Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα θελω να φτιαξω ενα νεο pc gaming οπως που το θελω οσο πιο τουμπανο γινεται!!!!!!! για αυτο εχω κανει μια συνθεση και θελω να μου πειτε την γνωμη σας....

post-228494-0-03153700-1347034191_thumb.jpg

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

καλησπερα θελω να φτιαξω ενα νεο pc gaming οπως που το θελω οσο πιο τουμπανο γινεται!!!!!!! για αυτο εχω κανει μια συνθεση και θελω να μου πειτε την γνωμη σας....

Μου φαινεται η εχεις βαλει στη συνθεση σου 2 καρτες γραφικων?? Την asus και τη gigabyte? Επισης μπορεις να κοψεις απο το κουτι και να βαλεις μια 7950 η 7970 ακομα καλυτερα :)

Δημοσ.

Μου φαινεται η εχεις βαλει στη συνθεση σου 2 καρτες γραφικων?? Την asus και τη gigabyte? Επισης μπορεις να κοψεις απο το κουτι και να βαλεις μια 7950 η 7970 ακομα καλυτερα :)

Τα άλλα σου φάνηκαν οκ δλδ?

Δημοσ.

Καλα αλλος ενας που δεν εχει τι να κανει και ποσταρει μπουρδες απορω πως ατομα με μεγαλη εμπειρια στο φορουμ δεν μπορουν να διακρινουν ποτε ενα ποστ ειναι αληθες και ποτε καποιος μπουρδολογει στον ts αναφερομαι.

• Like 1
Δημοσ.

εκτος απο καρτα γραφικων που εχω 2 λογω sli τι αλλο δεν ειναι καλο?

Το dvd rw... Αλλαξε το επιγοντως... Ολα τ αλλα είναι τελεια B)

• Like 2
Δημοσ.
LOL. :cry:

Από Στρουμφάκια ο ρυθμός???

Ναι αλλα ως γνησιος θεσσαλονικιος ξεχασα να βαλω πολλα λλλλλλλλλλ

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια μηπως τελικα οι ουρες στην δεη δεν ειναι για τα χαρατσια και τους διακανονισμους αλλα για να μοιραζουν 3χιλιαρα και να ερχονται ολοι στο ινσομνια να ανοιγουν θεμα και εμεις να τρολαρουμε ? χεχεχε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...