ekkli Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 η τρέχουσα τιμή της σκούπας ποια είναι ρε παιδιά ; 79 ;
manosfp Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Ευτυχής κάτοχος,το ακριβό μοντέλο (79), την έφερε ο ´Αγιος Βασίλης στη γυναίκα μου. Είναι ΑΨΟΓΗ για τα λεφτά της. Αν έχει ανάλογο vfm η roomba θα την πάρω με κλειστά μάτια. Δε θέλει χαλιά, κολλάει αμέσως. Και μόνο για τα γουρλωμένα μάτια των επισκεπτών, έχει κάνει ήδη απόσβεση! Sent from my iPhone using Insomnia 2
mobile_32 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Πάντος το carrefour στο Avenue, προχτές, είχε μερικά τεμάχια....τιμή όμως δεν πρόσεξα....
AKISHELLAS1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 καμιά αντίστοιχη εδώ σκούπα αλλά να μη κολαει...στα χάλια κ να την εχει παρει καποιος,υπαρχει εδω στην Ελλάδα ?
cris41 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Αυτη που εχει τα τζαμπο ειναι καλη; Στα 25€ αλλα δε θυμαμαι τη μαρκα. Ειναι πολυ γνωστη μαρκα με σκουπες.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Το θέμα είναι να μπορεί να περνά εμπόδια λογικά όπως το χαλι.
smpt Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Αυτη που εχει τα τζαμπο ειναι καλη; Στα 25€ αλλα δε θυμαμαι τη μαρκα. Ειναι πολυ γνωστη μαρκα με σκουπες. Αν θυμάμαι καλά είναι vileda και δεν έχει καμιά σχέση με τις σκούπες που "ρουφάνε". Ένα απλό και ακριβό πανάκι είναι
Xorxhs! Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Το θέμα είναι να μπορεί να περνά εμπόδια λογικά όπως το χαλι. και να'χει και βυζιά! 2
smpt Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 και να'χει και βυζιά! μακράν το καλύτερο σχόλιο που έχω ακούσει φέτος 2
AKISHELLAS1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 πετυχημενο ειναι οντως ... για τους στερημενους οτι πρεπει ...ειναι δυσκολο δηλαδη σε καποιο μοντελο να το κανουν να ανεβαινει μερικα εκατοστα εμποδιο οπως τα χαλια ετσι κ ας κανει παραπανο ? χεχεχε ε ρε η στερηση εχει βαρεσει κοκκινα ... α κ για τον στερημενο απο πανω... αγοραζοντας αυτο το ρομποτακι που καβαλει κ χαλια θα εχει κ ελπιδες μετα απο αυτο να θα βγει κ κανενα με βυζια !!! για να τον ηρεμησει... πλεον μετα κ απο το δευτερο βιντεο που ειδα ειμαι πεπεισμενος φιλε μου οτι θα εισακουστει κ η ευχη σου ,καλα γλεντια .
astymagos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 εδωμεσα καποιοι πρεπει να τρωτε πολυ παντοφλα σπιτι.ο αλλος τσατιζεται επειδη κανουμε χιουμορ σε ενα τοπικ με ηλέκτρικες σκουπες.. αδελφε παντως αν ειχε και βυζια θα χωριζα..χαχα
samniotis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 υπάρχει ακόμα στα carrefour η συγκεκριμένη σκούπα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις