Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα insomniacs....πιστευω πως εφτασε η ωρα για ssd τωρα εχω εναν HDD WD 500GB SATA 3 16MB AAKS (αν παιζει ρολο) και θελω να παρω εναν ssd τι μου προτεινεται εσεις??αρχικα οταν τον αγωρασω θα πρεπει να περασω εκει λειτουργικο για να καταλαβω την περιφημη ''διαφορα΄΄???ποσα γιγα μου προτεινεται μπορω να διαθεσω μεχρι 100 ευρω..αν εχω το λειτουργικο τελικα στον ssd και εχει γεμισει καποτε και δεν χωραει τιποτα αλλο εφαρμογες πως θα περναω στον αλλον σκληρο?ευχαριστω...

Δημοσ.

Γειά σου φιλαράκι. Σχετικά με το μεγεθος, για απλή εγκατάσταση λειτουργικού (πρέπει να είναι εγκατεστημένο στον ssd), προγράμματα και 1-2 παιχνίδια, ένας 60άρης αρκεί. Μιάς και διαθέτεις 100ε όμως, μπορείς να πας, και σε 120-128G.

Όσο για ποιόν να πάρεις, δες και σε άλλα threads, τις συζητήσεις που έχουν γίνει.

Όταν γεμίσει, απλώς αλλάζεις το σημείο εγκατάστασης και περνάς το προγραμμα/παιχνίδι στον wd.

Επειδή σε βλέπω να μπερδέυεσαι όμως, κοίτα και σε λύση caching ssd..πχ τον ocz synapse 64g.

Μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις και σαν απλο ssd (με νέα εγκατάσταση λειτουργικού/ soft κλπ) αλλά και για να boostάρει τον wd, χωρίς να κάνεις εκ'νέου εγκατάσταση λειτουργικού/ soft.

Απλά στην δεύτερη περίπτωση, τον συνδέεις σε μια θύρα sata3, και συνεχίζεις να δουλευεις με την υπάρχουσα εγκατάσταση λειτουργικού στον wd..αλλά με ταχύτητες ssd

Δημοσ.

Γειά σου φιλαράκι. Σχετικά με το μεγεθος, για απλή εγκατάσταση λειτουργικού (πρέπει να είναι εγκατεστημένο στον ssd), προγράμματα και 1-2 παιχνίδια, ένας 60άρης αρκεί. Και αν το ένα παιχνίδι που θέλει να βάλει είναι το max payne 3, τι θα γίνει? Γιατί να βάλει γενικά παιχνίδια στον ssd?

Μιάς και διαθέτεις 100ε όμως, μπορείς να πας, και σε 120-128G. Μονόδρομος είναι ο 120αρης.

Όταν γεμίσει, απλώς αλλάζεις το σημείο εγκατάστασης και περνάς το προγραμμα/παιχνίδι στον wd. Δεν γεμίζουμε ποτέ τον δίσκο συστήματος και ειδικά αν είναι ssd.

Επειδή σε βλέπω να μπερδέυεσαι όμως, κοίτα και σε λύση caching ssd..πχ τον ocz synapse 64g. Πώς θα τον ξεμπερδέψει αυτό? Γιατί να κάνει κάτι τέτοιο? Αν δεν μπορεί ο φίλος να διαλέξει που θα εγκατασταθεί ένα πρόγραμμα, δεν ειναι σε θέση να χειρίζεται υπολογιστή γενικά.

Δημοσ.

μπερδεφτηκα λιγο...λοιπον εγω να σας πω πωε το ειχα στο μοιαλλο μου να μου πειται αν γινεται,,λοιπον στον ssd το λειτουργικο και games εφαρμογεσ τραγουδια ταινειεσ.......κλπ.....στον wd γινεται αυτο η πρεπει να κανω κατι αλλο??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...