

Αυτο θα πει αγαπη χριστινα.

Αυτο θα πει,να εισαι ΑΝΤΡΑΣ.

Και εγω ειμαι.Και ειμαι υπερυφανος για αυτο.

Δημοσ.

μιας και ξεφυγε...αυτο που εχω παρατηρησει τελευτεα ειναι οτι εχουμε πολλες λεσ(βιες) τριγυρο μας, η θα μου πειτε καιρος ηταν γιατι απο το αλλο εχουμε πολλους,σημφωνειτε?ευχαριστω την ανωνυμια πρωτα απ'ολα..

Δημοσ.
Ενω η κοπελα μου βλεπει οτι ως φιλαθλος,ε του πουστη,οταν παιζει η Παναθα Τσ.Λιγκ θα παω στους φιλους να δω μπαλα αδυνατει να καταλαβει γιατι δεν θελω να ερθει μαζι.

κακος,παρτην μαζι,να της ριξεις και καμοια φαπα να ξεσπασεις.

Δημοσ.
Αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα το άτοπο αυτό συμπέρασμα' date=' χαίρομαι ιδιαιτέρως που σε βοήθησα στο να οδηγηθείς σε αυτό. [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/tongue.gif[/img]

Εν τούτοις, εγώ δεν υπονόησα (πόσο μάλλον να εννόησα) κάτι τέτοιο. blink.gif

μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι οι επιλογες ειναι τυπικα 2

επιλογη 1: εισαι με καποια, οποτε ξαναδιαβασε τη λιστα, (δε λεω οτι ολες κανουν ολα οσα γραφονται εκει, αλλα σιγουρα πολλα απο αυτα)

επιλογη 2: δεν εισαι με καποια/ον συνειδητα

αυτα που λες ειναι μικροεπιλογες της επιλογης 1 και ενταξει αντι για 10 κακα απο τη λιστα και την οποια λιστα εχεις λιγοτερα

επιπλεον δε ξερω κανεναν να ειπε αα!! αυτη εχει αυτα τα κουσουρια θα της την πεσω!! μετα φαινονται αυτα!!

@Maria θες ειλικρινια. ωραια. διαβασε τη λιστα! τι αλλο; τοσο δυσκολο ειναι να καταλαβαιτε οτι πολλα απο αυτα ειναι ενοχλητικα[;] και ξενερωνουν απο τον πρωτο μεχρι τον τελευταιο! τοσο περιεργο σας φαινετε;

Δημοσ.
Δεν δηλωσα μισογυνης

Δεν είσαι ο μόνος που έχει postάρει εδώ. tongue.gif

Παντως ξερεις τι παιζει και ας πουμε σας εχουμε αχτι?Επειδη ακριβως ειμαστε αρκετα πιο απλα και ενστικτωδη οντα' date='βλεπουμε οτι οι γυναικες μπορουν να προσαρμοστουν πιο ευκολα αλλα δεν το κανουν.Θες προσωπικο παραδειγμα?

Ενω η κοπελα μου βλεπει οτι ως φιλαθλος,ε του πουστη,οταν παιζει η Παναθα Τσ.Λιγκ θα παω στους φιλους να δω μπαλα αδυνατει να καταλαβει γιατι δεν θελω να ερθει μαζι.Αντιστροφα εγω δεν εχω κανενα προβλημα να παει οπου θελει με τις φιλες της ακομα και Σαββατο βραδυ και αυτο τα κανει χειροτερα!!! Γιατι δεν ζηλευω ο αλητης?Ε?[/quote']

Το να σου δίνει τον προσωπικό σου χρόνο, αυτόν που δικαιούσαι στο κάτω κάτω, είναι θέμα χαρακτήρα και επίσης το πως έχει δομηθεί η σχέση σας μέσα από τις συνήθειές σας.

Το να θέλει να την ζηλεύεις και να χαλιέται αν δεν το κάνεις, πάλι θέμα χαρακτήρα είναι και θα μπορούσε να συμβαίνει και το αντίστροφο.

Δηλαδή το να μην ζήλευε εκείνη, να ερμηνευόταν από σένα ως αδιαφορία της.

Η ζήλεια είναι ένα από τα πολύ σημαντικά στοιχεία της σχέσης και η έλλειψή της ή η απώλειά της, καθώς και οι δόσεις της, πλάθουν τον χαρακτήρα της (της σχέσης).

Επειδή δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για όλες τις γυναίκες, μπορώ να μιλήσω για μένα, που τουλάχιστον θα είναι πιο κοντά στην αλήθεια από τις γενικεύσεις.

Ναι. Θέλω να με ζηλεύουν και να μου το δείχνουν. Όσες φορές έχει γίνει κάτι τέτοιο στις σχέσεις μου, έχω νιώσει απίστευτο πάθος και αισθάνομαι πιο κοντά στον σύντροφό μου.

Και αυτό είναι κάτι που το έχω ανάγκη. Αλλιώς βαριέμαι. Και αν βαριέμαι σε μια σχέση, δεν έχει λόγο ύπαρξης στη ζωή μου, όσο αυτό είναι εφικτό.

Δεν ξέρω αν έτσι νιώθουν και άλλες γυναίκες. Ίσως ναι, ίσως και όχι.

Όμως ξέρω άνδρες που τους αρέσει εξ ίσου.

Σεβομαι την αποφαση της' date='να μεινει μακρια μου,και χαιρομαι να την βλεπω να χαμογελαει,εστω και με αλλον.

Και εγω ειμαι.Και ειμαι υπερυφανος για αυτο.[/quote']

Αγάπη, για μένα, δεν θα πει αυτό. Στην συγκεκριμένη περίπτωση και σε κάθε άλλη παρόμοια περίπτωση, θα πει συμβιβασμός. Και σηκώνει πολύ κουβέντα επ' αυτού.

Τώρα τα περί ανδρισμού και περηφάνιας... Θα τα αφήσω ασχολίαστα. rolleyes.gif

Ρίξε τις φάπες σου στις γυναίκες που είσαι μαζί τους και τις ανέχονται γιατί είμαι βέβαιη πως μόνο τέτοιες θα έχεις στη ζωή σου. tongue.gif

Η Μαρκέλλα ίσως κάτι παραπάνω να ξέρει από αυτές και να έκανε την επιλογή της. tongue.gif

μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι οι επιλογες ειναι τυπικα 2

επιλογη 1: εισαι με καποια' date=' οποτε ξαναδιαβασε τη λιστα, (δε λεω οτι ολες κανουν ολα οσα γραφονται εκει, αλλα σιγουρα πολλα απο αυτα)

επιλογη 2: δεν εισαι με καποια/ον συνειδητα

αυτα που λες ειναι μικροεπιλογες της επιλογης 1 και ενταξει αντι για 10 κακα απο τη λιστα και την οποια λιστα εχεις λιγοτερα[/quote']

Ευτυχώς που κανένας από τους ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή μου και ήταν σημαντικοί για εμένα:

1. Δεν συμφωνούσαν με την συγκεκριμένη λίστα

2. Δεν ταυτιζόντουσαν με οποιαδήποτε λίστα

Γι αυτό και συνεχίζω να πιστεύω πως είναι θέμα επιλογών.

Αν σου είναι πιο εύκολο να λειτουργείς στη ζωή σου απλοποιόντας τα πράγματα τόσο ώστε να έχεις μόνο δύο επιλογές, τότε και πάλι θα το πω, χαίρομαι για σένα που έχεις βρει τον δρόμο προς την προσωπική σου ευτυχία.

Ο δικός μου δρόμος είναι πιο πολύπλοκος, αλλά τολμώ να πως είμαι πραγματικά ευτυχισμένη, λαμβάνοντας υπ' όψιν μου λεπτομέρειες που θα τις διαπίστωνα στην πορεία, αλλά θα ήταν πλέον αργα για να κάνω κάτι γι αυτές.

επιπλεον δε ξερω κανεναν να ειπε αα!! αυτη εχει αυτα τα κουσουρια θα της την πεσω!! μετα φαινονται αυτα!!

Σίγουρα κατάλαβες ότι έχω γράψει; Φυσικά και φαίνονται μετά. Ακριβώς τότε θα κάνεις και την επιλογή του «μένω» / «φεύγω».

Όταν πλέον έχεις δει αν αυτός ο άνθρωπος σου κάνει.

ALFR3D, σε ευχαριστώ. blink.gif

Δημοσ.
Αρχικό μήνυμα απο BOUGAS

Σεβομαι την αποφαση της,να μεινει μακρια μου,και χαιρομαι να την βλεπω να χαμογελαει,εστω και με αλλον.

Και εγω ειμαι.Και ειμαι υπερυφανος για αυτο.

Και μπράβρο σου! Αυτό δείχνει άντρα με ευαισθησία, παρά τις εξυπνάδες που αμόλυσες παρά πάνω! Μπορεί να είπες τα μύρια όσα, αλλά η Μαρκέλλα... Μαρκέλλα! Πάντως καλά στα λέει και η Cristina και πρέπει να κάνεις κινήσεις για να την πλησιάσεις πολύ περισσότερο! Ξάφνιασέ την, βρε αδερφέ!

Μου θυμίζεις τον κολλητό μου... Πέρασαν γυναίκες και γυναίκες απ'την ζωή του, αλλά το πάθος του ήταν για μία και μοναδική! Ήταν η πρώτη γυναίκα που αγάπησε απ'τα χρόνια της εφηβείας του και αυτό το πάθος έμεινε ασίγαστο χρόνια ολόκληρα... Και τώρα; Βρήκε την ευκαρία φίλε μου BOUGAS και 'χτύπησε' στόχο! Την βρήκε προ εκπλήξεως κι από δω την είχε, από κεί την είχε... τελικά την έπεισε και την παντρεύτηκε! Ζουν κι οι δυο ευτυχισμένοι! Είδες καμιά φορά πως τα φέρνει η ζωή, αν την πιάσεις απ'τα μαλλιά; :D ;)

Δημοσ.

@BOUGA

ΗΡΩΑΣ!!

ω ρε φιλος!! με εχεις προβληματισει απο τη μια θελω να σου πω ξεκολλα με τη ζωη σου και απο την αλλη μετα απο τοσο καιρο μονο επιτυχια μπορω να ευχηθω!

λοιπον να παρεις την ταινια "Κουκλες" του Τακεσι Κιτανο [δεν ειναι τσοντα] να τη καλεσεις να τη δειτε μαζι για να μπειτε σε ατμοσφαιρα. το τι θα πεις ασε... ειμαι σιγουρος πως εχεις παρα μα παρα πολλα. βεβαια αν δε πεις και τιποτα και δουλεψουν ολα μονα τους ακομα καλυτερα! :) βεβαια και αν δεν δεχτει δες την ταινια

υγ φανταζομαι τα μπινελικια τα τρως ακομα απο φιλους και γνωστους οποτε κρατα μονο την ταινια απο μενα!

Δημοσ.
Πλακα πλακα οπως παιζουμε εδς και 2 χρονια....

πλακα πλακα,εσυ το πηρες σαν πλακα........

η χριστινα παλι με παρεξηγησε............

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...