Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευτυχής κάτοχος,το ακριβό μοντέλο (79), την έφερε ο ´Αγιος Βασίλης στη γυναίκα μου. Είναι ΑΨΟΓΗ για τα λεφτά της. Αν έχει ανάλογο vfm η roomba θα την πάρω με κλειστά μάτια. Δε θέλει χαλιά, κολλάει αμέσως. Και μόνο για τα γουρλωμένα μάτια των επισκεπτών, έχει κάνει ήδη απόσβεση!

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 2
Δημοσ.

Αυτη που εχει τα τζαμπο ειναι καλη; Στα 25€ αλλα δε θυμαμαι τη μαρκα. Ειναι πολυ γνωστη μαρκα με σκουπες.

Δημοσ.

Αυτη που εχει τα τζαμπο ειναι καλη; Στα 25€ αλλα δε θυμαμαι τη μαρκα. Ειναι πολυ γνωστη μαρκα με σκουπες.

Αν θυμάμαι καλά είναι vileda και δεν έχει καμιά σχέση με τις σκούπες που "ρουφάνε". Ένα απλό και ακριβό πανάκι είναι

Δημοσ.

πετυχημενο ειναι οντως ... για τους στερημενους οτι πρεπει ...ειναι δυσκολο δηλαδη σε καποιο μοντελο να το κανουν να ανεβαινει μερικα εκατοστα εμποδιο οπως τα χαλια ετσι κ ας κανει παραπανο ? χεχεχε ε ρε η στερηση εχει βαρεσει κοκκινα ...

α κ για τον στερημενο απο πανω... αγοραζοντας αυτο το ρομποτακι που καβαλει κ χαλια

θα εχει κ ελπιδες μετα απο αυτο να  θα βγει κ κανενα με βυζια !!! για να τον ηρεμησει...

πλεον μετα κ απο το δευτερο βιντεο που ειδα

ειμαι πεπεισμενος φιλε μου οτι θα εισακουστει κ η ευχη σου ,καλα γλεντια .

Δημοσ.

εδωμεσα καποιοι πρεπει να τρωτε πολυ παντοφλα σπιτι.ο αλλος τσατιζεται επειδη κανουμε χιουμορ σε ενα τοπικ με ηλέκτρικες σκουπες.. αδελφε παντως αν ειχε και βυζια θα χωριζα..χαχα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...