hikesl Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Το πρόβλημα είναι το εξής : το ενδεικτικό λαμπάκι για την μπαταρία δεν ανάβει. Ενώ όταν είναι φορτισμένη και το λάπτοπ στην μπρίζα , έπρεπε να είναι μπλε, το λαμπάκι μένει σβηστό. Αν το βγάλω από την μπρίζα και το ξαναβάλω το λαμπάκι γίνεται πορτοκαλι ( φόρτιση ) και μετά από λίγο σβήνει. Η μπαταρία φαίνεται να φορτίζει κανονικά. Να υποθέσω ότι μπορεί να κάηκε το μπλε λαμπάκι ή κάτι χειρότερο?
sargio01 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Αν έχεις συνέχεια το laptop στο ρεύμα και τρώει διακοπές ρεύματος, αποσύνδεέ το! Το ίδιο σύμπτωμα είχα και 'γω, μέχρι που κάηκε η πλακέτα του τροφοδοτικού! (τουλάχιστον έτσι μου είπαν στο service- 400ευρώ επισκευή!!!!!!)
hikesl Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Eννοείς ότι φταίει το τροφοδοτικο? Δεν έχω διακοπές στην τροφοδοσία και η μπαταρία φαίνεται στο 99%
Dexterpap Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Η μπαταρια φορτιζεται κανονικα παρολα αυτα; Επισης αμα αφαιρεσεις τη μπαταρια και συνδεσεις με το ρευμα ο υπολογιστης ανοιγει κανονικα;
hikesl Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Το άφησα μόνο με τη μπαταρία. Εξαντλήθηκε γρήγορα στο μισάωρο (6 χρονών είναι το λάπτοπ). Τώρα φορτίζει κανονικά και η ένδειξη είναι πορτοκαλί. Υποθέτω ότι όταν φτάσει στο 100% αντί να δείξει μπλε θα σβήσει. Άρα καμένο λαμπάκι. Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει ότι και η μητρική πάει για φούντο.....
Dexterpap Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Οχι αμα δεν σου βγαζει καποιο αλλο προβλημα δεν παει για φουντο η μητρικη και για το λαμπακι δεν μπορεις να πεις οτι ειναι καμενο αφου αναβει πορτοκαλι οταν φορτιζει. Μπορει απλα να μην κανει καλη επαφη ο φορτιστης. Επισης για τη μπαταρια οτι τελειωνει στο μισαωρο σημαινει οτι δεν ειναι σε καλη κατασταση.
hikesl Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι λογικό για τη μπαταρία , δεν περίμενα καλύτερο χρόνο. Ο φορτιστής γιατί να μην κάνει καλή επαφή? Αφού φορτίζει κανονικά η μπαταρία και όταν το έχω στο ρεύμα δεν έχω πτώση τάσης ? Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι ότι δεν ανάβει το λαμπάκι της μπαταρίας όταν εχει τελειώσει η φόρτιση της...Οπότε ελπίζω να μείνει μόνο εκεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα