maik42 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 εχω μια μητρικη την:http://www.gigabyte....ga-m720-us3_10/ και πηγα να την στησω με εναν athlon LE 1600, κουμπωσα και μια καρτα γραφικων,μνημες, το πληκτρολογιο και ενα αντιγραφικο. σκληρο δεν ειχα βαλει. ξεκιναει να κανει boot και μενει την οθονη του bios.και αυτο γιατι δεν δουλευει κανενα πληκτρολογιο για να μπορεσω να μπω στο bios. ουτε usb ουτε ps2. το usb το δοκιμασα σε ολες τις θυρες. εβαλα ενα ποντικι usb και ειδα οτι ρευμα υπαρχει. αυτα που εκανα στην συνεχεια ηταν clear cmos, στησημο εκτος κουτιου και κουμπωμα σκληρου, αλλα και παλι χωρις αποτελεσμα. η μητρικη μεχρι τον Απριλιο δουλευε απροβληματηστα. Κυριοι σας παρακαλω τις γνωσεις σας.
Thanos1972 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Ο athlon εισαι σιγουρος οτι δουλευει οκ?επισης,ηχειακι εχει επανω η μητρικη?
ninos30 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Βγάλε μια pic σε πιο σημείο ακριβώς σταματάει (δεν ξέρω υπάρχει άλλο pc για να την ποστάρεις?)
maik42 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Ο athlon εισαι σιγουρος οτι δουλευει οκ?επισης,ηχειακι εχει επανω η μητρικη? Θανο ο athlon δουλευει. τον εβαλα σε μια πιο παλια μητρικη που ειχα. αλλωστε αυτον τον επεξεργαστη τον δουλευα στην μητρικη που εχει το προβλημα οταν ειχε χαλασει η sabertooth με τον phenom αν θυμασαι. Nino. στο boot κολλαει εκει που αναγνωριζει ολες τις συσκευες. αφου εκανα clear cmos κολλαει στο λογοτυπο της gigabyte. ultra durable 3 να διευκρινησω παλι οτι ολες οι εισοδοι usb και ps2 δεν αναγνωριζουν τα αντιστοιχα πληκτρολογια.
ninos30 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Nino. στο boot κολλαει εκει που αναγνωριζει ολες τις συσκευες. Μήπως έχεις συνδέσει κάποιο δίσκο/DVD με data cable αλλά δεν του έχεις βάλει ρεύμα?
Joshua21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 maik42 η περίπτωσή σου μου θυμίζει μια μητρική(s478) με πρόβλημα στο bios. Αμέσως μετά αφού αναγνώριζε τις συσκευές πάνω στα IDE κολλούσε(αναβόσβηνε ο κέρσορας) και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Το πληκτρολόγιο δεν λειτουργούσε(ps2 είχα δοκιμάσει μόνο), ενώ πήγαινε ρεύμα σε αυτό. Τελικά όπως παραδέχτηκε αυτός που μου την έδωσε είχε κάνει ανεπιτυχώς προσπάθεια να περάσει νεώτερη έκδοση bios. Δεν ξέρω κατά πόσο σε βοηθάει η δική μου εμπειρία, αλλά σκέφτηκα ότι δεν χάνουμε τίποτα με το να την αναφέρω.
maik42 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μήπως έχεις συνδέσει κάποιο δίσκο/DVD με data cable αλλά δεν του έχεις βάλει ρεύμα? δεν γνωριζω αν παιζει ρολο, αλλα και ετσι οπως τα λες να εγινε εγω μονο στο bios θελω να μπω. και οπως προειπα δεν αναγνωριζει πληκτρολογια. maik42 η περίπτωσή σου μου θυμίζει μια μητρική(s478) με πρόβλημα στο bios. Αμέσως μετά αφού αναγνώριζε τις συσκευές πάνω στα IDE κολλούσε(αναβόσβηνε ο κέρσορας) και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Το πληκτρολόγιο δεν λειτουργούσε(ps2 είχα δοκιμάσει μόνο), ενώ πήγαινε ρεύμα σε αυτό. Τελικά όπως παραδέχτηκε αυτός που μου την έδωσε είχε κάνει ανεπιτυχώς προσπάθεια να περάσει νεώτερη έκδοση bios. Δεν ξέρω κατά πόσο σε βοηθάει η δική μου εμπειρία, αλλά σκέφτηκα ότι δεν χάνουμε τίποτα με το να την αναφέρω. οχι δεν προσπσθησα να κανω bios update.
Thanos1972 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Αφησε μονο τα απαραιτητα επανω.δηλαδη τροφοδοτικο,μια μνημη,και τον επεξεργαστη.ταυτοχρονα βγαλε τον επεξεργαστη και δες εαν εχει κανενα στραβωμενο πινακι και φυσα και μια μεσα στο socket (χωρις σαλια ετσι)?αλλαξε και μια την μπαταρια της.
maik42 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 ο επεξεργαστης δεν παιζει να εχει στραβωμενα πινακια (μια φορα την πατησα ) γιατι τον εχω επανω στην παλια μητρικη και δουλευει κανονικα. μπαταριες δοκιμασα 2-3 καλες, χωρις αποτελεσμα. αυτο με το socket δεν το σκευτηκα να σου πω την αληθεια και πρεπει να δω μηπως μπηκε κανενα σκουπιδακι μεσα.
ninos30 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 δεν γνωριζω αν παιζει ρολο, αλλα και ετσι οπως τα λες να εγινε εγω μονο στο bios θελω να μπω. και οπως προειπα δεν αναγνωριζει πληκτρολογια. Δεν στο είπα τυχαία γιατί μου κατέβηκε από το μυαλό. Έχουν περάσει ΜΒ που κρεμάνε αν έχεις κάποιο DVD/Δισκο πάνω αλλά δεν έχεις ρεύμα. Ο Controller ψάχνει να βρει τι έχεις συνδέσει αλλά λόγω ρεύματος δεν ξεκινάει ποτέ. Οπότε μένει εκεί. Δεν λέω ότι είναι το πιο σύνηθες, απλά πετάμε ιδέες μπας και κάτσει κάποια. Και η περιβόητη ABIT IP35-PRO το έκανε αυτό ώσπου το λύσανε κάποια στιγμή με BIOS upate
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα