Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει καποιο καλο κινητο με διπλη sim να μου προτεινεται; Να λειτουργουν και τα παραλληλα και αν υπαρχει η δυνατοτητα οταν σε καλουν στον εναν αριθμο οταν το σηκωνεις και σε παιρνουν στο αλλο να σου εμφανιζει την γραμμη;

Δημοσ.

η αδερφη μου εχει το νοκια asha 200.

δεν ειναι τιποτα σπουδαιο σα κινητο(δεν ειναι καν smartphone) αλλα δειχνει ταυτοχρονα και τις 2 καρτες και απο ποια σε καλουν.

Ριξε μια ματια και εδω,ολο και κατι θα βρεις http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/f/253009/Dual-SIM.html

Δημοσ.

η αδερφη μου εχει το νοκια asha 200.

δεν ειναι τιποτα σπουδαιο σα κινητο(δεν ειναι καν smartphone) αλλα δειχνει ταυτοχρονα και τις 2 καρτες και απο ποια σε καλουν.

Ριξε μια ματια και εδω,ολο και κατι θα βρεις http://www.skroutz.g...9/Dual-SIM.html

οταν εχει κληση στο κινητο και απαντησει η αλλη συνδεση βγαινει εκτος η αν την παρει καποιος θα εμφανισει αριθμο;

Δημοσ.

οχι.συνεχιζει και λειτουργει ο αλλος αριθμος και βγαζει κανονικα την αναγνωριση

Δημοσ.

οχι.συνεχιζει και λειτουργει ο αλλος αριθμος και βγαζει κανονικα την αναγνωριση

Καταλαβες τι εννοω ετσι; Ενω υπαρξει μια κληση στην μια sim και απαντησει και κατα την συνομιλια υπαρξει κληση και στην αλλη sim λειτουργει η βγαινει εκτος;

Δημοσ.

Καταλαβες τι εννοω ετσι; Ενω υπαρξει μια κληση στην μια sim και απαντησει και κατα την συνομιλια υπαρξει κληση και στην αλλη sim λειτουργει η βγαινει εκτος;

καταλαβα.και σου απαντησα.

ειναι σαν να εχεις 2 γραμμες σε ενα νουμερο.

ενω χτυπαει η μια γραμμη (πες,η πρωτη σιμ) και τη σηκωνεις,χτυπαει και η δευτερη και σου βγαζει κανονικα ποιος ειναι,δε βγαινει εκτος ουτε σταματα να λειτουργει

Δημοσ.

καταλαβα.και σου απαντησα.

ειναι σαν να εχεις 2 γραμμες σε ενα νουμερο.

ενω χτυπαει η μια γραμμη (πες,η πρωτη σιμ) και τη σηκωνεις,χτυπαει και η δευτερη και σου βγαζει κανονικα ποιος ειναι,δε βγαινει εκτος ουτε σταματα να λειτουργει

Ευχαριστω για τον χρονο σου; Μηπως ξερεις και καποιο αλλο απλο κινητο να μην ειναι στυλ αυτου που ποσταρες;

Δημοσ.

Ευχαριστω για τον χρονο σου; Μηπως ξερεις και καποιο αλλο απλο κινητο να μην ειναι στυλ αυτου που ποσταρες;

Τιποτα.Να΄σαι καλα! :-)

Μπα δεν εχω καποιο αλλο στα υποψην.

Δεν ειναι smartphone,ειναι πολυ απλο σα κινητο απλα το μονο σπαστικο ειναι οτι οι αριθμοι στο πληκτρολογιο ξεχωριζουν λιγο δυσκολα για καποιον μεγαλυτερης ηλικιας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...