Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φουτσο σαν ανθρωπος μεσα στο ροβερ? χαχαχα

καλο αυτο..

με λιγη καλη θεληση οπου θες τον ριχνεις...για ρωτα και κανα παλιο, κανα πατερα σου κτλ που τους εριχναν σε mini και autobianchi...τους χαλαγε; δεν ηξερα οτι χρειαζεται κανα διωροφο πουλμαν για να τον ριξεις σαν ανθρωπος, για ενα quickie λεμε, οχι να το κανεις πρωτη κατοικια και χωρο εργασιας μαζι...

Δημοσ.

με λιγη καλη θεληση οπου θες τον ριχνεις...για ρωτα και κανα παλιο, κανα πατερα σου κτλ που τους εριχναν σε mini και autobianchi...τους χαλαγε; δεν ηξερα οτι χρειαζεται κανα διωροφο πουλμαν για να τον ριξεις σαν ανθρωπος, για ενα quickie λεμε, οχι να το κανεις πρωτη κατοικια και χωρο εργασιας μαζι...

Ετσι ας τον ριξεις και ας ειναι και σε smart :P

Δημοσ.

Οταν ειναι λιγα τα λεφτα μπορεις να ρισκαρεις για να βγαλεις ενα γουστο, ακομα και σε Rover.

Ενας φιλος ειχε παρει στην Αγγλια ενα Rover 620 turbo μεταχειρησμενο σαν φοιτητης. Ηξερε που μπλεκει αλλα γουσταρε την μεγαλη ζωη οποτε εσκασε 1000 λιρες που ηθελε ο προηγουμενος ιδιοκτητης και αρχισε να βολταρει περιμενοντας οτι σε 6 μηνες θα το πεταξει. Τελικα το αμαξι του κρατησε χρονο και το πουλησε μετα και 1200 σε εναν ελληνα.....ειναι πως θα σου κατσει το αμαξι!

Δημοσ.

Με καλή θέληση κάτι γίνεται.

Ένας που μάμησε σε μίκρα και το έβαλε στο βιογραφικό του λένε ότι τον πήρανε στην Αλεγκρία χωρίς οντισιόν!

αστο.δε σε παει αυτη η συζητηση :P

Δημοσ.

Ρε παιδιά, χωρίς πλάκα τώρα. Σε αυτό το μίκρα δεν γίνεται εκτός και αν είσαι μινιόν.

Θα βρίσκει ο κώλος στο καθρέφτη, ο φούτσος στο τιμόνι, ο αγκώνας στο σκιάδο, το γόνατο στο τασάκι, θα στάζει ο ιδρώτας από τη μύτη, θα της μπει ο ιδρώτας στο μάτι, θα της τσούζει το μάτι, θα τη πεις "βγες έξω στη φύση", θα σου πει "όχι, θα μας δούνε", θα τσατιστείς και πάει λέγοντας.

Όλα αυτά γιατί ο Ιάπωνας είναι αξιόπιστος.

ΕΕΕ.....ΧΕΣΤΉΚΑΜΕ.

Δημοσ.

μια χαρα γινεται.

πως φαινεται ο ανθρωπος που δε ξερει :P

Αααα.... εγώ δε μπορώ έτσι μάγκες.

Υποθέτω δηλαδή γιατί δε το έχω δοκιμάσει εδώ και πολλά χρόνια. :cry:

Δημοσ.

Ρε παιδιά, χωρίς πλάκα τώρα. Σε αυτό το μίκρα δεν γίνεται εκτός και αν είσαι μινιόν.

Θα βρίσκει ο κώλος στο καθρέφτη, ο φούτσος στο τιμόνι, ο αγκώνας στο σκιάδο, το γόνατο στο τασάκι, θα στάζει ο ιδρώτας από τη μύτη, θα της μπει ο ιδρώτας στο μάτι, θα της τσούζει το μάτι, θα τη πεις "βγες έξω στη φύση", θα σου πει "όχι, θα μας δούνε", θα τσατιστείς και πάει λέγοντας.

Όλα αυτά γιατί ο Ιάπωνας είναι αξιόπιστος.

ΕΕΕ.....ΧΕΣΤΉΚΑΜΕ.

εγω παντως με το Lanceraki Μου του 99 μια χαρα γινονται ολα και ταξιδια και ολα αυτα που λετε.. και ειναι και 13 χρονων..

Δημοσ.

εγω παντως με το Lanceraki Μου του 99 μια χαρα γινονται ολα και ταξιδια και ολα αυτα που λετε.. και ειναι και 13 χρονων..

Το αμαξι ειναι 13ων χρονων ή η γκομενα? :P

Δημοσ.

Αααα.... εγώ δε μπορώ έτσι μάγκες.

Υποθέτω δηλαδή γιατί δε το έχω δοκιμάσει εδώ και πολλά χρόνια. :cry:

κακως

ασε που αναγκαστικα πας σε καρεκλατο και εισαι και πιο ξεκουραστος :P

Δημοσ.

Λοιπόν, βρήκα Link.png Site: αυτό'>http://www.car.gr/cl...2946/']αυτό εδώ και με ψήνει.

Ο συνεργειάς μου δεν πολυψήθηκε, μου λέει πως εκτός του ότι έχει κλείσει η εταιρεία (πράγμα που ήξερα) με ό,τι συνεπάγεται για ανταλλακτικά, βγάζει γενικά ζημιές.

Πείτε τι ξέρετε.

Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου ...

Δημοσ.

αργησες λιγο.τωρα μαλλον θα το χει ηδη παρει και σιγουρα θα του χει χαλασει μετα τα πρωτα 3 χιλιομετρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...