beretta Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημερα σε όλους θέλω να ρωτήσω εαν καποιος μπορει να μου προτείνει ενα vpn router (του οποιου να ξερει και τη ρύθμιση) αυτο που θελω να κανω ειναι να μπορω να συνδέομαι απο εξωτερικά δίκτυα ,σε ενα "οικιακό δίκτυο" που διαθέτει adsl me στατικη ΙΡ. Δεν υπάρχει υπολογιστής στο χωρο ωστε να χρησιμοποιήσω μια λυση του στυλ teamviewer vpn.to δυκτιο ειναι μέρος εγκαταστασης "εξυπνου σπιτιου" ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 για να καταλαβω.θες να βλεπεις το εξυπνο σπιτι απο μακρια???και να χειριζεσαι τα διαφορα πραγματα που κανει remotely?
beretta Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 καλημέρα.αυτο ακριβώς θέλω να κανω.Το σπίτι έχει εγκατεστημένο ενα σύστημα KNX της siemens.ο εγκαταστατης αυτου του συστήματος θελει να συνδέεται remotely .ωστε να μπορει να ελέγχει για τυχόν βλάβες και να τις διορθώνει ή να κανει πιθανές αλλαγές ποτ ζητλάει ο ιδιοκτητης.και επειδη το κτίριο ή το σπίτι κτλ κτλ μπορει να ειναι π.χ στο Ναυπλιο,και ο εγκαταστατης στην Κερκυρα,η απομακρυσμένη διαχείριση ειναι απαραίτητη.
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 δεν χρειαζεσαι vpn ρουτερ.αφου το συστημα αυτο εχει username Και password Οποτε και οποιοσδηποτε ξεκαρφωτος να παει να συνδεθει δεν θα μπορεσει να περασει το Username/password του εξυπνου συστηματος για το σπιτι.εκτος αν θες vpn για ποιο protection.vpn tunnels και κατι τετοια εχουν τα vigor. 1
leventakas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 δεν χρειαζεσαι vpn ρουτερ.αφου το συστημα αυτο εχει username Και password Οποτε και οποιοσδηποτε ξεκαρφωτος να παει να συνδεθει δεν θα μπορεσει να περασει το Username/password του εξυπνου συστηματος για το σπιτι.εκτος αν θες vpn για ποιο protection.vpn tunnels-->αυτη η τεχνολογια υλοποιεί κάτι αντίστοιχο με το vpn του teamviewer? και κατι τετοια εχουν τα vigor.
poulinos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι όσο γνωριζω ειναι κατι παρομοιο.δηλαδη να ελεγχεις το μακρινο Pc σου διαμεσω vpn ωστε να μην μπορει καποιος να "δει" κατι η να εχει προσβαση.παραπανω δεν το εχω ψαξει με vpn tunnels κτλ μεσα απο ρουτερ για να σου πω.αλλα πχ σε vpn σε Pc ναι κανεις vpn πρεπει να μπεις πρωτα εκει με Username/password και μετα να κανεις οτι θες. http://www.draytek.co.uk/support/vpn_setup.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα