nmtray2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Ναι, δε λεω κατι διαφορετικο. Πιστευω οτι ειναι παραλογο το να μη χρησιμοποιεις δικα σου βιωματα για να λειτουργησεις σε μια κατασταση αγχωδη αλλα εκ των προτερων να αντιστοιχεις το αποτελεσμα (που δεν εχει ερθει ακομα) σε κατι που δημιουργει αγχος. Οσο για τα βιβλια κτλ που αναφερεις ειναι και ο ρολος της ταυτισης. Μπορει να ταυτιστεις με κατι ή μπορει να προσαρμοσεις αυτο που διαβαζεις στη δικη σου περιπτωση. Στη μια περιπτωση δεν μπορει να υπαρξει αντιστοιχια (οποτε και σταματα εκει) και στην αλλη η σχεση ειναι αμφιδρομη που σημαινει (αυτο που λες πιο μετα) οτι βρισκεται σε σενα η δυνατοτητα να προσαρμοσεις σε δεδομενα. Γι'αυτο και τα βιβλια του στυλ αρλεκιν πουλανε (τουλαχιστον πουλουσαν καποτε), επειδη αυτα που λενε δεν υπαρχει περιπτωση να τα βιωσει καποιος αλλα ή να ταυτιστει με τον ηρωα ή να φερει αυτο που διαβαζει στα μετρα του. Γεμισαμε Σταχτοπουτες που περιμενουν τον ιπποτη και Πιτερ Παν που πετανε πανω απο τα πραγματα.
yiah Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Γεμισαμε Σταχτοπουτες που περιμενουν τον ιπποτη και Πιτερ Παν που πετανε πανω απο τα πραγματα. οποτε δεν ειναι ολες οι γυναικες π και ολοι οι αντρες γουρουνια' date=' αλλα "ολοι" ζουμε το δικο μας μυθο στη γη[;']
aledjo Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 ρε δε πα να λετε εσεις οτι θελετε.... η δικια μου πειρα λεει αλλο πραγμα! ακομα και να ισχυει αυτο που λετε οτι δεν ειναι ολες ιδιες τοτε 1/100 δεν ειναι πουτ.... αρα δε μπορουμε να προχωραμε με κλειστα τα ματια και να πιστευουμε ολες τις γυναικες!
Cristina Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 ρε δε πα να λετε εσεις οτι θελετε.... η δικια μου πειρα λεει αλλο πραγμα!ακομα και να ισχυει αυτο που λετε οτι δεν ειναι ολες ιδιες τοτε 1/100 δεν ειναι πουτ.... αρα δε μπορουμε να προχωραμε με κλειστα τα ματια και να πιστευουμε ολες τις γυναικες! Όλοι οι άνδρες είναι γουρούνια, μ****ες, κωλ****δα και ό,τι άλλο βάζει ο νους σας. Εκτός από τον άνδρα μου που ανήκει στο 1%. Είπε κανείς τίποτα;
MariaTs. Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 ρε δε πα να λετε εσεις οτι θελετε.... η δικια μου πειρα λεει αλλο πραγμα!ακομα και να ισχυει αυτο που λετε οτι δεν ειναι ολες ιδιες τοτε 1/100 δεν ειναι πουτ.... αρα δε μπορουμε να προχωραμε με κλειστα τα ματια και να πιστευουμε ολες τις γυναικες! Η δική σου η πείρα έχει να κάνει με το να γνωρίζεις απλά διάφορους χαρακτήρες ανθρώπων! Βλέπεις πως αντιδρά η κοπέλα του φίλου σου στον φίλο σου' date=' σε σένα και γενικά στην παρέα και βγάζεις ένα συμπέρασμα για το τι άνθρωπος είναι! Μέχρι εκεί καλά κι αποδεκτό γιατί κι εγώ το ίδιο έκανα. Όταν όμως παρατηρείς γενικώς τους ανθρώπους εξ αποστάσεως τότε η εικόνα που σου δίνουν μπορεί να μην ανταποκρίνεται καν στον χαρακτήρα τους. Για παράδειγμα κάποτε ξαφνιάστηκα όταν κάποιος βλέποντας με να κάνω την δουλειά μου, με ρωτά αν είμαι η Προϊσταμένη του τμήματος! Έμεινα κόκκαλο βέβαια, γιατί ποτέ μου δεν περίμενα κάτι τέτοιο να το ακούσω... Και ήμουν απλά ασκούμενη! Άρα λοιπόν, αν και οι κινέζοι λένε: 'μια εικόνα χίλιες λέξεις', αυτή η εικόνα πολλές φορές σε αποπλανεί! Αν είσαι παρατηρητικός τότε σίγουρα θα έχεις διαπιστώσει ότι υπάρχουν γυναίκες και γυναίκες! Γι'αυτό και βγήκε η ρήση: 'Τα καλά κορίτσια πάνε στον Παράδεισο, ενώ τα κακά πάνε παντού'! Στην εποχή μας όμως όλα έχουν γίνει ένα τουρλού! Καλά και κακά έχουν γίνει ένα στα μάτια των ανδρών! Οι περισσότεροι άντρες προτιμούν της ...ελευθέρας βοσκής (για να μην το σημειώσω αλλιώς) και θεωρούν ότι έχουν βρει θυσαυρό και στο τέλος αποδεικνύεται άνθρακας! Πέρνω παράδειγμα έναν καλό μου φίλο που γενικά ότι έβρισκε το θεωρούσε και την ιδανική γυναίκα γι'αυτόν! Κι όταν κάποτε γνώρισε ένα καλό κορίτσι, ποτέ του δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα μαζί του, παρά το ότι το αρραβωνιάστηκε (μετά από 2 χρόνια αρραβώνα κατάλαβε ότι δεν ταίριαζαν)... Οι περισσότερες γυναίκες λοιπόν, αυτό που εκτιμάνε σε έναν άντρα είναι η ειλικρίνεια κι όχι το ψέμα! Αν υπάρχει αυτό, από κει και πέρα όλα τα άλλα είναι απλά λεπτομέρειες! Όλοι οι άνδρες είναι γουρούνια, μ****ες, κωλ****δα και ό,τι άλλο βάζει ο νους σας. Εκτός από τον άνδρα μου που ανήκει στο 1%. Είπε κανείς τίποτα; Cristina κι εγώ μαζί σου!
aledjo Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Cristina & MariaTs. ξεφυγατε απο το topic! Τεχνικές προσέγγισης(γυναίκας εννοείται)
Highlander Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Όλοι οι άνδρες είναι γουρούνια' date=' μ****ες, κωλ****δα και ό,τι άλλο βάζει ο νους σας. Εκτός από τον άνδρα μου που ανήκει στο 1%. Είπε κανείς τίποτα;[/quote'] Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα. Είμαστε γουρούνια όπως και να το δεις. Όμως, πριν βρεις τον τέλειο έκανες και εσύ παρέα/σχέση με γουρούνια, έτσι δεν είναι ; :mrgreen: :mrgreen:
Cromb Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Οι περισσότερες γυναίκες λοιπόν, αυτό που εκτιμάνε σε έναν άντρα είναι η ειλικρίνεια κι όχι το ψέμα! Αν υπάρχει αυτό, από κει και πέρα όλα τα άλλα είναι απλά λεπτομέρειες! Μαρία συμφωνώ μαζί σου στο θέμα της ειληκρίνειας. Απλοποιεί πολύ τα πράγματα και ξεκαθαρίζει τις σχέσεις...Και για μένα είναι το πιο σημαντικό σε μια σχέση...όλα τα άλλα βρίσκονται.
Cromb Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Cristina & MariaTs. ξεφυγατε απο το topic! Τεχνικές προσέγγισης(γυναίκας εννοείται) Κι αλλοι έχουν ξεφύγει λίγο... Δεν έγινε και τίποτα...
Cristina Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Cristina & MariaTs. ξεφυγατε απο το topic! Τεχνικές προσέγγισης(γυναίκας εννοείται) Αυτό γιατί δεν το σκέφτηκες μερικές σελίδες πίσω όταν άρχισες να λες τις θεωρίες σου; Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα.Είμαστε γουρούνια όπως και να το δεις. Όμως' date=' πριν βρεις τον [i']τέλειο[/i] έκανες και εσύ παρέα/σχέση με γουρούνια, έτσι δεν είναι ; :mrgreen: :mrgreen: Εγώ πάλι δεν συμφωνώ μαζί σου μιας και αυτό που έγραψα παραπάνω δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια αντιστροφή μερικών ανόητων χαρακτηρισμών που έχουν γραφτεί εδώ. Δεν με εκφράζει ως άποψη. Αν είναι δυνατόν να με εξέφραζε κάτι τόσο βλακώδες.
yiah Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 ρε δε πα να λετε εσεις οτι θελετε.... η δικια μου πειρα λεει αλλο πραγμα!ακομα και να ισχυει αυτο που λετε οτι δεν ειναι ολες ιδιες τοτε 1/100 δεν ειναι πουτ.... αρα δε μπορουμε να προχωραμε με κλειστα τα ματια και να πιστευουμε ολες τις γυναικες! κοιτα στο ποστ τη λεξη ερωτας ασε φιλε μη πιστευεις κανεναν, λεει η λογικη. απο την αλλη πρεπει να δειξεις μια εμπιστοσυνη σε καποιον για να εισαι μαζι του ή τουλαχιστον να δειξεις οτι θα της δειξεις εμπιστοσυνη οταν θα ειναι μαζι σου
Highlander Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Εγώ πάλι δεν συμφωνώ μαζί σου μιας και αυτό που έγραψα παραπάνω δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια αντιστροφή μερικών ανόητων χαρακτηρισμών που έχουν γραφτεί εδώ.Δεν με εκφράζει ως άποψη. Αν είναι δυνατόν να με εξέφραζε κάτι τόσο βλακώδες. Ναι βρε, είμουν σίγουρος ! :mrgreen: Έτσι το έγραψα. :lol: (Και κάποιοι που το εννοούν, πάλι δεν με νοιάζει, αλλά λέμε...)
nmtray2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 οποτε δεν ειναι ολες οι γυναικες π και ολοι οι αντρες γουρουνια' date=' αλλα "ολοι" ζουμε το δικο μας μυθο στη γη[;'] Ουι, σι, γιες, γιαβολ. Καλα μας τα'πες
Bougas Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Όλοι οι άνδρες είναι γουρούνια' date=' μ****ες, κωλ****δα και ό,τι άλλο βάζει ο νους σας. Εκτός από τον άνδρα μου που ανήκει στο 1%. Είπε κανείς τίποτα;[/quote'] αν διαβαζες προηγουμενα post μου,το ανεφερα αυτο.και εμεις οι αντρες δεν παμε πισω,ειμαστε γουρουνια,και οταν γνωρισουμε ενα καλο κοριτσι δεν το εκτιμαμε. δεν λεμε μονο για τις γυναικες,και εμεις τα ιδια ειμαστε. .........αλλα τουλαχιστον δεν πουλαμε το κορμι μας για ενα φλυτζανι καφε και 2 σουβλακια!!!
Bougas Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Cristina κι εγώ μαζί σου! γυναικες κυριοι! γυναικες........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.