johny135 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 ΠΡΩΤΟΝ: Ποσό που διαθέτουμε :οσο νανε δεν εχω προβλημα. Χρήση υπολογιστή :gaming και τουμπανες επιδοσεις γενικα ! Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? ναι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ναι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). αθηνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?απο το ιδιο θα ηθελα να ειναι... Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? στο καταστημα να το στησουν Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . οχι. ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ : δεν καταλαβαινω προς τι αυτη η ειρωνια για μουφα θεμα και τα λοιπα ? πραγματικα ζητησα την βοηθεια σας αν μπορειτε αν ειναι να ειρωνευεστε επιδη μπορει να μην πολυ στεκει, ε για αυτο ρωτησα αν ηξερα θα το χα παρει ηδη..... ελπιζω η παρεξηγηση να λυθει και να βοηθησετε ...ευχαριστω.
Manos5686 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 ΠΡΩΤΟΝ: Ποσό που διαθέτουμε :οσο νανε δεν εχω προβλημα./Δηλαδή πως θες να σε πάρουμε στα σοβαρά με αυτό??? Χρήση υπολογιστή :gaming και τουμπανες επιδοσεις γενικα ! Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? ναι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ναι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). αθηνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?απο το ιδιο θα ηθελα να ειναι... Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? στο καταστημα να το στησουν Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . οχι. ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ : δεν καταλαβαινω προς τι αυτη η ειρωνια για μουφα θεμα και τα λοιπα ? πραγματικα ζητησα την βοηθεια σας αν μπορειτε αν ειναι να ειρωνευεστε επιδη μπορει να μην πολυ στεκει, ε για αυτο ρωτησα αν ηξερα θα το χα παρει ηδη..... ελπιζω η παρεξηγηση να λυθει και να βοηθησετε ...ευχαριστω.
alexis97droso Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Κερδισες κανα λοττο και δε μας το εχεις πειι??? Το οσο ναναι μπορει να κυμανθει απο 2k εως 10... δεν υπαρχει καποιο οριο?
johny135 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 γιατι αφου δεν εχω προβλημα να δωσω ακομα και 3000 για το pc ποιο ειναι το ασοβαρο πραγματικα δεν καταλαβαινω..?????δλδ να γελασω αν απο αυτο ειμαι ασοβαρος , δηλαδη αν εγω αυριο παω πλαισιο αν δλδ δν παρω βοηθεια απο δω και παω σε εναν που ξερει εκει του πω να μου κανει μια συνθεση με ποσο οσο παει ακομα και 2500-3000 τι θα μου πει φυγει δεν σε περνω στα σοβαρα? τι να πω εχει γινει παρεξηγηση..... τελος παντων υπαρχει περιπτωση να βοηθηθω για αυτο ποσταρα οχι για ειρωνιες αν οχι πειτε το .... Κερδισες κανα λοττο και δε μας το εχεις πειι??? Το οσο ναναι μπορει να κυμανθει απο 2k εως 10... δεν υπαρχει καποιο οριο? βαλε οριο τα 3000 εκει που ειμαι περιπου ηδη με αυτο που ποσταρα
johny135 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Εδώ παίζεις: ευχαριστω καταρχας για την προταση! κατι αλλο η οθονη θελω να εχει hdmi.... δεν το πα...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί, τι θα συνδέσεις? 3 οθόνες σου έβαλα, όχι μία.
johny135 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί, τι θα συνδέσεις? 3 οθόνες σου έβαλα, όχι μία. τωρα το προσεξα αυτο γιατι 3 δεν το καταλαβα? που κολαει αυτο?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Για να έχεις μεγαλύτερη επιφάνεια παιχνιδιου και μεγαλύτερη ανάλυση. Αν μιλάμε για μία οθόνη, κάνεις δουλειά με τα μισά λεφτά.
johny135 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Για να έχεις μεγαλύτερη επιφάνεια παιχνιδιου και μεγαλύτερη ανάλυση. Αν μιλάμε για μία οθόνη, κάνεις δουλειά με τα μισά λεφτά. 1 oθονη θελω ανθρωπινα πραγματα αλλα και hdmi να εχει
Δεινόσαυρος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί θέλεις hdmi δεν μου είπες όμως.
alexis97droso Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Οριστε μια συνθεση απο το visionstudio στη θεσσαλονικη, το συστημα θα στο στησουν αυτοι και θα στο στειλουν...τα μεταφορικα δε ξερω ποσο πανε για ολο μαζι ολο μαζι παει στα 2986.50Ε Δεν εχει επιλογη και για HDD και για SSD
Manos5686 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Να η δική μου σύνθεσή. cpu μνήμες κουτί ΜΒ SSD HDD GPU τροφοδοτικό Η100 πληκτρολόγιο ποντίκι ηχεία Σύνολο 2109 με περιφερειακά χωρίς οθόνη όμως.Λοιπόν εφόσον θες μια οθόνη πάρε μια dell 24 και όσα χρήματα μείνουν πάρε ένα καλό ups
johny135 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί θέλεις hdmi δεν μου είπες όμως. γιατι αν δεν κανω λαθος αν συνδεσω το pc με την oθονη με ενα καλωδιο hdmi θα εχω καλυτερα γραφικα και εικονα γενικα ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα