Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εννοω θα ταιριαζει?? γιατι αυτη που εχω τωρα περνει και ενα καλωδιο... ενω αυτες που βλεπω δεν εχουν υποδοχη... δεν θα υπαρξει προβλημα?

Μάλλον θα εννοείς σύνδεση με την οθόνη σου μέσω d-sub. Λογικά θα έχει dvi σε vga αντάπτορα η κάρτα.

Δημοσ.

αφού η μητρική σου δέχετε pcie γιατί να μην ταιριάζει

λεει πως υποστιριζει PCI-e 2.0 και αυτες που βλεπω ειναι PCI-e 3.0... θα υπαρχει προβλημα?

Δημοσ.

Μάλλον θα εννοείς σύνδεση με την οθόνη σου μέσω d-sub. Λογικά θα έχει dvi σε vga αντάπτορα η κάρτα.

Με το τροφοδοτικο εχει συνδεση αυτο το καλωδιακι..

Δημοσ.

ωραια.... ευχαριστω ρε μαγκες.... κατα τα αλλα πως το κοβεται το PC?? καλο?? η να αρχισω να μαζευω φραγκα για ενα καινουργιο σε κανα χρονακι?? τελειωσα με της ερωτησεις...

Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα αφου δεν θες να ρίξεις πολλά φράγκα να μαζέψεις πολύ λίγα χρήματα ακόμα και να πας σε ένα ποιοτικότερο τροφοδοτικό και σε μία 7770

Δημοσ.

μπορείς να πάρεις αυτό

Παρόλο που είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟ για το σύστημα σου θα σε βολέψει και για καμία άλλη μελλοντικά αναβάθμιση

Δημοσ.

δεν υπαρχει περιπτωση να καει κατι επειδη ειναι περισοτερα watt ετσι?

Δε νομίζω ότι αξίζει η διαφορά της 7750 με την 7770 για να μπεις σε διαδικασίες αλλαγής τροφοδοτικού. Καντα όλα μαζεμένα όταν αποφασίσεις να αναβαθμίσεις.

δηλαδη η ΜΗΤΡΙΚΗ και ο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ειναι κομπλε...?

Δημοσ.

δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση...

Dino και γιατί να μην το κάνει τώρα μαζεμένο?Μετά απο κανένα χρόνο να δίνει και άλλα χρήματα για άλλη κάρτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...