Προς το περιεχόμενο

Τεχνικές προσέγγισης(γυναίκας εννοείται)

ata1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 264
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@paschalia

τι σημαινει στηριζεσαι στις εμπειριες τριτων? δηλαδη εσυ δεν ακους κανεναν αλλον? δε βλεπεις τι γινεται γυρω σου? γιατι ρωταμε ολοι: τι εγινε με τη "ταδε", τι σου ειπε κτλ.....

αυτο δεν ειναι μια παραπανω "εμπειρια" εκτος απο τις δικες σου?

τοτε γιατι διαβαζεις αυτο το topic?

οι θεωριες μου δε στηριζονται πανω σε ξενες πλατες, απλος επαλιθευονται πανω σε αυτες!

paschalia διαβασες τα προηγουμενα post γι'αυτο που λες για μενα:

"Γιατι αν ηξερες δεν θα ελεγες το εξης ''ΑΡΑ λεει οτι καθενας τι γνωμη του απο τις εμπειριες του και τα συμπερασματα του'' + ''δεν ειπα οτι ΞΕΡΩ , απλος λεω τη θεωρια μου''

μιλαω γενικα πως μιλαμε ολοι εδω μεσα! ο καθενας τι γνωμη του απο τις εμπειριες του και τα συμπερασματα του!

και το: ''δεν ειπα οτι ΞΕΡΩ , απλος λεω τη θεωρια μου''

ηταν απαντηση στον KaizerSoze για τη διαφωνια που ειχαμε...

Δημοσ.

Εμπειρια = βιωμα

Θεωρια = μπλαμπλαμπλα .

Εχεις μπερδεψει την εμπειρια με την αναγκη να εχουμε γνωση οσων συμβαινουν γυρω μας .

Εμπειρια*= Η γνώση που προέρχεται από την πρακτική ενασχόληση με κτ., από την άσκηση έργου ή από την αντιμετώπιση καταστάσεων και προβλημάτων, σε αντιδιαστολή προς τη γνώση από θεωρητική σπουδή .

Εσυ τι εμπειριες εχεις απο τις γυναικες κ εχεις φτασει σ'αυτα τα συμπερασματα ?

Ποσο καλα μας ξερεις ωστε να λες οτι δν ξερουμε ουτε οι ιδιες τι θελουμε ?

* Ο ορισμος της εμπειριας ειναι παρμενος απο εδω

Δημοσ.

δε διαφωνω με τον ορισμο της εμπειριας, αλλα για πες μου, αν ειμαι με το κολητο μου για καφε, τυχενει γνωριζουμε κοπελες και τελοσπαντων κανει κονε και κανει μια σχεση και γω ως κολητος φυσικα μαθενω τα νεα του και το τι γινεται με αυτη τη κοπελα, ζω καπως μαζι τους, δηλαδη μαθαινω καλυτερα τη κοπελα και γινονται πολλαααα......

εγω δεν εχω αποκτισει μια παραπανω "εμπειρια"?

μπορει εγω να μην εκανα σεξ με τη κοπελα του κολητου μου αλλα εκανα με τη φιλη της κοπελασ του κολητου μου!

και σε ρωταω εγω, ποσες εμπειριες εχω απο αυτη την ιστορια? ποσες κοπελες γνωρισα, για το πως σκεφτονται, φερονται κτλ? 1 ή 2?

Δημοσ.

οποιος δεν εχει παρει συνεντευξη απο τα 6 δισ ανθρωπων στη γη δεν θα πρεπει να εκφερει γνωμη ετσι αυθερετα!!

Δημοσ.
δε διαφωνω με τον ορισμο της εμπειριας' date=' αλλα για πες μου, αν ειμαι με το κολητο μου για καφε, τυχενει γνωριζουμε κοπελες και τελοσπαντων κανει κονε και κανει μια σχεση και γω ως κολητος φυσικα μαθενω τα νεα του και το τι γινεται με αυτη τη κοπελα, ζω καπως μαζι τους, δηλαδη μαθαινω καλυτερα τη κοπελα και γινονται πολλαααα......

μπορει εγω να μην εκανα σεξ με τη κοπελα του κολητου μου αλλα εκανα με τη φιλη της κοπελασ του κολητου μου!

και σε ρωταω εγω, ποσες εμπειριες εχω απο αυτη την ιστορια? ποσες κοπελες γνωρισα, για το πως σκεφτονται, φερονται κτλ? 1 ή 2?[/quote']

Αν δεν έχεις κάνει sex με μια κοπέλα δε ξέρεις τίποτα γι αυτή...:-D :-D :-D

Δημοσ.

Ειναι μρικά πράγματα φιλε aledjo τα οποία αν δε τα κάνεις δε μπορείς να καταλάβεις ποτέ πως είναι.... Είναι σα να σου εξηγήσω εγώ πως είναι η γεύση του παγωτού σοκολάτα με σιρόπι φράουλας... αμα δε το φας δε θα καταλάβεις ποτέ!Απλά θα χεις μια ιδέα. Και η ιδέα από την πραγματικότητα απέχει.

Θέλω να πώ πως οι προσωπικές εμπειρίες δεν έχουν σχέση με τις εμπειρίες των φίλων σου... :-)

Δημοσ.
δε διαφωνω με τον ορισμο της εμπειριας' date=' αλλα για πες μου, αν ειμαι με το κολητο μου για καφε, τυχενει γνωριζουμε κοπελες και τελοσπαντων κανει κονε και κανει μια σχεση και γω ως κολητος φυσικα μαθενω τα νεα του και το τι γινεται με αυτη τη κοπελα, ζω καπως μαζι τους, δηλαδη μαθαινω καλυτερα τη κοπελα και γινονται πολλαααα......

και σε ρωταω εγω, ποσες εμπειριες εχω απο αυτη την ιστορια? ποσες κοπελες γνωρισα, για το πως σκεφτονται, φερονται κτλ? 1 ή 2?[/quote']

Έχω 4 φίλες που είχαν 4-5 σχέσεις η καθεμιά της από τότε που τις ξέρω. Βάλε και τις 4-5 μακρόχρονες δικές μου σχέσεις +κάμποσες περιστασιακές τις οποίες δεν θα συμπεριλάβω.

Σύνολο ανδρών που ξέρω «καλά» (κατά των λεγόμενών σου): ~25.

Μπορώ να εκφέρω γνώμη για το σύνολο των ανδρών; Μου επιτρέπεις;

Δημοσ.
ετσι οπως παει αφου "λυθηκε" το προβλημα της προσεγγισης θα περασουμε στα sex tips!

Από την προσωπική μου εμπειρία sex tip δεν υπάρχει...τα tip τα δημιουργεις με την εκάστοτε κοπέλα...:)

Δημοσ.

δηλαδη ειναι θεμα ποσοτητας; ποσους/ες εχει γ.....νώρισει ο καθενας

για να πει κατι που πιστευει; ποιο ειναι το οριο για εκφερεις αποψη; 5-10-100-1εκ ατομα;

πρεπει να γινει πολεμος για να πουμε οτι ο πολεμος ειναι κακο ή καλο πραγμα;

αντε να βαλω κατι και απο το λεξικο

γνωση η [γnósi] O31 : το αποτέλεσμα κάθε πνευματικής διαδικασίας για την κατανόηση της αντικειμενικής πραγματικότητας, είτε άμεσα με τις αισθήσεις είτε έμμεσα με την παρέμβαση του λογικού.

Δημοσ.
δηλαδη ειναι θεμα ποσοτητας; ποσους/ες εχει γ.....νώρισει ο καθενας

για να πει κατι που πιστευει; ποιο ειναι το οριο για εκφερεις αποψη; 5-10-100-1εκ ατομα;

πρεπει να γινει πολεμος για να πουμε οτι ο πολεμος ειναι κακο ή καλο πραγμα;

αντε να βαλω κατι και απο το λεξικο

γνωση η [γnósi] O31 : το αποτέλεσμα κάθε πνευματικής διαδικασίας για την κατανόηση της αντικειμενικής πραγματικότητας' date=' είτε άμεσα με τις αισθήσεις είτε έμμεσα με την παρέμβαση του λογικού.[/quote']

Τότε να μην κάνουμε στατιστικές έρευνες για οτιδήποτε.

Αρκεί ένας να έχει πει πως του αρέσουν οι θαλάσσιες κάμπιες της μεσογείου και να βγάλουμε συμπέρασμα πως είναι νόστιμες και αρέσουν σε όλον τον κόσμο.

Πολλή εμπειρία ρε παιδάκι μου...

Δημοσ.

@Cromb δηλαδη αν κανω ενα κονε με μια κοπελα, περασει λιγος καιρος και ειμαστε μαζι αλλα στο τελος δεν εχει σεξ και οποιοδηποτε λογο, εγω δεν απεκτησα μια εμπειρια παραπανω για να μη ξανακανω το ιδιο λαθος στη επομενη κοπελα?

@Cristina αν διαβασες καλα το post μου, λεω οτι εγω ζουσα καθημερινα μαζι τους.... καταλαβενεις τι ειναι αυτο? εσυ τα αγορια αυτα μπορει να τα εβλεπες μια φορα το μηνα...

Δημοσ.
Τότε να μην κάνουμε στατιστικές έρευνες για οτιδήποτε.

Αρκεί ένας να έχει πει πως του αρέσουν οι θαλάσσιες κάμπιες της μεσογείου και να βγάλουμε συμπέρασμα πως είναι νόστιμες και αρέσουν σε όλον τον κόσμο.

Πολλή εμπειρία ρε παιδάκι μου...

αυτο που λεω ειναι γιατι σε αυτον τον ενα που του αρεσουν οι θαλασσιες καμπιες τον ρωτας ποσες καμπιες εχει φαει και αν δεν εχει φαει εναν χ,ψ αριθμο δεν τον μετρας στη στατιστικη σου.

απλα υπαρχει και ενας που του αρεσουν οι θαλασσιες καμπιες ποιο το προβλημα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...