Manos5686 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 νίνο μήπως έχεις ιδέα πότε θα βγουν η AMD που ανέφερες παραπάνω?(όχι οι Piledriver)
hd1515 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Οποτε η ΜΒ και ο σκληρος ειναι μια χαρα ευχαριστω για τις συμβουλες τα εξοδα αποστολης ποσα ειναι περιπου ?
ninos30 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί στην AMD ξέρουν πότε θα βγουν οι PILEDRIVER για να ξέρω εγώ πότε θα βγουν οι επόμενοι!!! Με τα timescheules τα έχουν πάει αστα-βραστα. Προφανώς γιατί δεν τους κάθεται το optimize της CPU. Στην σχεδίαση οι BD θα γαμ... και θα έδερναν. Έλα μου ντε που στην πράξη δεν... Κι έχουμε κάτι καλόπαιδα εδώ (λέγε με DINO) να χαίρονται Θεωρητικά 2013 για τον SteamRoller και 2014 για τον Excavator. Και ο Piledriver έχει βγει πριν το καλοκαίρι
Δεινόσαυρος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Ελα ρε μην τον πιέζεις τον Alexis. Ένα λάθος έκανε. Θα αρχίσω να σε τρέχω σαλιάρη Δεν τον πιέζω ωρε! Κατάλαβα τι εννοεί ο φίλος.
hd1515 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 για την συνδεση της οθονης να επιλεξω τη θυρα hdmi καλυτερα? τα εξοδα αποστολης ποσα ειναι περιπου ?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 DVI ή HDMI. Το ίδιο είναι. Τα έξοδα στα βγάζει λογικά πριν κάνεις την παραγγελία. Δεν νομίζω να είναι πάνω από 30-40 ευρώ.
hd1515 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 η καρτα δεν εχει dvi οποτε θα χρησιμοποιησω hdmi. τι ειναι ξεκλείδωτος επεξεργαστης? εχω αμφιβολιες για τον CPU επελεξα
Δεινόσαυρος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 εχω αμφιβολιες για τον CPU επελεξα Γιατί?
sobi1984 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί στην AMD ξέρουν πότε θα βγουν οι PILEDRIVER για να ξέρω εγώ πότε θα βγουν οι επόμενοι!!! Με τα timescheules τα έχουν πάει αστα-βραστα. Προφανώς γιατί δεν τους κάθεται το optimize της CPU. Στην σχεδίαση οι BD θα γαμ... και θα έδερναν. Έλα μου ντε που στην πράξη δεν... Κι έχουμε κάτι καλόπαιδα εδώ (λέγε με DINO) να χαίρονται Θεωρητικά 2013 για τον SteamRoller και 2014 για τον Excavator. Και ο Piledriver έχει βγει πριν το καλοκαίρι Αφου εχουν πει 3rd quarter 2012...τωρα λογικα καπο θα σκασουν μες τον οκτωμβριο νοεμβριο...
hd1515 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 αν ειναι καλος και αν θα μου αντεξει καποια χρονια
Δεινόσαυρος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Για τα λεφτά που δίνεις είναι πολύ καλός. Άμα δίνεις 100 ευρώ παραπάνω, πας σε καλύτερο. Θέμα μπάτζετ είναι όλα. Με δεδομένο το ποσό που δίνεις και τη χρήση που κάνεις, θα είναι λάθος να κόψεις από κάπου αλλού. Αν τώρα ανεβάσεις το ποσό, be my guest.
hd1515 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 το συστημα με τις διορθωσεις που εκανε ο νινο μου φαινετε καλο αλλα επειδη δεν εχω πολλες γνωσεις για pc δεν ξερω αν ισχυει
Δεινόσαυρος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Άκου τον νινο τότε που ξέρει. Προφανώς και είναι καλό ή για να είμαστε πιο ακριβείς "το καλύτερο που μπορείς να πάρεις με τα χρήματά σου". Γι αυ΄το μην έχεις αμφιβολία.
hd1515 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Kατι τελευταιο απο συστημα ψυξης ειναι ο.κ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα