Προς το περιεχόμενο

Τεχνικές προσέγγισης(γυναίκας εννοείται)

ata1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μ έπιασες ;-)

Και οσο για τον Marv πρόσεχε τι λές γιατί "My muscles make me a thousand promises of pain to come” :-)

Θα γίνω Goldie wannabe :-P

Τες πα, κάτι που ήθελα να σχολιάσω παραπάνω, από ένα ποστ της Christina. Σίγουρα από φίλες και φίλους μαθαίνεις πως λειτουργούν οι άντρες, αλλά κι αυτό εν μέρη. Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ τι έχει παιχτεί 100% μέσα στη σχέση τους, τι είπε η κοπέλα και τον τσίγκλησε, πως αυτός έβλεπε τη σχέση τους, πόσο ενδιαφερόταν κτλ. και πολλές φορές μην ξεχνάμε ότι τα φαινόμενα απατούν. Ναι μεν έχει κάποια εικόνα, αλλά κι αυτή πολλές φορές είναι εσφαλμένη ή ελλιπής. Καλώς η κακώς κι εγώ κι εσύ αλλιώς θα λειτουργήσουμε με τον x εδώ μέσα, απ' ότι με τον y, άλλη αλληλείδραση θα έχουμε με τον καθένα, διαφορετικές πτυχές του εαυτού μας θα προβάλλουμε κτλ. Επομένως, "be yourself" όπως είπε ένας Immortal (όταν το διάβασα το μυαλό μου πήγε στον Abbathούλη, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα :-P) και ppppst! Bougas ναι, οι γυναίκες είναι πουτ... στο κρεβάτι. Και σας αρέσει. ;-)

• Απαντ. 264
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θα γίνω Goldie wannabe :-P

Τες πα' date=' κάτι που ήθελα να σχολιάσω παραπάνω, από ένα ποστ της Christina. Σίγουρα από φίλες και φίλους μαθαίνεις πως λειτουργούν οι άντρες, αλλά κι αυτό εν μέρη. Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ τι έχει παιχτεί 100% μέσα στη σχέση τους, τι είπε η κοπέλα και τον τσίγκλησε, πως αυτός έβλεπε τη σχέση τους, πόσο ενδιαφερόταν κτλ. και πολλές φορές μην ξεχνάμε ότι τα φαινόμενα απατούν. Ναι μεν έχει κάποια εικόνα, αλλά κι αυτή πολλές φορές είναι εσφαλμένη ή ελλιπής. Καλώς η κακώς κι εγώ κι εσύ αλλιώς θα λειτουργήσουμε με τον x εδώ μέσα, απ' ότι με τον y, άλλη αλληλείδραση θα έχουμε με τον καθένα, διαφορετικές πτυχές του εαυτού μας θα προβάλλουμε κτλ. Επομένως, "be yourself" όπως είπε ένας Immortal (όταν το διάβασα το μυαλό μου πήγε στον Abbathούλη, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα :-P) και ppppst! Bougas ναι, οι γυναίκες είναι πουτ... στο κρεβάτι. Και σας αρέσει. ;-)[/quote']

Καλή μου, το post μου σαφώς και δεν εξέφραζε αυτό που πιστεύω. Ήταν ρητορική η ερώτηση στο quote του aledjo. Ρίξε μια ματιά ξανά, αν θέλεις.

Σαφέστατα και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για το σύνολο των ανδρών, γνωρίζοντας 5-10 περιπτώσεις από φίλες μου.

Αν θα βγάλω κάποιο συμπέρασμα, αυτό θα είναι απο καθαρά προσωπικές μου εμπειρίες και αυτό πάντα με αμφιβολίες.

Δημοσ.
Καλή μου' date=' το post μου σαφώς και δεν εξέφραζε αυτό που πιστεύω. Ήταν ρητορική η ερώτηση στο quote του [b']aledjo[/b]. Ρίξε μια ματιά ξανά, αν θέλεις.

Σαφέστατα και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για το σύνολο των ανδρών, γνωρίζοντας 5-10 περιπτώσεις από φίλες μου.

Αν θα βγάλω κάποιο συμπέρασμα, αυτό θα είναι απο καθαρά προσωπικές μου εμπειρίες και αυτό πάντα με αμφιβολίες.

Yip I know. Aπλά, αν θέλεις, δανείστηκα λίγο την επωνυμία του post σου προκειμένου να σχολιάσω αυτό το "ξέρω τις γυναίκες επειδή.. Mplah mplah mpla". Όπως είπες κι εσύ νωρίτερα η μαζική κατηγοριοποίηση είναι αθέμιτη κι ανούσια. Το ίδιο άτομο που εγώ πχ. μπορεί να έκρινα ως "Τι μλκς!", κάποια άλλη ίσως το θεοποίησε.

Οk τώρα? Καλύτερα? :oops:

Δημοσ.
Yip I know. Aπλά' date=' αν θέλεις, δανείστηκα λίγο την επωνυμία του post σου προκειμένου να σχολιάσω αυτό το "ξέρω τις γυναίκες επειδή.. Mplah mplah mpla". Όπως είπες κι εσύ νωρίτερα η μαζική κατηγοριοποίηση είναι αθέμιτη κι ανούσια. Το ίδιο άτομο που εγώ πχ. μπορεί να έκρινα ως "Τι μλκς!", κάποια άλλη ίσως το θεοποίησε.

Οk τώρα? Καλύτερα? :oops:[/quote']

hehe! blink.gif

Ναι ναι... blink.gif

Μήπως είναι λίγες οι φορές που αυτό έχει συμβεί και για ανθρώπους πέραν την ερωτικής μας ζωής; Από τους καθηγητές μας μέχρι και τον ψιλικατζή. blink.gif

Δημοσ.
hehe! blink.gif

Ναι ναι... blink.gif

Μήπως είναι λίγες οι φορές που αυτό έχει συμβεί και για ανθρώπους πέραν την ερωτικής μας ζωής; Από τους καθηγητές μας μέχρι και τον ψιλικατζή. blink.gif

αυτο συμβαινει γιατι απο μια μια συμπεριφορα κρινουμε ολοκληρο το πακετο ενα ειδος halo effect αλλα απο την αρνητικη πλευρα του

αφου (δεν) μου εκανε αυτο ή το αλλο' date=' ειναι [..'] γενικα σε ολα!

Δημοσ.

Σορυ φιλε αλλα το halo effect δεν περιεχει το θεμα αντιληψη.

Η κατηγοριοποιηση γενικα δεν αντιλαμβανεται τα θεματα αυτοστιγμης.

Οπως πολλες φορες σ'υτο το thread τεθηκε θεμα αντιληψης, η σχετικη απαντηση ηταν παντα θεμα κατηγοριοποιησης. Δλδ δεν συμβιβαζονται απο τη μια να ζητας να καταταξεις κατι καπου κι απο την αλλη να μην δεχεσαι οτι αυτο θα γινει συμφωνα με τις εμπειριες καποιου.

Edit Πιστευετε οτι μπορει να υπαρξει αντικειμενικη κριση για την ανθρωπινη αντιληψη? Να πεσουμε να προσκυνησουμε ολοι τοτε.

Δημοσ.

Οπως ειπε και ο μεγαλος Τζεικ Γκιλενχαλ στο Ντονι Νταρκο

"What's worth living if you don't have a dick"

και μετα πηγε και εκανε το Μπροουκμπακ Μαουντεν

Δημοσ.
Σορυ φιλε αλλα το halo effect δεν περιεχει το θεμα αντιληψη.

Η κατηγοριοποιηση γενικα δεν αντιλαμβανεται τα θεματα αυτοστιγμης.

Οπως πολλες φορες σ'υτο το thread τεθηκε θεμα αντιληψης' date=' η σχετικη απαντηση ηταν παντα θεμα κατηγοριοποιησης. Δλδ δεν συμβιβαζονται απο τη μια να ζητας να καταταξεις κατι καπου κι απο την αλλη να μην δεχεσαι οτι αυτο θα γινει συμφωνα με τις εμπειριες καποιου.

Edit Πιστευετε οτι μπορει να υπαρξει αντικειμενικη κριση για την ανθρωπινη αντιληψη? Να πεσουμε να προσκυνησουμε ολοι τοτε.[/quote']

ειμαστε δεσμιοι του εαυτου μας ειναι αληθεια!

απλα ως ενα βαθμο μπορουμε να υποθεσουμε τους κυριοτερους παραγωντες/ κριτηρια που γινετε η κατηγοριοποιηση ειτε αυτοι ειναι κοινωνικοι ειτε βιολογικοι

Δημοσ.
ειμαστε δεσμιοι του εαυτου μας ειναι αληθεια!

απλα ως ενα βαθμο μπορουμε να υποθεσουμε τους κυριοτερους παραγωντες/ κριτηρια που γινετε η κατηγοριοποιηση ειτε αυτοι ειναι κοινωνικοι ειτε βιολογικοι

οκ, αλλα το παραλογο ειναι οτι κατηγοροιοποιουμε κατι για να μπορεσουμε να το εφαρμοσουμε στη δικια μας αντιληψη. Κοινως, παιρνουμε την αντιληψη των αλλων (που μπορει να προερχεται απο στατιστικα) για να μπορεσουμε να εχουμε μια γνωμη (αντιληψη ολοι εχουμε). Σ'αυτο στηριζεται και η διαφημιση (περα απο τους ψυχολογικους -ψυχ-αναγκασμους) και η καθε μορφης προπαγανδα. Ο W.Reich αναφερθηκε πολλες φορες σ'αυτο το θεμα και γι'αυτο τον εχωσαν φυλακη - προσπαθησε να ιδρυσει μια ιδεολογια που το ατομο θα ηταν κυριαρχο στον εαυτο του και δεν θα χρειαζοταν κανενα να του πει τι να σκεφτει και τι να πιστεψει.

Και το ολο προβλημα ειναι οτι πολλα "πανε πακετο". Πιστευω κατι = πιστευω τους "εργολαβους" του και τους ακολουθω.

Δημοσ.

nmtray2 υπαρχει η θεωρια πως ο εγκεφαλος προσπαθει να προσαρμοσει καταστασεις σε γνωστα σεναρια, γλιτωνουμε χρονο αλλα το αντιτιμο ειναι αυτη η γενικευση πολλες φορες

το θεμα ειναι αν μπορουμε να κατανοησουμε τι κανουμε καθε φορα και που αρχιζει η λογικη και που κυριαρχει το ενστικτο

[δε πιστευω να ειμαστε offtopic :) ]

Δημοσ.
nmtray2 υπαρχει η θεωρια πως ο εγκεφαλος προσπαθει να προσαρμοσει καταστασεις σε γνωστα σεναρια' date=' γλιτωνουμε χρονο αλλα το αντιτιμο ειναι αυτη η γενικευση πολλες φορες

το θεμα ειναι αν μπορουμε να κατανοησουμε τι κανουμε καθε φορα και που αρχιζει η λογικη και που κυριαρχει το ενστικτο

[δε πιστευω να ειμαστε offtopic :) ]

Δεν γινεται για να γλυτωσουμε χρονο αλλα για να γλυτωσουμε αγχος (το οποιο μπορει να οφειλεται σε ελλειψη χρονου). Κατι τετοιο που περιγραφεις θα ηταν δεκτο αν γινοταν σε συγκεκριμενες καταστασεις που ειναι γνωστο εκ των προτερων οτι θα δημιουργησουν αγχος (πχ μια συνεντευξη, γι'αυτο και πολλοι σκεφτονται απο πριν τι περιπου θα απαντησουν).

Εδω το ζητημα ειναι οτι εχουμε ενα συμπερασμα το οποιο το ιδιο μας δημιουργει αγχος (ολες ειναι πουτ...). Οχι η κατασταση (η οποια αντιστοιχει στην αντιληψη μας) αλλα η κατηγοριοποιηση (που δεν αντιστοιχει σε δικα μας βιωματα).

Δημοσ.
Δεν γινεται για να γλυτωσουμε χρονο αλλα για να γλυτωσουμε αγχος (το οποιο μπορει να οφειλεται σε ελλειψη χρονου). Κατι τετοιο που περιγραφεις θα ηταν δεκτο αν γινοταν σε συγκεκριμενες καταστασεις που ειναι γνωστο εκ των προτερων οτι θα δημιουργησουν αγχος (πχ μια συνεντευξη' date=' γι'αυτο και πολλοι σκεφτονται απο πριν τι περιπου θα απαντησουν).

Εδω το ζητημα ειναι οτι εχουμε ενα συμπερασμα το οποιο το ιδιο μας δημιουργει αγχος (ολες ειναι πουτ...). Οχι η κατασταση (η οποια αντιστοιχει στην αντιληψη μας) αλλα η κατηγοριοποιηση (που δεν αντιστοιχει σε δικα μας βιωματα).[/quote']

βασικα λεω για το πως μερικες φορες βγαζουμε συμπερασματα δηλαδη κρισεις δηλαδη συγκριση δυο αναμνησεων

για να κανουμε τη συγκριση μερικες φορες χρησιμοποιουμε και σεναρια πχ κραταει χαρτοφυλακα, σοβαρος ανθρωπος ειναι. (προφανως δουλευει, προφανως κανει δουλεια γραφειου, προφανως για να δουλευει εχει τα αντιστοιχα προσοντα κοκ αρα ειναι σοβαρος)

το συμπερασμα που βγαινει, ειναι απο τη μια ειναι αναλογο των αναμνησεων μας και του κατα ποσο αφηνόμαστε στα ηδη γνωστα σεναρια που εχουμε πλασει. Απο την αλλη μπορει να αποτελεσει ενα μελλοντικο σεναριο σε αναλογη κατασταση.

οσο τωρα για τις αναμνησεις που δεν ειναι βιωματα μας, σημασια εχει το κατα ποσο αυτες μας εχουν φορτισει. Ποσο μας εχουν υποκινησει ή αποτρεψει να κανουμε ή να μη κανουμε κατι. Παραδειγμα τα βιβλια ή τα κείμενα γενικα.

το θεμα ειναι ποσο ελαστικα και κατα ποσο αφηνουμε ανοιχτα σεναρια ή χωρο για νεα εντελως καινουργια σεναρια στο μυαλο μας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...