Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχοντας μια κάρτα ήχου (αυτη της μητρικής) θέλω να βάλω για ηχογράφηση δύο μικρόφωνα.

Στην ουσία θέλω να κανω recording συνομιλία από το κινητό.

Δοκιμάζοντας ένα απλό καλώδιο ήχου πάνω στο μικρόφωνο, περνάει μόνο ο ήχος του συνομιλητή και όχι ο δικός μου.

Για να καταλάβετε, αυτό που θέλω να κάνω είναι σε ιντερνετικο ραδιοφωνο να περάσει η συνομιλία με καλό ηχο, κατευθείαν από το τηλέφωνο στο pc.

Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να μπορώ να περάσω ήχο ap;o δύο συσκευές χωρίς να πάρω άλλη κάρτα ήχου?

Δημοσ.

Το ερώτημα είναι αν υποστηρίζει wave recording/stereo mix/"what you hear" η κάρτα ήχου σου. Δηλαδή ταυτόχρονη ηχογράφηση από πολλαπλές πηγές ήχου.

Αυτό το βλέπεις από τον μείκτη, στις επιλογές για ηχογράφηση. Φυσικά θα πρέπει να είναι επιλεγμένο και unmuted.

Αν υποστηρίζει, μπορείς να συνδέσεις το κινητό (έξοδος ακουστικών) μέσω καλωδίου mini-jack με το line in της κάρτας ήχου για την ηχογράφηση του συνομιλητή και ένα μικρόφωνο στο mic in για ταυτόχρονη ηχογράφηση της δικής σου φωνής. Επειδή το line in δεν έχει προενίσχυση, ίσως να είναι λίγο πιο χαμηλά η στάθμη του ήχου.

Αλλιώς η μόνη λύση είναι μέσω μικροφώνου και ανοιχτής ακρόασης στο κινητό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...