Manos5686 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 αφού η μητρική σου δέχετε pcie γιατί να μην ταιριάζει
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 εννοω θα ταιριαζει?? γιατι αυτη που εχω τωρα περνει και ενα καλωδιο... ενω αυτες που βλεπω δεν εχουν υποδοχη... δεν θα υπαρξει προβλημα? Μάλλον θα εννοείς σύνδεση με την οθόνη σου μέσω d-sub. Λογικά θα έχει dvi σε vga αντάπτορα η κάρτα.
Chriss9 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 αφού η μητρική σου δέχετε pcie γιατί να μην ταιριάζει λεει πως υποστιριζει PCI-e 2.0 και αυτες που βλεπω ειναι PCI-e 3.0... θα υπαρχει προβλημα?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι, κανένα. Ούτε πρόβλημα συμβατότητας, ούτε πρόβλημα επιδόσεων.
Chriss9 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μάλλον θα εννοείς σύνδεση με την οθόνη σου μέσω d-sub. Λογικά θα έχει dvi σε vga αντάπτορα η κάρτα. Με το τροφοδοτικο εχει συνδεση αυτο το καλωδιακι..
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Λες για τον pci-e connector. Νομίζω ότι η 7750 δεν χρειάζεται αυτό το καλώδιο αλλά αυτό δεν πρέπει να σε ανησυχεί, υπέρ σου είναι.
Chriss9 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 ωραια.... ευχαριστω ρε μαγκες.... κατα τα αλλα πως το κοβεται το PC?? καλο?? η να αρχισω να μαζευω φραγκα για ενα καινουργιο σε κανα χρονακι?? τελειωσα με της ερωτησεις...
Manos5686 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ θα σου έλεγα αφου δεν θες να ρίξεις πολλά φράγκα να μαζέψεις πολύ λίγα χρήματα ακόμα και να πας σε ένα ποιοτικότερο τροφοδοτικό και σε μία 7770
Chriss9 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 μπορεις να μου προτεινεις ενα τροφοδοτικο?....
Manos5686 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 μπορείς να πάρεις αυτό Παρόλο που είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟ για το σύστημα σου θα σε βολέψει και για καμία άλλη μελλοντικά αναβάθμιση
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δε νομίζω ότι αξίζει η διαφορά της 7750 με την 7770 για να μπεις σε διαδικασίες αλλαγής τροφοδοτικού. Καντα όλα μαζεμένα όταν αποφασίσεις να αναβαθμίσεις.
Chriss9 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 δεν υπαρχει περιπτωση να καει κατι επειδη ειναι περισοτερα watt ετσι? Δε νομίζω ότι αξίζει η διαφορά της 7750 με την 7770 για να μπεις σε διαδικασίες αλλαγής τροφοδοτικού. Καντα όλα μαζεμένα όταν αποφασίσεις να αναβαθμίσεις. δηλαδη η ΜΗΤΡΙΚΗ και ο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ειναι κομπλε...?
Manos5686 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση... Dino και γιατί να μην το κάνει τώρα μαζεμένο?Μετά απο κανένα χρόνο να δίνει και άλλα χρήματα για άλλη κάρτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα