Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kill_bill2 - δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν έχω αρκετό χώρο για να βάλω τη βάση. Ωστόσο, έχεις τηρήσει αυτά που ζητάει το manual, η βάση να έχει ελεύθερα 1m από αριστερά και 30cm από δεξιά;

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την θελω για πατωμα με πλακακια, οπου μπαινει πολυ σκονη, τυπου χωματος απο τα χωραφια τριγυρω, οποτε αφηνω παραθυρα ανοιχτα, σε 1-3 μερες, αναλογως του αερα, εχει μαζευτει παλι αυτη η σκονη κ βαριεμαι ολη την ωρα να σκουπιζω.

Απ'οτι καταλαβαινω η vileda κανει σιγουρα, του carrefour που ειναι με αερα, θα με καλυψει?

(σιγουρα τα ανταλλακτικα εχουν κοστος, αλλα να γινεται κ η δουλεια)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Της vileda δεν ξέρω αν θα σε καλύψει. Ένα πανάκι είναι που βρομίζει. Το άλλο έχει κουτί + φίλτρο. Αυτό έχω εγώ του carefour. Αν δεν έχεις χαλιά, δουλεύει καλά. Με λεπτά χαλιά επίσης καλά. Δεν επιστρέφει στην βάση του, το μόνο μου θέμα

Του careffour είναι μια αυτόματη σκούπα με χώρο αποθήκευσης της σκόνης + φίλτρο. Το άλλο είναι μια ντελικάτη μπούρδα.

---Συμβουλή προς όλους τους κατέχωντες. Μην βάζετε τα βουρτσάκια αν έχετε χαλια με κρόσια.

Επεξ/σία από pascalia
  • Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστω pascalia.

Περασα απο carrefour, εχει μικρη με 40, μεγαλη με 60.

Δεν θυμομουν διαφορες κ δεν πηρα, τωρα που τις βλεπω εδω, λεω να παρω αυριο την μεγαλη (εστω κ αν δεν γυριζει στην βαση).

Λετε να την βγαλει καμια προσφορα σε κανα φυλλαδιο πιο χαμηλα?

Δημοσ.

Λετε να την βγαλει καμια προσφορα σε κανα φυλλαδιο πιο χαμηλα?

Προσωπικά χλωμό το κόβω να πέσει κάτω από 50 αυτή που κάνει 60.

Ακόμα κι αν κάνουν "-10% σε όλες τις ηλεκτρικές σκούπες κ.λπ." όπως κάνουν κάθε τόσο, θα έχουν φροντίσει πρώτα να τις ανεβάσουν  και έτσι τελικά θα είναι οι ίδιες τιμές. Παθών / επιβεβαιωμένο.

Δημοσ.

Παιδιά η vileda κάνει 20 ευρω

δε συγκρίνεται... είναι ξεσκονόπανο με είκοσι ευρώ κόστος

Εχει προσφορά μέχρι το πάσχα στα carefour Δείτε τις προσφορές που έχει στο site του

http://issuu.com/carrefourmarinopoulos/docs/01-200413_c11_c?mode=window στην προτελευταία σελίδα

Δημοσ.

Καλησπερα κι απο μενα. Αγορασα και γω τη σκουπα της careffour hvc10r-11 χθες το απογευμα και σημερα τη δοκιμασα. Μπορω να πω οτι με εκανε και γελασα οσο σκουπιζε μιας και προτιμουσε να βρισκεται διαρκως κατω απο τον καναπε. Επισης ειχε και ενα θεματακι με το ψυγειο. Φρακαρε στην πορτα πριν προλαβει ο αισθητηρας να πατηθει και αναγκαστικα να της δωσω ενα πλασεδακι. Κατα τ´αλλα ολα πηγαν καλα μεχρι το τελος. Να επισημανω πως εχω στο σπιτι κατοικιδιο σκυλακι και πραγματικα μετα στο σφουγγαρισμα δεν υπηρχε τιποτα στο πατωμα. Ο καδος (με το κατοικιδιο) σε μια ωρα γεμισε. Τελος να πω για την επιστροφη στη βαση, επειδη προβληματιστικα και εγω λιγο, η κινηση ειναι τοιχος τοιχος παντα δεξια μεχρι να βρει τη βαση. Στην περιπτωση μου εκανε γυρο γυρο ολο το σπιτι μεχρι να αραξει. Αυτα απο μενα.

Δημοσ.

Δεν έχει gps, ένα μαγνήτη έχει και αναγνωρίζει την βάση του. Αν βρεθεί στον δρόμο του ναι μπαίνει. Εμένα όταν ανάψει ένδειξη επιστροφής στην βάση κρατάει 2-3 λεπτά το πολύ. Οπότε δεν την βρίσκει πάντα.

Φοβάμαι μην έχει κανα ελαφρύ ελάτωμα στην μπαταρία

Δημοσ.

Και gps να είχε, μες το σπίτι δε θα δόυλευε. Ρωτάει παραπάνω οτι δέ βρήσκει τη βάση γιαυτό το ανέφερα.

Παίζει να έχεις θέμα με τη μπαταρία pascalia. Σε μένα κάνει 10 λεπτά κάθε μέρα να βρεί τη βάση, φορτίζει σε 4 ώρες και κάθε 2 ώρες φορτίζει κάπου 10 λεπτά για συντήρηση. Τέλος, όσο ψάχνει τη βάση σταματάει η σκούπα για οικονομία μπαταρίας.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Την αγορασα σημερα στα 59,5Ε. Θα κανω μια μικρη παρουσιαση . Προς το παρων κανω την 1η φορτιση. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...