krypton Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Ψυχραιμία παιδιά! Αφορά μια προληπτική ανακοίνωση του ΕΦΕΤ! Δεν έγινε καμία σημαντική ανακάλυψη στο CERN! Έψαξα το θέμα με το βακτήριο στην Wikipedia και πράγματι δεν είναι κάτι επικίνδυνο για την υγεία μας http://en.wikipedia....licyclobacillus Νομίζω πως είναι η καλύτερη απάντηση στην κινδυνολογία που αναπαράγεται στο διαδίκτυο. Ευχαριστώ για την φιλοξενία. οπότε και επίσημα έχετε ξεκινήσει να δίνεται ουσίες στο κόσμο λέγοντας "δεν είναι ακίνδυνες". θα ήθελα να ξέρω αν έχεις ξαναπιεί amita από τότε που βγήκαν στη φόρα τα μαντάτα
weber122 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 σιγά μην ήπιε. εγώ αφού την σταμάτηαα να παίρνω είπα να το κάνω για πάντα. έτσι και αλλιώς δεν μου αρέσουν τα βακτήρια
pournaras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 σιγά μην ήπιε. εγώ αφού την σταμάτηαα να παίρνω είπα να το κάνω για πάντα. έτσι και αλλιώς δεν μου αρέσουν τα βακτήρια Κι εμενα, ειδικα τωρα τελευταια που τα κανουν και πολυ αλμυρα, αισχος γευση εχουν... 2
dhmhtrhs79 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ πάντως ήπια μια motion 330ml προχθές στην επαρχία που ήμουν, παρόλο που είχα διαβάσει για την ανάκληση, δεν θυμόμουν ωστόσο τις παρτίδες με το πρόβλημα. Όταν έφτασα να πληρώσω, θυμήθηκα το σκηνικό και ενώ όλοι περιμένετε ότι θα την άλλαζα για κάτι άλλο την πήρα και απλά συγκράτησα την ημερομηνία λήξης για να την τσεκάρω όταν γυρίσω Αθήνα. Το αποτέλεσμα; Ήταν μία από αυτές! Ωστόσο δεν ένιωσα κάποια διαφορά στην γεύση και το ακόμα καλύτερο ζω... ακόμη. Εντάξει μην πέσετε να με φάτε τώρα, δεν έκανα και ό,τι καλύτερο, αλλά μην γινόμαστε και τρομολάγνοι. Τόσα και τόσα κακά στην υγεία μας "ανεχόμαστε" καθημερινά ο χυμός είναι το λιγότερο. Εκτός αν είχε μέσα χλωροφόρμιο, αλλάζει εκεί. Εγώ είμαι συνειδητοποιημένος ως προς το οτι μολύνουμε καθημερινά τον οργανισμό μας με όλα αυτα που τρώμε, αλλά από κάτι άλλο θα πεθάνουμε και όχι από χυμό ή wi fi (παράδειγμα). Ακόμα και τα φρούτα δέχονται ενέσεις και φάρμακα, τότε θα έπρεπε να μην τρώμε τίποτα. Αυτά και χαιρετίσματα από τους μετόχους που είπε και ένας παραπάνω! (πλάκα κάνω ουδεμία σχέση με Amita έχω)
weber122 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 εσύ μπορει να μην έπαθες τίποτα αλλά μικρά παιδιά που έχουν ευαίσθητο ακόμα στομάχι, την τουαλέτα τους μπορεί να την επισκεφτούν. κρίμα είναι 2
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δυστυχώς ενώ και εγώ ήξερα το θέμα με τους χυμούς αυτών των ειδών έπινα αρκετά συχνά στην δουλειά motion και στο σπίτι πίνω τις περισσότερες φορές ΌΛΥΜΠΟΣ που πιστεύω ότι δεν βρίσκεται στην κατηγορία των amita. Τώρα παραγγέλνω συνήθως φυσικό χυμό.
chris_ap Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μάλλον καλά έκανες που το γύρισες σε Όλυμπο. Βρήκανε κι άλλη παρτίδα με την ίδια ουσία (ήθελα να ξερα τα κοιτάει κανείς πριν βγουν στην αγορά Πηγή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα