Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την ακρίβεια 49 € αλλά "στρογγυλοποιώ" την τιμή για να μην μοιάζω με πωλητής και να έχετε καλύτερη συναίσθηση της αξίας της!

Πληροφορίες και review για αυτήν την σκούπα είναι σχετικά δυσεύρετες. Το καλύτερο που βρήκα είναι αυτό:

Link (μετάφραση από Πορτογαλικά). Είναι αρκετά εκτενές, απλά είναι μόνο... ένα. Το review ξεκινάει από εκεί που λέει HOW IS == HVC09R-11 ==.

Σύμφωνα με το review, είναι μεν low-end (δεν περίμενα χαρακτηριστικά roomba σε αυτήν την τιμή) αλλά έχει χρησιμότητα σαν συσκευή!

Το φίλτρο σύμφωνα με αυτόν κοστίζει 3 ευρώ και η αλλαγή χρειάζεται κάθε τρεις μήνες με καθημερινή χρήση.

Κάνω copy-paste και τα χαρακτηριστικά:
carrefour-home-hvc09r-11.jpg

Dimensions: 11.5 x 44 cm
Cleaning programs: 3
Tank Capacity: 250 cc
Accumulator: Ni-MH
Charging time: 16 hours
Connection: plug charger
Charger Included: Yes
Maximum running time: 75 minutes
Filters included: 2
EPA Filter: No
Compartment perfume: No
Mops included: 1
Side brushes included: 2
Remote Control: No
Virtual Wall: No
Weight: 3.4 K
Instruction book
SAT: Carrefour's own

Σχόλια;;;

Υ.Γ. Κρατάω μία επιφύλαξη αν είναι 60 και όχι 50 ευρώ επειδή το είδα προχθές και δεν το σημείωσα. Ίσως και να είναι 60.

Επεξ/σία από matrixxx
Επεξεργασια τιτλου, η τιμη εμοιαζε με 11,50€
  • Like 1
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω διαβάσει αρκετά πράγματα για τις roomba και το προσωπικό μου συμπέρασμα είναι ότι αξίζουν (βγάζοντας βέβαια απ'έξω τον παράγοντα τιμή από τη λέξη "αξίζουν"). Από την άλλη οι roomba και οι παρεμφερείς που κυμαίνονται σε τιμές πάνω από 200 - 300 ευρώ έχουν άλλο επίπεδο αυτοματοποίησης.

Δημοσ.

Έχω διαβάσει αρκετά πράγματα για τις roomba και το προσωπικό μου συμπέρασμα είναι ότι αξίζουν (βγάζοντας βέβαια απ'έξω τον παράγοντα τιμή από τη λέξη "αξίζουν"). Από την άλλη οι roomba και οι παρεμφερείς που κυμαίνονται σε τιμές πάνω από 200 - 300 ευρώ έχουν άλλο επίπεδο αυτοματοποίησης.

Ότι πληρώνεις παίρνεις... :unsure:

Δημοσ.

Γθα ήθελα μια τέτοια σκούπα για τόσα χρήματα, αλλά να κάνει δουλειά, αλλιώς μένουμε και έτσι.. Γκουγκλάροντας το όνομά της +youtube, μου έβγαλε αυτό το αποτέλεσμα, αλλά δε λέει πουθενά αν είναι η συγκεκριμένη...

http://www.youtube.com/watch?v=CtOB8VXq2sQ

Δημοσ.

Την έχω εγώ παιδιά..!Εάν δεν έχετε χαλιά κάνει μια χαρά δουλειά..Εάν τη φορτίσετε καλά και την αφήσετε κάνει αρκετή δουλειά, εκτός από τις γωνίες,που δε φτάνει..Για όποιον δεν έχει αρκετό χρόνο να διαθέσει για σκούπισμα ή δε θέλει να κουράζεται είναι καλή λύση..Για ανταλλακτικά δεν ξέρω,δεν έχω πάρει ακόμη,την έχω κανά εξαμηνο και πανάκια χρησιμοποιώ αυτά του swiffer

Δημοσ.

Το βιντεάκι που πόσταρε ο Τζίμμυς πρέπει, αν δεν κάνω λάθος, να είναι από το ακριβότερο μοντέλο που έχουν επίσης στα Carrefour. Εχει και τη βάση φόρτισης και κοστίζει κάπου 150 - 160 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Αν κάνω λάθος s2117 ας με διορθώσεις! :)

Τη βρήκα στο Carrefour του Ρέντη. Είχαν κάμποσες στο ράφι (15 - 20), όπως επίσης και μερικές από το ακριβό μοντέλο.

Δεν ανέφερε "προσφορά", δηλαδή είναι η "κανονική" της τιμή... Ωστόσο το έβαλα εδώ γιατί αντίστοιχες low-end ρομποτικές σκούπες είχα δει τελευταία φορά με τιμές κάπου 100 ευρώ, οπότε το βρήκα ελαφρώς ενδιαφέρον για ποστάρισμα :)

Δημοσ.

Πεταμενα λεφτα νομιζω ειναι

Βρισκοντας το πρωτο εμποδιο αλλαζει κατευθυνση και παει σε αλλα δωματια κλπ

Για να σκουπισει το πατωμα (εκτος απο γωνιες και δυσκολα σημεια) ειναι θεμα τυχης και θα κανει καμια 50αρια ωρες γυρω γυρω

• Like 2
Δημοσ.

Έχω το μεγάλο μοντέλο το είχα βρει 70€ και είπα να παίξω λίγο να αν αξίζουν αυτές οι σκουπες.

1) Θα κάνει πολύ ώρα για ένα δωμάτιο, αλλά μπορείς να την βάλεις όσο λείπεις.

2) Έχει δύναμη όσο ένα καλό σκουπακι και γενικά σκουπίζει καλά.

3) Όλα καλά όσο έχεις μοκετα χαμηλή, αλλά σε τπτ μπουχαρες με κροσια την ξεχνάς δεν θα ανεβεί κάν και αν ανεβεί θα κολλήσει αν δεν κολησει στα κροσια πρώτα.

Δημοσ.

Παιδιά σόρυ,το ξέχασα το θέμα και το ξαναείδα τώρα..Εγώ την είχα πάρει μεταξύ 65 και 75..

Δε θεωρώ ότι είναι τρελή ευκαιρία,αλλά για κάποιον που θέλει κάτι τέτοιο και δε θέλει να χαλάσει πολλά χρήματα,είναι μια χαρά..

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι αυτούς που την έχουν ή τουλάχιστον έχουν κάποια άλλη αντίστοιχης τιμής/ποιότητας...

Στα έπιπλα χτυπάει ;;;

Δημοσ.

Ναι,κουτουλάει,αλλά έχει μπροστά ένα πλαστικό σαν προφυλακτήρα και δε νομίζω ότι κάνει ζημιά στα έπιπλα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...