Lucifer Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπόν, βρήκα Site: αυτό εδώ και με ψήνει. Ο συνεργειάς μου δεν πολυψήθηκε, μου λέει πως εκτός του ότι έχει κλείσει η εταιρεία (πράγμα που ήξερα) με ό,τι συνεπάγεται για ανταλλακτικά, βγάζει γενικά ζημιές. Πείτε τι ξέρετε.
imr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπόν, βρήκα Site: αυτό'>http://www.car.gr/cl...2946/']αυτό εδώ και με ψήνει. Ο συνεργειάς μου δεν πολυψήθηκε, μου λέει πως εκτός του ότι έχει κλείσει η εταιρεία (πράγμα που ήξερα) με ό,τι συνεπάγεται για ανταλλακτικά, βγάζει γενικά ζημιές. Πείτε τι ξέρετε. Τι σε ψηνει ακριβως απο αυτο ? Δεν ξερω ποσο ευκολα βρισκεις ανταλακτικα και ποσο ακριβα θα ειναι αλλα γενικα μουφα αμαξι, υπαρχουν καλυτερα αντιστοιχα. Βρβαια 1000 ευρω ειναι τζαμπα, το ξαναπουλας για αποσυρση οποτε θες
Lucifer Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μμναι, γενικά αυτή είναι η γενικότερη άποψη για τα ρόβερ απ' όσο είδα. Το καίω και επίσημα, πέτυχα κάτι ωραία οπελάκια.
Lucifer Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΛΑΓΝΟΣ ΕΙΣΑΙ
imr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μμναι, γενικά αυτή είναι η γενικότερη άποψη για τα ρόβερ απ' όσο είδα. Το καίω και επίσημα, πέτυχα κάτι ωραία οπελάκια. Ναι ειναι καπως πολυ "μετριο" στην καλυτερη, δεν βρισκω καποιον λογο εφοσον μπορεις να βρεις κατι καλυτερο στα ιδια λεφτα. Για δωσε κανα λινκ τι βρισκεις. ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΛΑΓΝΟΣ ΕΙΣΑΙ Μονο μη παρεις κατι που δεν ειναι γιαπωνεζικο γιατι το πολυ σε μια βδομαδα θα εκραγει και θα βρεθει σε τροχια
Lucifer Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Κάτι τίγκρα 1996 στα 1200 τελική, ένα ύποπτο μεγκάν του 01 στα 1300, και 2 καβάτζες κόρσα/ίμπιζα στα 1100-1200.
NickTG Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Αν είναι για Tigra αλλάζω γνώμη. Δυστυχώς τα περισσότερα στην Ελλάδα έχουν πέσει θύμα κάποιου κάγκουρα και έχει χαλάσει η εικόνα του μοντέλου.
imr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Κάτι τίγκρα 1996 στα 1200 τελική, ένα ύποπτο μεγκάν του 01 στα 1300, και 2 καβάτζες κόρσα/ίμπιζα στα 1100-1200. Χαχα οχι και τιγκρα τελειως γκει/καγκουρικο αυτοκινητο, καλυτερα το rover
johnieXoX Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 πάντως δεν είναι και άσχημο το ροβεράκι.. και 1.000 € είναι ευκαιρία..
lary7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Απο το κακο στο χειροτερο πας....Το ροβερακι θα ελεγα πανε δες το, αμα δουλευουν τα παντα και παει καλα στον δρομο παρτο και εχε το σαν...μιας χρησης. Ο κινητηρας ειναι honda οποτε εκει δεν θα εχεις προβλημα ουτε με ανταλακτικα, τα υπολοιπα αμα το εχει σε καλη κατασταση μπορει και να κρατησουν. Φυσικα αμα το τρακαρεις δεν θα βρισκεις ουτε βιδες σε λογικη τιμη οποτε εκει το πετας. Για ολα τα υπολοιπα ολο και καποια πατεντα θα βρεθει, 1 χιλιαρικο ειναι αμα το γουσταρεις παρτο γιατι και τα αλλα που βλεπεις δεν θα ειναι σε καλυτερη κατασταση.
Lucifer Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Θα ελεγχθούν όλα από δικό μου άνθρωπο. Και ντάξ, 200 ευρώ παραπάνω για όπελ δε μου κάθεται άσχημο.
lary7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι αλλα στο οπελακι δεν θα εχεις 101 αλογα και μοτερ honda ή ξυλα στο τιμονι.......και 200Ε κανει ο συμπλεκτης που σιγουρα θα χρειαστεις αργα η γρηγορα σε αυτα τα ταλαιπωριμενα μικρα.
johnieXoX Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 opel tigra όμως.. δεν τους πίναν το αίμα αυτονών;
NickTG Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Υπόψιν πως το Tigra εργοστασιακό είναι έτσι: Μη σου πουλήσουν κανένα με μπουριά και αεροτομές σα μαμά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα