Προς το περιεχόμενο

Τεχνικές προσέγγισης(γυναίκας εννοείται)

ata1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
@Cromb δηλαδη αν κανω ενα κονε με μια κοπελα, περασει λιγος καιρος και ειμαστε μαζι αλλα στο τελος δεν εχει σεξ και οποιοδηποτε λογο, εγω δεν απεκτησα μια εμπειρια παραπανω για να μη ξανακανω το ιδιο λαθος στη επομενη κοπελα?

Αυτο ειναι διαφορετικο απο το να θετεις στερεοτυπα οσον αφορα την συμπεριφορα ολου του γυναικειου πληθυσμου .

• Απαντ. 264
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
@Cromb δηλαδη αν κανω ενα κονε με μια κοπελα' date=' περασει λιγος καιρος και ειμαστε μαζι αλλα στο τελος δεν εχει σεξ και οποιοδηποτε λογο, εγω δεν απεκτησα μια εμπειρια παραπανω για να μη ξανακανω το ιδιο λαθος στη επομενη κοπελα?

[/quote']

Nαι θα αποκτήσεις.Είπα εγώ κάτι άλλο? (Αν και τη λέξη "λάθος" δε την έπιασα ακριβώς)

Δημοσ.
@Cristina αν διαβασες καλα το post μου, λεω οτι εγω ζουσα καθημερινα μαζι τους.... καταλαβενεις τι ειναι αυτο? εσυ τα αγορια αυτα μπορει να τα εβλεπες μια φορα το μηνα...

Ξέρεις μια κοπέλα εκτός σχέσης (με τα δικά σου μάτια) και ξέρεις μια κοπέλα μέσα από την σχέση του φίλου σου (και όχι από προσωπική εμπειρία), από τα δικά του λεγόμενα, μέσα από τα δικά του μάτια.

Είδες πως φέρεται και αντιδρά ένας άνθρωπος (η κοπέλα του φίλου σου) σε σχέση με έναν άλλον άνθρωπο (τον φίλο σου). Αυτό και μόνον αυτό. . & -

Το υποκειμενικό του πράγματος, δεν το έχεις λάβει καθόλου υπ' όψιν.

Είναι, το λιγότερο, τραγικό να πιστεύεις πως οι άνθρωποι είναι έτσι (όπως και να είναι) και να βγάζεις συμπέρασμα για το πως είναι οι γυναίκες από αυτό το πράγμα και μόνο.

Δημοσ.

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τις γυναίκες !

Αλλά και οι γυναίκες δεν μπορούν να καταλάβουν τους άνδρες !

Το να χρησιμοποιείτε ξένες μεθόδους (από περιοδικά, από φίλους κλπ) δεν σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχία!

Να κάνετε αυτό που σας εκφράζει.

Be your self !

Δημοσ.

Είναι' date=' το λιγότερο, τραγικό να πιστεύεις πως οι άνθρωποι είναι έτσι (όπως και να είναι) και να βγάζεις συμπέρασμα για το πως είναι οι γυναίκες από αυτό το πράγμα και μόνο.[/quote']

οσα ξερει (και οσα κανει) ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος!! σιγουρα

αλλα ο ανθρωπος δε νομιζω να μιλησε πως αυτη ηταν η μοναδικη εμπειρια που εχει και εβγαλε το οποιο συμπερασμα του! απλα αξιολογησε τις καταστασεις και εβγαλε; επαληθευσε; καποια πραγματα που πιστευε

Δημοσ.
απλα υπαρχει και ενας που του αρεσουν οι θαλασσιες καμπιες ποιο το προβλημα;

Το πρόβλημα σαφώς και δεν βρίσκεται στο ότι του αρέσουν οι κάμπιες. Βρίσκεται όμως στο ότι βγάζει αυθαίρετα και γενικευμένα συμπεράσματα.

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τις γυναίκες !

Αλλά και οι γυναίκες δεν μπορούν να καταλάβουν τους άνδρες

Έτσι ακριβώς είναι. Και ένας συνειδητοποιημένος άνθρωπος, ανεξαρτήτου φύλου, προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα ώστε να υπάρξει πιο αρμονική και ουσιαστική ανθρώπινη σχέση. Αυτό δεν είναι το ζητούμενο;

Τώρα περί λεφτών αισθημάτων και μπουτιών άνευ κυτταρίτιδος, δεν φέρω γνώμη. Τα θεωρώ ευτελή και τα μεν και τα δε.

Ο καθένας είναι άξιος των επιλογών του. Μηδενός εξαιρουμένου.

Δημοσ.
δε διαφωνω με τον ορισμο της εμπειριας' date=' αλλα για πες μου, αν ειμαι με το κολητο μου για καφε, τυχενει γνωριζουμε κοπελες και τελοσπαντων κανει κονε και κανει μια σχεση και γω ως κολητος φυσικα μαθενω τα νεα του και το τι γινεται με αυτη τη κοπελα, ζω καπως μαζι τους, δηλαδη μαθαινω καλυτερα τη κοπελα και γινονται πολλαααα......

εγω δεν εχω αποκτισει μια παραπανω "εμπειρια"?

μπορει εγω να μην εκανα σεξ με τη κοπελα του κολητου μου αλλα εκανα με τη φιλη της κοπελασ του κολητου μου!

και σε ρωταω εγω, ποσες εμπειριες εχω απο αυτη την ιστορια? ποσες κοπελες γνωρισα, για το πως σκεφτονται, φερονται κτλ? 1 ή 2?[/quote']

empirionsilektisfront2kx.jpg

Δημοσ.
Το πρόβλημα σαφώς και δεν βρίσκεται στο ότι του αρέσουν οι κάμπιες. Βρίσκεται όμως στο ότι βγάζει αυθαίρετα και γενικευμένα συμπεράσματα.

Έτσι ακριβώς είναι. Και ένας συνειδητοποιημένος άνθρωπος' date=' ανεξαρτήτου φύλου, προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα ώστε να υπάρξει πιο αρμονική και ουσιαστική ανθρώπινη σχέση. Αυτό δεν είναι το ζητούμενο;

Τώρα περί λεφτών αισθημάτων και μπουτιών άνευ κυτταρίτιδος, δεν φέρω γνώμη. Τα θεωρώ ευτελή και τα μεν και τα δε.

Ο καθένας είναι άξιος των επιλογών του. Μηδενός εξαιρουμένου.[/quote']

βρε παιδι! ο ανθρωπος ειπε οτι ολες οι θαλασσιες καμπιες ειναι νοστιμες επειδη του αρεσουν και αυτο θεωρει!! δηλαδη πιστευει οτι οι γυναικες ειναι [...]

δεν ειπε οτι αρεσουν σε ολους οι καμπιες!!

δηλαδη οτι ολοι οι αντρες θεωρουν νοστιμες τις καμπιες!!

ειναι ο ενας( ; ) που του αρεσουν οι καμπιες εχει φαει μερικες και σε οποιο εστιατοριο εχει παει εχει ακουσει τα καλυτερα!

Δημοσ.

Κατσε να καταλαβω ..

Μεχρι στιγμης εχουμε βγει '' γαιδουρια'' - '' καμπιες '' ..

Τι αλλη παρομοιωση θα γινει μεχρι να βγει μια ακρη ?

Btw ολη η συζητηση εγινε γιατι ειπε αυτο ακριβως .

Οτι πιστευει αυτο για τις γυναικες , γιατι ετσι λενε ολοι ..

Δημοσ.
Nαι θα αποκτήσεις.Είπα εγώ κάτι άλλο? (Αν και τη λέξη "λάθος" δε την έπιασα ακριβώς)

Ε, τι να περιμένει κανείς από κάποιον με avatar Jackie Boy Rafferty και sign Marv. Κλασική περίπτωση σύγχισης! :-P

Πέρα από την πλάκα, εννοεί προφανώς ότι η όλη σχέση αποτέλεσε ένα λάθος μιας και το διαλύσανε για x, y, z λόγους. Αν και δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ με τους χαρακτηρισμούς "λάθους" ή "σωστού" για μία σχέση.

Δημοσ.
Οτι πιστευει αυτο για τις γυναικες , γιατι ετσι λενε ολοι ..

Μάλλον είναι δύσκολο κάποιοι να πιάσουν αυτό το απλό νόημα της κουβέντας που γίνεται, Έλενα.

Πιάνουν μόνο τα πολύπλοκα και αφήνουν τα απλά για τις γυναίκες... tongue.gif

Δημοσ.
Αν και δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ με τους χαρακτηρισμούς "λάθους" ή "σωστού" για μία σχέση.

Μ έπιασες ;-)

Και οσο για τον Marv πρόσεχε τι λές γιατί "My muscles make me a thousand promises of pain to come” :-)

Δημοσ.
Μάλλον είναι δύσκολο κάποιοι να πιάσουν αυτό το απλό νόημα της κουβέντας που γίνεται' date=' Έλενα.

Πιάνουν μόνο τα πολύπλοκα και αφήνουν τα απλά για τις γυναίκες... [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/tongue.gif[/img]

ειπε πουθενα οτι πιστευω αυτο επειδη αυτο λενε ολοι;;!!

αν το ειπε παω πασσο!

αν δεν το ειπε, απλα ανατροφοδοτητε αλλο ενα στερεοτυπο μεσα απο γενικευσεις που κανατε εσεις με αφορφη τα λεγομενα καποιου αλλου.

φιλικα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...