kyriosotinanai Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Για την ακρίβεια 49 € αλλά "στρογγυλοποιώ" την τιμή για να μην μοιάζω με πωλητής και να έχετε καλύτερη συναίσθηση της αξίας της!Πληροφορίες και review για αυτήν την σκούπα είναι σχετικά δυσεύρετες. Το καλύτερο που βρήκα είναι αυτό:Link (μετάφραση από Πορτογαλικά). Είναι αρκετά εκτενές, απλά είναι μόνο... ένα. Το review ξεκινάει από εκεί που λέει HOW IS == HVC09R-11 ==.Σύμφωνα με το review, είναι μεν low-end (δεν περίμενα χαρακτηριστικά roomba σε αυτήν την τιμή) αλλά έχει χρησιμότητα σαν συσκευή!Το φίλτρο σύμφωνα με αυτόν κοστίζει 3 ευρώ και η αλλαγή χρειάζεται κάθε τρεις μήνες με καθημερινή χρήση.Κάνω copy-paste και τα χαρακτηριστικά:Dimensions: 11.5 x 44 cmCleaning programs: 3Tank Capacity: 250 ccAccumulator: Ni-MHCharging time: 16 hoursConnection: plug chargerCharger Included: YesMaximum running time: 75 minutesFilters included: 2EPA Filter: NoCompartment perfume: NoMops included: 1Side brushes included: 2Remote Control: NoVirtual Wall: NoWeight: 3.4 KInstruction bookSAT: Carrefour's ownΣχόλια;;;Υ.Γ. Κρατάω μία επιφύλαξη αν είναι 60 και όχι 50 ευρώ επειδή το είδα προχθές και δεν το σημείωσα. Ίσως και να είναι 60. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2013 από matrixxx Επεξεργασια τιτλου, η τιμη εμοιαζε με 11,50€ 1
kyriosotinanai Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Έχω διαβάσει αρκετά πράγματα για τις roomba και το προσωπικό μου συμπέρασμα είναι ότι αξίζουν (βγάζοντας βέβαια απ'έξω τον παράγοντα τιμή από τη λέξη "αξίζουν"). Από την άλλη οι roomba και οι παρεμφερείς που κυμαίνονται σε τιμές πάνω από 200 - 300 ευρώ έχουν άλλο επίπεδο αυτοματοποίησης.
evoracing Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Έχω διαβάσει αρκετά πράγματα για τις roomba και το προσωπικό μου συμπέρασμα είναι ότι αξίζουν (βγάζοντας βέβαια απ'έξω τον παράγοντα τιμή από τη λέξη "αξίζουν"). Από την άλλη οι roomba και οι παρεμφερείς που κυμαίνονται σε τιμές πάνω από 200 - 300 ευρώ έχουν άλλο επίπεδο αυτοματοποίησης. Ότι πληρώνεις παίρνεις...
Tzimmys Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Γθα ήθελα μια τέτοια σκούπα για τόσα χρήματα, αλλά να κάνει δουλειά, αλλιώς μένουμε και έτσι.. Γκουγκλάροντας το όνομά της +youtube, μου έβγαλε αυτό το αποτέλεσμα, αλλά δε λέει πουθενά αν είναι η συγκεκριμένη... http://www.youtube.com/watch?v=CtOB8VXq2sQ
Starcraft2 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Σε ποιό carefour την βρήκες φίλε μου...???
s2117 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Την έχω εγώ παιδιά..!Εάν δεν έχετε χαλιά κάνει μια χαρά δουλειά..Εάν τη φορτίσετε καλά και την αφήσετε κάνει αρκετή δουλειά, εκτός από τις γωνίες,που δε φτάνει..Για όποιον δεν έχει αρκετό χρόνο να διαθέσει για σκούπισμα ή δε θέλει να κουράζεται είναι καλή λύση..Για ανταλλακτικά δεν ξέρω,δεν έχω πάρει ακόμη,την έχω κανά εξαμηνο και πανάκια χρησιμοποιώ αυτά του swiffer
astymagos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 ποσο την ειχες παρει φιλε?ειναι προσφορα πραγματι ή τοσο εχει?
kyriosotinanai Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Το βιντεάκι που πόσταρε ο Τζίμμυς πρέπει, αν δεν κάνω λάθος, να είναι από το ακριβότερο μοντέλο που έχουν επίσης στα Carrefour. Εχει και τη βάση φόρτισης και κοστίζει κάπου 150 - 160 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Αν κάνω λάθος s2117 ας με διορθώσεις! Τη βρήκα στο Carrefour του Ρέντη. Είχαν κάμποσες στο ράφι (15 - 20), όπως επίσης και μερικές από το ακριβό μοντέλο. Δεν ανέφερε "προσφορά", δηλαδή είναι η "κανονική" της τιμή... Ωστόσο το έβαλα εδώ γιατί αντίστοιχες low-end ρομποτικές σκούπες είχα δει τελευταία φορά με τιμές κάπου 100 ευρώ, οπότε το βρήκα ελαφρώς ενδιαφέρον για ποστάρισμα
downhill Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Κι εγώ χάρηκα όταν είδα τον τίτλο, νόμιζα ότι έκανε 11,50€. 17
adi32 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Πεταμενα λεφτα νομιζω ειναι Βρισκοντας το πρωτο εμποδιο αλλαζει κατευθυνση και παει σε αλλα δωματια κλπ Για να σκουπισει το πατωμα (εκτος απο γωνιες και δυσκολα σημεια) ειναι θεμα τυχης και θα κανει καμια 50αρια ωρες γυρω γυρω 2
Razor333 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Έχω το μεγάλο μοντέλο το είχα βρει 70€ και είπα να παίξω λίγο να αν αξίζουν αυτές οι σκουπες. 1) Θα κάνει πολύ ώρα για ένα δωμάτιο, αλλά μπορείς να την βάλεις όσο λείπεις. 2) Έχει δύναμη όσο ένα καλό σκουπακι και γενικά σκουπίζει καλά. 3) Όλα καλά όσο έχεις μοκετα χαμηλή, αλλά σε τπτ μπουχαρες με κροσια την ξεχνάς δεν θα ανεβεί κάν και αν ανεβεί θα κολλήσει αν δεν κολησει στα κροσια πρώτα.
s2117 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά σόρυ,το ξέχασα το θέμα και το ξαναείδα τώρα..Εγώ την είχα πάρει μεταξύ 65 και 75.. Δε θεωρώ ότι είναι τρελή ευκαιρία,αλλά για κάποιον που θέλει κάτι τέτοιο και δε θέλει να χαλάσει πολλά χρήματα,είναι μια χαρά..
pcseeker Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Να ρωτήσω κάτι αυτούς που την έχουν ή τουλάχιστον έχουν κάποια άλλη αντίστοιχης τιμής/ποιότητας... Στα έπιπλα χτυπάει ;;;
s2117 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι,κουτουλάει,αλλά έχει μπροστά ένα πλαστικό σαν προφυλακτήρα και δε νομίζω ότι κάνει ζημιά στα έπιπλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις