Salvation Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω αναβάθμιση της μνήμης του υπολογιστή μου από 2 GB σε 4. Προς το παρών έχω 2x1GB Trascend 667MHz που δουλέουν σε dual channel. Αν πάρω αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Transcend-2GB-DDR2-800-Ram-Dimm.htm και το βάλω στο ένα από τα 2 σλοτ του άλλου καναλιού, θα έχω προβλημα; Ευχαριστώ
ninos30 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Λογικά όχι. Βάλε καμιά αγγελία ρε φίλε μου μπας και βρεις καμιά μεταχειρισμένη. Κρίμα είναι. Με τόσα χρήματα (λιγότερα) αγοράζεις 4GB DDR3
BasilisKailas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα, έχω παρόμοιες μνήμες στα 2gb twn 667Mhz και ψάχνω και εγώ για αναβάθμιση ή αντικατάσταση αν χρειαστεί! Ασχολούμαι με βαριά παιχνίδια αλλά στα μέτρια ή τα άσχημα settings! θέλω να κάνω την μνήμη 4-6gb, η ερώτηση μου είναι αν θα έχω πρόβλημα με τα παιχνίδια λόγω των χαμηλών Mhz της μνήμη. Τι μου προτείνετε? Να κουμπώσω πανω σε αυτές αλλα 2-4gb ? Να τις πουλήσω και να ψάξω για 4-6gb των 800Μhz? Η να πουλήσω την p5n-e sli, να αγοράσω την p5kc μαζί με ddr3 μνήμες? Με ενδιαφέρει η φθηνότερη επιλογή που δεν θα δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στα παιχνίδια! (αν έπρεπε να ανοιξω καινούργιο thread για την ερώτηση τότε λάθος μου, συγχωρέστε με)
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Να πάρεις άλλα 2GB μεταχειρισμένα ή τα φτηνότερα συμβατά που θα βρεις. Δεν σε κόβει η συχνότητα της μνήμης. Η κάρτα γραφικών σου ποιά είναι?
BasilisKailas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) gts 450 1gb ddr5 p5n-e sli dual core 1240 (aurio me to kalo 8a parw ton q6600) 2gb ddr2 667 500 W trofodotiko apoti vlepw se video sto youtube mexri twra i gpu θα αντέξει τα περισσότερα παιχνίδια (ίσως με μερικές θυσίες), επίσης οι αναλύσεις που μπορώ να παίξω είναι μέχρι 1440 λόγω οθόνης αλλά προς το παρόν αποφάσισα να κάνω μόνο τις αναγκαστικές αναβαθμίσεις! Ευχαριστώ! οπότε από τρίτη που θα μπορώ να βάλω αγγελίες θα ψαξω για ddr2 twn 667 ή 800! Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2012 από BasilisKailas
BasilisKailas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 αυτό το τελευταίο δεν επιτρέπεται να το ρωτήσω? Το έσβησα πάντως σε περίτωση που δεν επιτρέπονται οι αναφορές σε καταστήματα!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Όχι, όχι. Εγώ φταίω. Θεώρησα ότι έχεις διπλό λογαριασμό επειδή τελευταία το κακό έχει παραγίνει. Επανορθώνω.
BasilisKailas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) :S όχι αφού λέω πως θα περιμένω μέχρι την τρίτη για να μπορέσω να βάλω τις αγγελίες. Καίλας είμαι όχι κανάς πονηρός άνθρωπος! Για αυτό που ρώτησα στο τέλος να το εμπιστευτώ? Άκυρο βλέπω ότι σε άλλα post λένε "μακριά από το stock house" Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2012 από BasilisKailas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα