Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οποτε η ΜΒ και ο σκληρος ειναι μια χαρα :-D

ευχαριστω για τις συμβουλες

τα εξοδα αποστολης ποσα ειναι περιπου ?

Δημοσ.

Γιατί στην AMD ξέρουν πότε θα βγουν οι PILEDRIVER για να ξέρω εγώ πότε θα βγουν οι επόμενοι!!!

Με τα timescheules τα έχουν πάει αστα-βραστα. Προφανώς γιατί δεν τους κάθεται το optimize της CPU. Στην σχεδίαση οι BD θα γαμ... και θα έδερναν. Έλα μου ντε που στην πράξη δεν...

Κι έχουμε κάτι καλόπαιδα εδώ (λέγε με DINO) να χαίρονται :-D

bulldozer,L-N-310523-3.jpg

Θεωρητικά 2013 για τον SteamRoller και 2014 για τον Excavator. Και ο Piledriver έχει βγει πριν το καλοκαίρι :P

Δημοσ.

η καρτα δεν εχει dvi οποτε θα χρησιμοποιησω hdmi.

τι ειναι ξεκλείδωτος επεξεργαστης?

εχω αμφιβολιες για τον CPU επελεξα

Δημοσ.

Γιατί στην AMD ξέρουν πότε θα βγουν οι PILEDRIVER για να ξέρω εγώ πότε θα βγουν οι επόμενοι!!!

Με τα timescheules τα έχουν πάει αστα-βραστα. Προφανώς γιατί δεν τους κάθεται το optimize της CPU. Στην σχεδίαση οι BD θα γαμ... και θα έδερναν. Έλα μου ντε που στην πράξη δεν...

Κι έχουμε κάτι καλόπαιδα εδώ (λέγε με DINO) να χαίρονται :-D

bulldozer,L-N-310523-3.jpg

Θεωρητικά 2013 για τον SteamRoller και 2014 για τον Excavator. Και ο Piledriver έχει βγει πριν το καλοκαίρι :P

Αφου εχουν πει 3rd quarter 2012...τωρα λογικα καπο θα σκασουν μες τον οκτωμβριο νοεμβριο...

Δημοσ.

Για τα λεφτά που δίνεις είναι πολύ καλός. Άμα δίνεις 100 ευρώ παραπάνω, πας σε καλύτερο. Θέμα μπάτζετ είναι όλα. Με δεδομένο το ποσό που δίνεις και τη χρήση που κάνεις, θα είναι λάθος να κόψεις από κάπου αλλού. Αν τώρα ανεβάσεις το ποσό, be my guest.

Δημοσ.

το συστημα με τις διορθωσεις που εκανε ο νινο μου φαινετε καλο αλλα επειδη δεν εχω πολλες γνωσεις για pc δεν ξερω αν ισχυει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...