guido Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Το Mazes and Monsters εννοείς; anyway δάκρυσα στο ... http://www.youtube.com/watch?v=OgmcYeiuW6I 3
viper2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Το Mazes and Monsters εννοείς; oxi ρει την βορειαευρωπαικη που ηταν και στα τοπ του 4chan... γινεται η σφαγη στο τελος του larp, sledgehammer to the face...? μαλακες αμα δεν το εχει δει κανεις, θα αισθανομαι πολυ μονος...
greekgreek Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Καλό το τελευταίο επεισόδιο ! Υπήρχαν δυο, τρεις σκηνές που γέλασα . Δεν μπορώ όμως να πω ότι τρελάθηκα με την υπόθεση του επεισοδίου .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 αυτές οι σκηνές είναι που μετράνε όμως...
Plug Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Καλό το τελευταίο επεισόδιο ! Υπήρχαν δυο, τρεις σκηνές που γέλασα . Δεν μπορώ όμως να πω ότι τρελάθηκα με την υπόθεση του επεισοδίου . είσαι λάθος,ηταν εξαιρετικό!
coffeex Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Το Mazes and Monsters εννοείς; anyway δάκρυσα στο ... http://www.youtube.com/watch?v=OgmcYeiuW6I Και εγώ μόλις άκουσα "Belladonna" εκεί πήγε το μυαλό μου 1
8elwADSL Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Σούπα το τελευταίο επεισόδιο με ξενέρωσε λίγο περίμενα κάτι καλύτερο,ευτυχώς που είχε μερικές σκηνές που πρόσφεραν γέλιο.
firewalker Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Την ηθοποιό δεν την ήξερα. Το φυτό, ναι. 1
greekgreek Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ καλό το επεισόδιο !Η δαίμονας μου άρεσε αρκετά ,προσπαθούσα να θυμηθώ σε ποια σειρά την είχα ξανα δει .Τελικά είδα στο imdb και την θυμήθηκα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ καλό το επεισόδιο ! Η δαίμονας μου άρεσε αρκετά ,προσπαθούσα να θυμηθώ σε ποια σειρά την είχα ξανα δει .Τελικά είδα στο imdb και την θυμήθηκα. στο Smallville Black Canary και στο Stargate Universe...
viper2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 το supernatural θα γινει dresden...? αν ναι, "can we kill it now please, pretty please...?"
SPANK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Πολυ καλο το σημερινό επεισόδιο οπως το περίμενα, απο το promo του επομένου μπαίνουμε παλι στο main story αν και ειναι σχεδόν σίγουρο οτι θα επιστρέψουν παλι σε αυτο το story
greekgreek Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 είσαι λάθος,ηταν εξαιρετικό! Από πότε η διαφορετική άποψη είναι λάθος ; Οπότε εσύ είσαι λάθος , που θεωρείς εμένα λάθος .
greekgreek Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ καλό το τελευταίο επεισόδιο !Μου φάνηκε διαφορετικό σε σχέση με αυτά που έχουμε συνηθίσει στο Supernatural.Λες και έβλεπα ,άλλη σειρά .Η όλη ιστορία με τους " Men of letters " είναι μια "μεγάλη στροφή" στη σειρά .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα