NIKOSKURT Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 για ρευματα τπτ απολυτως δεν εχει. η χαλια mobo που λεγαμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Ε τότε βρίσκεις τοίχο εκεί, ο επεξεργαστής σίγουρα μπορεί παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIKOSKURT Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 ε ετσι εχω δει σε αναφορες.οτι πηγαινει.αλλα πως με την κατασταση μου....τι βηματα αλλα πρεπει να τεσταρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι, δυστυχώς. Κανα voltage mod ίσως, αλλά σε αυτή τη μητρική δεν το βλέπω. Αν βρεις καμια φθηνή μεταχειρισμένη κι έχεις όρεξη να παίξεις, μπορείς να το δοκιμάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varemenos2003 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δοκίμασες να βάλεις 400 dram freqeuncy και μετα να βάλεις fsb 333? Λόγικα με αυτη την ρύθμιση ο διαιρέτης θα πάει 1:1 και θα μπορέσεις να ανέβεις περισσότερο. Βασικά βάλε 400 dram frequency παίξε με το fsb για να δείς πότε μένει απο ρεύμα ο επεξεργαστής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα