KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπερα σε ολους...ειχα μεσα σε εναν εξωτερικο 90gb περιπου πραγματα..και τα ειχα ολα μεσα σε ενα φακελο..και εκει που τον λειτουργουσα σε win7 πατησα καταργηση αλλα μ εβγαζε οτι χρησιμοποιειται απο αλλο προγραμμα και τετοια..και τον εβγαλα..οταν ομως τον ξανασυνδεσα δεν μου εβγαζε τον φακελο..τον εβαλα σε linux mint και παλι τα ιδια..ενω δειχνει οτι μεσα υπαρχουν τα αρχεια..δεν μου εμφανιζει τον φακελο..πηγα να δω αν ειναι κρυφοσ ο φακελος..παλι τα ιδια..εκανα chckdsk με κανενα αποτελεσμα...ακουω ιδεες
TheELF Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Όταν τον βάζεις στα windows δηλαδή τι σου βγάζει;Άδειο δίσκο;;
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στον υπολογιστη μου μου δειχνει οτι 90gb ειναι σε χρηση απτα 265 αλλα δεν μου τα εμφανιζει τα αρχεια
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 να κανω recovery με προγραμμα λες ε?
rounsmith Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτή η Piriform φτιάχνει Προγραμματάρες. Για δοκιμάσε το Recurva της που λέει και ο washcloud.
washcloud Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 ...ε βασικά, μόνο το CCleaner ξέρω εγώ για καλό. Το άλλο της γνωστό (Defraggler) ποτέ δε μου γέμισε το μάτι. Το δε Recuva πάλι, καλό είναι για δωρεάν, και για "χαλαρές" καταστάσεις, αλλά δεν είναι και σκυλί...Ίσως όμως του κάνει δουλειά, σε κάτι "φαινομενικά" απλό όπως αυτό που περιγράφει (καλά έκανες και το τόνισες πάντως, διότι ο Koκό μάλλον δεν το ξέρει σαν πρόγραμμα).
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 το ξερω το προγραμμα εχω κανει ανακτηση αρχεια με recuva και αλλα μη δωρεαν προγραμματα οπως με το active partition recovery...απλα δεν πηγε το μυαλο μου εκει μηπως καταφερναμε καποιον εναλλακτικο τροπο! αποτυχια με το recuva..κατι αρχεια μουσικης βρηκε..θα δοκιμασω κατι πιο hardcore και βλεπουμε
rounsmith Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Βασικά αυτό που δεν ανέφερα είναι ότι φτιάχνει δωρεάν προγραμματάρες , Ofc και υπάρχουνε καλύτερα (Και το defraggler way ahead of his time compared to Windows one !) Κοκό , αυτό που ψάχνεις λέγεται Active File Recovery. To έχει και ο "Θείος". Y.Γ. Πιστεύω το recuva είναι πιο φιλικό προς το χρήστη λόγω ότι έχει Guide
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 εβαλα το easyrecovery της ontrack να κανει scan απτον θειο μην αγχωνεσαι αν κανει τα δικα του εφυγα για το active! απλα δεν ηθελα να παω σε 3rd party προγραμμα μηπως καταφερναμε κατι αλλο με κανονικο τροπο...τελος παντων οταν τελειωσει λεω αποτελεσματα
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 η εγχειρηση πετυχεεεεε βρεθηκαν ολα! θαυματουργο το προγραμματακι τωρα τι ακριβως ειχε γινει ενας θεος ξερει..ευχαριστω ρε μαγκες για την βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα