Προς το περιεχόμενο

Τεχνικές προσέγγισης(γυναίκας εννοείται)

ata1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

.........αλλα τουλαχιστον δεν πουλαμε το κορμι μας για ενα φλυτζανι καφε και 2 σουβλακια!!!

BOUGA σε παω με 1000!

• Απαντ. 264
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
BOUGA σε παω με 1000!

και εγω σας παω ολους σας(χριστοδουλος)!

και ξαναποσταρω για να γουσταρω.............

αισθηματιας,δεν θα επρεπε να ειμαι.....

θα'θελα να'μουνα,σατραπης και τρελος....

και να σου λεω,ποτε ελα,ποτε φυγε....

κι'αν μου θολωσουν,τα χαστουκια σου να τρως.

εχεις το πιο καλο παιδι.......

μα δεν τ'αναγνωριζεις....

οταν τις νυχτες,ασωτη....

σ'αρεσει να γυριζεις.

για το χατηρι σου,τα παντα θυσιαζω....

και να σε κανω,ευτυχισμενη προσπαθω...

μα εσυ τις τρελες,εχεις παντα στο μυαλο σου....

και σου αρεσει,να με κανεις να πονω!

και ενα αλλο καλο,το οποιο λεει πολλες αληθειες!δωστε λιγη σημασια παρακαλω!!!!!

εισαι γυναικα,που πουλας και τη ζωη σου....

αρκει στο θανατο,λεφτα να'χεις μαζι σου.......

ο καλυτερος σου φιλος,ειναι τα λεφτα....

και στα περπατημα σου,βλεπεις μονο αυτα......

και εγω απαντω μ'αυτο.....

οταν τελειωσει,το τσιγαρο,να'χεις φυγει.....

η πορτα ειναι διπλα σου,και ξερεις πως ανοιγει.......

Δημοσ.
γυναικες κυριοι!

γυναικες........

jok.gif

twra eida to topic. po po oloi oi ponemenoi edw mazeytikane. siga re paidia ti sas kanane oi gynaikes as prosexate. o kalyteros tropos prosegishs einai h eilikrinia kai na ths taraxeis to myalo me ayta poy les. koinws na tis hlekriseis ton egefalo. gia mena panta.

Τα περί ειλικρίνειας κι εγώ τα σημειώνω σε προηγούμενο ποστ' date=' αλλά ένας μόνο συμφώνησε μαζί μου! [img']http://fool.exler.ru/sm/adr.gif[/img]

Άσχετο: devil_will_cry γράφε στα ελληνικά, τα greeklish δεν επιτρέπονται στο 'Mπλα-Μπλα'! ban.gif

Δημοσ.
αν διαβαζες προηγουμενα post μου' date='το ανεφερα αυτο.και εμεις οι αντρες δεν παμε πισω,ειμαστε γουρουνια,και οταν γνωρισουμε ενα καλο κοριτσι δεν το εκτιμαμε.

δεν λεμε μονο για τις γυναικες,και εμεις τα ιδια ειμαστε.

.........αλλα τουλαχιστον δεν πουλαμε το κορμι μας για ενα φλυτζανι καφε και 2 σουβλακια!!![/quote']

Ναι. Μόνο που δεν συμφωνώ. Πειράζει;

Δεν υπάρχουν γουρούνια άντρες. Δεν υπάρχουν π*****ες γυναίκες.

Υπάρχουν άνθρωποι εγωιστές, γεμάτοι κόμπλεξ, που ποτέ δεν αγαπήθηκαν και δεν θα αγαπηθούν όσο δεν έχουν συνειδητοποιήσει το πρόβλημά τους.

Άνθρωποι που θα ζουν μέσα στην μιζέρια τους και την δυστυχία τους όσο θα κρεμούν ταμπέλες.

Και αυτοί οι άνθρωποι είναι ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

Αν πιστεύουν μερικές γυναίκες πως οι άνδρες είναι έτσι, ας πάψουν να προσπαθούν να γίνονται «τέλειες». Δεν έχει νόημα να αρέσουν σε γουρούνια.

Αν πιστεύουν μερικοί άνδρες πως οι γυναίκες είναι π*****ες, τότε μάλλον λησμονούν πως είναι και γιοι τους.

twra eida to topic. po po oloi oi ponemenoi edw mazeytikane. siga re paidia ti sas kanane oi gynaikes as prosexate.

Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του. Είναι εύκολο να φταίνε για τα πάντα οι άλλοι. Είναι εύκολο να το παίζουμε θύματα. Να αποποιούμαστε των προσωπικών μας ευθυνών.

Και είναι λυπηρό να νομίζουμε πως μάθαμε τη ζωή και τους ανθρώπους μέσα από εμπειρίες άλλων.

o kalyteros tropos prosegishs einai h eilikrinia kai na ths taraxeis to myalo me ayta poy les. koinws na tis hlekriseis ton egefalo. gia mena panta.

Έτσι, όχι απλά θα την «ρίξεις», αλλά θα κερδίσεις τον σεβασμό και την εκτίμησή της.

Το μυστικό όμως είναι να μπορείς να το διατηρήσεις αυτό. Εκεί θέλει κότσια.

Το θέμα των σχέσεων είναι τόσο πολύπλοκο και η προσπάθεια ορισμένων στο να ισοπεδώνουν την ανθρώπινη φύση μέσα από θεωρίες του καφενείου, προσωπικά τις βρίσκω τόσο προκλητικές όσο και προσβλητικές.

Αλοίμονο σε αυτούς που ζουν βάσει αυτών των θεωριών.

Δημοσ.

χριστινα,και τη μανα μου και την αδερφη μου βαζω μεσα σ'αυτες.

αυτες τι ειναι δηλαδη?η εξαιρεση του κανονα?τα ιδια σκατα ειναι ολες.

απλα δεν το λεω,γιατι ειναι μανα μου.

πως με εκανε ομως?

Δημοσ.
χριστινα' date='και τη μανα μου και την αδερφη μου βαζω μεσα σ'αυτες.

πως με εκανε ομως?[/quote']

Σου βγάζω το καπέλο για το ήθος σου.

Αν κάποιος σε αποκαλέσει ποτε «π*****ας γιε», φαντάζομαι πως δεν θα παρεξηγηθείς. Σωστά;

Δημοσ.
Σου βγάζω το καπέλο για το ήθος σου.

απο ποτε μιλαει μια γυναικα για ηθος?απο ποποτε?

απο που και ως που θα κρινεις εσυ το ηθος μου?με ξερεις και απο χθες?

ΥΓ.δυστηχως,αλλη μια κοπελα(γυναικα ειναι μετα τα 35!)που δεν εχει ιχνος χιουμορ μεσα της,και ψαρωνει με το καθε post!

Δημοσ.
απο ποτε μιλαει μια γυναικα για ηθος?απο ποποτε?

απο που και ως που θα κρινεις εσυ το ηθος μου?με ξερεις και απο χθες?

ΥΓ.δυστηχως' date='αλλη μια κοπελα(γυναικα ειναι μετα τα 35!)που δεν εχει ιχνος χιουμορ μεσα της,και ψαρωνει με το καθε post![/quote']

Δεν συνηθίζω να γελώ με την κατάντια. Και γι αυτήν την κατάντια, σίγουρα δεν φταίω εγώ. ;)

Humor θα ήταν αν περιοριζόσουν στην δική σου μάνα και αδερφή που μπορείς να ξέρεις καλύτερα το ποιόν τους αν και δεν μας αφορά.

Για τις μάνες των άλλων, καλύτερα να εκφράζεσαι με σεβασμό. :evil:

Btw, το να εκφράζει τη γνώμη του κάποιος σε μια συζήτηση, βασιζόμενος στις απόψεις που ειπώθησαν (υποτείθεται σοβαρά), λέγεται γόνιμος διάλογος και όχι ψάρωμα.

Και η προσβολή μέσω του «humor» είναι, το λιγότερο, ανήθικη. Ακόμα πιο ανήθικη και από αυτές τις γυναίκες που χαρακτηρίζετε π*****ες.

Δημοσ.
χριστινα' date='και τη μανα μου και την αδερφη μου βαζω μεσα σ'αυτες.

πως με εκανε ομως?[/quote']

Πω,πω! Τι οδοστρωτήρας είσαι συ βρε παιδί μου; Δεν μου το'λεγες όταν κατεδαφίζαν την Πειραϊκή στην περιοχή μου, να σε φωνάξω να βοηθήσεις! :lol: Βρε BOUGAS συγγνώμη κιόλας, αλλά αυτό δεν είναι χιούμορ, ούτε καν μαύρο!

Πάντως δεν καταλαβαίνω την επιμονή αυτή ότι όλες οι γυναίκες είναι ...τάνες! Ντε και καλά θα πρέπει να είναι; Στις 10, οι 4 να είναι! Οι άλλες 6 όμως; Χρωστάνε τίποτε να ανήκουν σε αυτή την συνομοταξία;

Δεν βγάζετε καμιά παρωπίδα εσείς οι άντρες και να δείτε λίγο το θέμα καλύτερα; Τι εμμονή κι αυτή!

Συγχήστηκα και θα μου ανέβει η πίεση μεγάλη γυναίκα! Πάω για ύπνο! Καληνύχτα-καλημέρα κι αύριο (μάλλον σήμερα) μέρα είναι! :twisted:

Δημοσ.
Πω' date='πω! Τι οδοστρωτήρας είσαι συ βρε παιδί μου; Δεν μου το'λεγες όταν κατεδαφίζαν την Πειραϊκή στην περιοχή μου, να σε φωνάξω να βοηθήσεις! :lol: Βρε BOUGAS συγγνώμη κιόλας, αλλά αυτό δεν είναι χιούμορ, ούτε καν μαύρο!

Πάντως δεν καταλαβαίνω την επιμονή αυτή ότι όλες οι γυναίκες είναι ...τάνες! Ντε και καλά θα πρέπει να είναι; Στις 10, οι 4 να είναι! Οι άλλες 6 όμως; Χρωστάνε τίποτε να ανήκουν σε αυτή την συνομοταξία;

Δεν βγάζετε καμιά παρωπίδα εσείς οι άντρες και να δείτε λίγο το θέμα καλύτερα; Τι εμμονή κι αυτή!

Συγχήστηκα και θα μου ανέβει η πίεση μεγάλη γυναίκα! Πάω για ύπνο! Καληνύχτα-καλημέρα κι αύριο (μάλλον σήμερα) μέρα είναι! :twisted:[/quote']

βρε παιδι μου(γιαγια μαλλον!),το ολες,ειναι οντως λιγο υπερβολη.....

παντος,την πουτανια,ολες την εχετε λιγο μεσα σας :-D

η κανω λαθος?

ειληκρινα χαιρομαι παντος,που εσυ τουλαχιστον δεν με παρεξηγησες,σε αντιθεση με την χριστινα,που της εχω και αδυναμια.

το οτι ειπα οτι οι περισσοτεροι αντρες ειμαστε γουρουνια(ο μονος που το ειπα),δεν μου το αναγνωρισατε.μονο τα κακα κοιτατε:cry:

Δημοσ.

αυτο που δε καταλαβαινω ειναι τι το κακο εχουν οι Π. και τις υποτιματε με τετοιο τροπο αντρες και γυναικες!

αντε και για τις γυναικες μια εξηγηση την εχει δωσει ο μπουκοφσκι για τους αντρες;

Δημοσ.
αυτο που δε καταλαβαινω ειναι τι το κακο εχουν οι Π. και τις υποτιματε με τετοιο τροπο αντρες και γυναικες!

αντε και για τις γυναικες μια εξηγηση την εχει δωσει ο μπουκοφσκι για τους αντρες;

κανενα κακο δεν εχουν.

ισα ισα,που προσφερουν κοινωνικο εργο οι συγκεκριμενες κοπελες.

παρεπιπτωντος,ανοιξε το HOOTERS στο the mall athens!

Δημοσ.

.........αλλα τουλαχιστον δεν πουλαμε το κορμι μας για ενα φλυτζανι καφε και 2 σουβλακια!!!

εχεις στοιχεια για αυτο;

εννοω ονοματα, τηλεφωνα, καφετεριες και σουβλατζιδικα που συχναζουν:mrgreen:

Δημοσ.
εχεις στοιχεια για αυτο;

εννοω ονοματα' date=' τηλεφωνα, καφετεριες και σουβλατζιδικα που συχναζουν:mrgreen:[/quote']

εννοω,ολες αυτες,που βγαζεις εξω,και σου τιναζουν το πορτοφολι!

και μολις το πορτοφολι μπει στην τσεπη,αντε γεια η γκομενα!

τραβα προς κολωνακι μερια,εχει αρκετο πραμα εκει.

Δημοσ.

το πηρα κυριολεκτικα το 1 καφε και 2 σουβλακια!! :)

..αλλα που να βρεις τετοιες κοπελες σημερα! χαχαχα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...